Originally Posted by
Deniz Ali
Ereğli konusu kapandı ben 3 aydır oraya nadiren uğruyorum ayrıca Demir ve banka 2 taş gibi sektördür ülkemizde batma riskleri kayan sektörler biri ekonomiyi ve rejimi diğeri cumhuriyeti ve demokrasiy taşır özetle batmaları zor Sağlamcı yatırımcının kayıtları bu sektörlerde …
Bakalım bugün direnç testimiz nerede soluklanacak ! İzlemedeyiz
Anadolulu Alp bey üslubun bana yakın yazıyor ama hiç bir tanışıklığım veya önceden görüşmüşlüğüm yok ayrı bir insan olmadığını mı düşündünüz ? İkisi de benzer siyasisi görüşe sahip kafalar karışmasın ben Yıldız mezunu inşaatçıyım cep telefondan konum da atarım :) Alp beyi şu an nerede ne yapıyor mesleği nedir ? bilmiyorum .
Abd ile olan politik ve iş ilişkilerim 25 seneye dayanıyor. Ülkeme çok büyük hizmetler ettiğimi, borsaya ciddi fonlar davet ettiğimi hatırlıyorum, en küçük detaya kadar ekonomik konjonktür analizlerini paylaştığımı hatırlarım ve çok derin Türkiye tanıtımı yaptığımı düşünüyorum fetö gibi uyduruk örgütlerle de mücadele ederek abd de bu aptalca cemaatlerin saygın olmadığını tehlikelerin Funda mental fikirlerinin Anti demokratik değerlerini de benimsettiğimi düşünüyorum .
Büyük fonların ülkemize en yakın sürede giriş yapacağından hiç bir kuşkum yok mutevazi bir devlet üniversitesi mezunu olmam ana dili gibi ingilizce konuşmama mani değil ben özel eğitim gören bir çocuktum .gençliğimde 1-2 sene Türkçe konuşmadım bile …
Özetle ülkesine aşık dünya vatandaşlarıyız .