Baklagilleri de ihmal etmeyin.Bitkisel protein depoları.Özellikle mercimek.
Ek proteini bitkisel kaynaktan böyle alımış olursunuz.
Mercimek köftesi yapıp hap gibi yutun.
çoğu üfürükçü, çocukken kağıttan yaptığı uçağı düşmesin diye üfürürken, bir bakıyor. ciğerler körük gibi olmuş, artık yumruk kullanmıyor, üfürdü mü deviriyor. Benim şeyhimin geçmişini bilmiyorum. Sakalı var mı onuda bilmiyoruz. bu devirde üfürükçüler, telefonla bile üfürüyorlar. şüphesiz uçaklar tesadüfen uçmaz, rüzgar üfürüğü ile uçacak değil herhalde. valla üstadım, insanlar bir mucize peşinde oldukları için üfüttürüyorlar. herşeyin bedeli var üstadım. derler ya en güvendiğim babam... napacaksın güveneceksin. peki kime. valla bana sorma şeyhime sor:oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
Webster bey foçabeyi ukraynadayım dedi ama Ismen başlığında denk geldim. Bilginiz olsun.
SP 500 ENDEKSI, 3535.59 seansı kapattı. Performans olarak haftalık % 5, aylık % 0.1 ve 3 aylık % 4.65 yüzdelerini görmekteyiz. Bu sene performansı % 9.5 kar/zarar oranında bulunuyor.
SP500’ye dair indikatörlerin rating’i Al sinyali veriyor. Müthiş osilatör 105.29058824 A seviyesindedir. Stokastik %K (stoch) çizgisi % 81.27 S seviyesindedir. 80 ila 90 aralığında ve yüksek alım olduğu belirtilebilir Kısaca, başka bir belirsiz faktör olmadığı sürece, 24 saat için bazda genel anlamda Al sinyalleri alınmaktadır.
https://www.tradingview.com/x/m1RIRFge/
Bist 100 hisseleri düşer mi/yükselir mi?
BIST 100, 1243 seansı kapattı. Performans olarak haftalık % 8.02, aylık % 6.63 ve 3 aylık % 11.56 yüzdelerini görmekteyiz. Bu sene performansı % 8.63 kar/zarar oranında bulunuyor.
BIST100’ye dair indikatörlerin rating’i Al sinyali veriyor. Müthiş osilatör 32.71372529 A seviyesindedir. Stokastik %K (stoch) çizgisi % 90.68 N seviyesindedir. 90 üzerinde olması nedeniyle aşırı alım bölgesinde ve boğa piyasasına dönüşebileceğine dair sinyaller oluşabilir diyebiliriz. Kısaca, başka bir belirsiz faktör olmadığı sürece, 24 saat için bazda genel anlamda Güçlü Al sinyalleri alınmaktadır.
Oynak beyim tadı tuzu yok valla. Kafe restoranlar akşam 10'a kadar çalışıyor ama onları da geçici süre kapatacaklarmış. Fuara zaten gelen giden yok. Hiç keyifli değil bu sene valla. Tadını alamadım. Belki biz de yaşlanıyoruz ondandır. Öğrencilik ve yerleşik çalıştığım zamanlar daha güzeldi tabi ki.