ben de yılsonu gramın 600 lira gibi bir değere gelmesini bekliyorum.
ama ons altın için düşüncem negatif.
1500 dolar ile seneyi kapatabileceğini düşünüyorum.
Printable View
Benim de 8 Ağustos tarihli siparişim hala gönderilmedi.
Ayni tarihte yine Hepsiburada üzerinden fakat farklı satıcılardan aldıklarım en geç 3 gün içinde teslim edildi. Ürünü tekrar alayım diye baktığımda 20 saat içinde sipariş verirseniz ertesi gün kargoda diyor ilginç geldi.
n11 bu konuda daha güvenilir.
tedarik zincirindeki mağza iflas etmemişse mutlaka geliyor
Bence artık internet alışverişi yapılmaz.
Para bir yana ,mal bir yana
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne güzel demişsin bak son cümlende.
Herşey kontrollü yapılmalı diye. Kontrollü yapılmayan herşey bir gün patlar.
Mahalle bakkalı bile bi ürünü rafına koyarken bunu ne kadar zamanda kaça satarım diye hesabını kitabını yapıyor. Ama ülke ekonomisi mahalle bakkalını yönetemeyecek olanlarda olursa olacağı bu.
Rusya Federal Askeri ve Teknik İşbirliği Servisi (FSVTS) Başkanı Dmitriy Şugayev, Türkiye’ye ek S-400 sevkiyatı konusundaki görüşmelerde ileri bir safhada olduklarını, ancak henüz anlaşma imzalamadıklarını ifade etti.
https://tr.sputniknews.com/rusya/202...ri-safhadayiz/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
s400...anlaşıldı...anlaşılmadı...her kafadan bir ses çıkıyor...çok takılmamak lazım...kimisi zaten ilk anlaşmanın bir parçasıydı 2. parti diyor...kimisi yeni bir anlaşma gibi anlatıyor v.s....
Takıldığım yok da, aylar önce okuduğumuz haberi yeni gibi ortaya atıp millete mal kilitleyenleri ya da malını elinden alanları çok gördük.
Şimdi bu haberi buraya "Rusya ile ikinci S400 anlaşması imzalandı" diye taşımak ya kötü niyet, ya saflık ya da poz körlüğüdür bence