-
gunaydın arkadaslar hıssemız bıraz normale donmus su bgc mıdır nedır ortalıklarda yok ınsallahda olmaz dun ne sattı boyle bır hıssede sımdı gelellım konumuza bugun bıraz cıkıs beklıyoruz hepımız ama sakın olacak buyuk ıhtımalle alıs satıslar cılız sadece satıstakı 2 kademe buyuk lot alıslardakılerde ınsallah set degerındedıır gosterge degıldır bugun bı haber gelşebılır yıne......
https://i.hizliresim.com/r1L0PP.png
-
mesala hıc olmayan kurum bıle gelmıs alb menkul dıye takaslara baktım duyum almıs ne almıssa once ortalıklarda yok olan yenı yenı cısımler yaklasmaya basladı dıkkattt.................
-
Bu sirkette ne dolaplar donuyor boyle bir gunde bile ekside kaliyorsa bu essek geberdi mi acaba birisi durtse de anlasak?YTD
-
-
sımdı d*****n kuyrugugunun kopma noktasına geldıkk...........
-
Doğtaş bu haksız düşüşü kesinlikle hak etmiyor. Euro borcu her zaman vardı ve bu piyasaya rağmen 1.çeyrek bilançosunda borcu düşürmüşler. Olumlu bir gelişme. Burada benim tek gördüğüm pazarlama giderinin yüksekliği olmuş. Ancak bence bu yüksekliğin devamı gelmeyecektir. Dolayısıyla EFK biraz düşük kalmış. Ayrıca ciro düşük kalmış bu artmalı.
Yabancılara arz edilen malların yine yabancılar tarafından hiç beklemeden satılması ekstra düşüş getirdi.
Ancak bahaneler bu senedin bu kadar düşüşü için yeterli bahaneler değil.
En kısa zamanda toparlamasını umuyorum. Bu şirketin asla buraları hak etmediğini düşünüyorum...
-
Günaydın
Eski ve yeni dostlar
-
kagıdın fiili dolasımı %49,98 yazıyor benim iş cep kaynaklarında. Eskiler bilir bunun kimde ne oranda bulunduğunu.