ne umudu yok öyle bişey herkes halinden memnun sistem çalışıyor big boss düzeni bozmaz
Printable View
https://i.hizliresim.com/cxsjoqk.png
Kendim pozisyon almadan graf atmıyorum artık , sabahki doldur boşalt hareketine dayanamayanlar girdiğimiz tahtalarda oyun bozuyor, birde hisse net okuldur buralarda çok şeyler öğrenildi , çok iyi teknikçi,temelci dostlar geldi geçti kimisi whatsap gruplarına , kimisi kuş sitesinde gitti daha farklı düşünüp buralardan ayrıldılar.Ama gözleri buralarda :)takip ettikleri insanların strateji ve graflarını takip ederler gittikleri yerde takipçi olayıda mevcut karşıma oyuncu yaratmamak için bu yüzden böyle bir durum sergiliyorum.Öbür köydeki cons da bu yüzden neden daha önce yazmadığımı graf koymadığımı soruyor:kahkah:
Bu eleman daha karşımızda kimler olduğunu öğrenememiş oradan kötülediğin HİSSE NET okuldur çok şeyler öğrenirsin istersen ha üzerine koymak senin kapastene bağlı sonuç olarak bazen cvp veremediklerimiz oluyor buda anlattığım gibi piyasanın zorluğundan.
kolay gelsin
Gelir gelir hele bir Jackson 'un deliğini görelim. 1-2 ay içinde içinde faiz artışını da görürüz.
Bu arada jacksonun deliğinde toplantı eylülde miydi.
Eylülde eyaletlerin covid yardımları da bitiyor.
Faiz artmaması için tek olasılık Biden in cumhuriyetçileri de ikna ederek altyapı harcamalarını trilyonlarda dolara çıkarıp doları aşırı zayıflatması.
NOT Sayın sindoma53 euro/usd longlanır mı. grafikler ne der. vaktiniz varsa .
Bu MB başkanının başkan olmasının tek sebebi faizi düşürmek... 1-2 ay süresi kaldı, düşürmezse bir gece ansızın yerine yenisi gelir...
O yüzden sırf düşürdüm diyebilmek için 25 puan dahi olsa düşürecek eli mecbur... yoksa yeni iş arar kendine...
1.5 sene daha alır... sonrasında kalır ortada, iş maaşla da bitmez ayrıca; reisin emrini dinlememiş bir burokratın hayatı kararır...
Ben nesini düşünecem, sanki her şeyleri tam da 1-2 tane ex-başkana fazladan 1-2 senelik verilecek maaşları kaldı kusurları...
Velhasıl faiz düşüşünün eli kulağındadır....
faizleri ne zaman dusurecekler acaba enflasyon yüksek çıkıyor nasıl olacak bu iş