G. uysal nereden bulmuş parayı parti yardımı alıyorlar mı ki? 6 'lı masaya da iyi girdi bence bi bakanlık gelir yoksa MV. bile olamazdı tanıyan eden yok medya desteği yok
Balkandan iyiymis .borek yapar balkanlar.
üstadım biz de biraz mesleklere sosyal statü olarak bakılmasını seviyoruz mesela subaysa adam dışarıda da komutanım bekliyor keza doktorsa hocam polis komserim hakim savcı böyle uzar gider (mühendisin atarı olmuyo bi :) ) ama mesele sadece para eğitim geçim değil sanki
belki adam müge anlı programlarından, siyasi gündemden, boş beleş insanların adam yerine konulup birden fazla maaş almasından, karton toplayan adamın döner bıçağıyla sana saldırabilir olmasından, arabanın üstünde zıplayan baklavacının karakolda kapıda karşılanmasından, göçmenlerin sokaklarda kızların video çekmesinden ya da en basiti cami de ayakkabılıkta yer varken kapı ağzına yığılan ayakkabılardan sıkılmış olabilir, medeniyet havası solumak istemesi gayet doğal bu şekilde de bakmak lazım.
düşüncelerinize ayrıyeten katılıyorum, hala haktı o yıllarda elinden alındı vs. diyenler var senin hak ettiğini 3 ay sonra niye hak edemiyor diye sorgulamıyor zaten, neyse sıkıntı yok yakında bir çok kişi tabandan alır aylığını bir kısmı da enine çizgili tişörtünü çekip gençlere yol göstermeye başlar.
Borsayı coşturuyorlar gene asla düşmemeli