Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc Bira ile nasıl da güzel oluyor M42 ile mayalanmış lager ile özellikle :p Ale mayasıylan lager!:bravo:
Alıntı: Originally Posted by admustafa Araya Filiz girince biraz durulmuşlar ama hemende devam etmişler:) hulusi haklı gibi :)
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ale mayasıylan lager!:bravo: Tat vermiyor ki mayanın kendisi Ve sıcaklık sorun :kmk:
Mesajların altında peşpeşe 5-6 reklam Webcim sende de böyle mi
Alıntı: Originally Posted by aydinc Tat vermiyor ki mayanın kendisi Ve sıcaklık sorun :kmk: Kasım ayında hava sıcak değil balkona koy, sıcak pet siseylen veya kuluçka rezistansiylan ısıt.:he: Maya önemlidir, benim tat alma fonksiyonum yoktur, ahali narenciye tadı alıyor maya farkından.:agla:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kasım ayında hava sıcak değil balkona koy, sıcak pet siseylen veya kuluçka rezistansiylan ısıt.:he: Maya önemlidir, benim tat alma fonksiyonum yoktur, ahali narenciye tadı alıyor maya farkından.:agla: bizim buralar hala sıcak :drunk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc Mesajların altında peşpeşe 5-6 reklam Webcim sende de böyle mi Ben de mujdear resimleri cikiyor nedense
Alıntı: Originally Posted by aydinc Mesajların altında peşpeşe 5-6 reklam Webcim sende de böyle mi 6tane alt alta reklam var bende foruma ilgi çoğalmış reklam patlaması var