Puhahahahah zuhahahahahhaha
Cildiriyorum ekonomi de basari haa :kahkah:
:kahkah:
Printable View
6 Ekimde açığa satış yasağı kalkmıştı Merrill'in. :)
Eli kulağındadır.
vadeli kapanırken dolar 8,2865 fdow 26.917...bakalım cuma sabahı nerede karşılayacaklar bizi...
sonuçta bu mesaj bize değil % 30 luk "ne olursa olsun vazgeçmeyük" diyen kesime veriliyor.
yani inanması gereken kesim onlar ki ve inanıyorlarda.
o halde açıklama yapan için sorun yok..
diğer kesim de inanmayan kesim. ve zaten bu mesajın da onlarla ilgilisi yok :he:
bu kadar basit yani..
mevzu çok net % 30 u stabil tutmak...
ki, başarılıyor bence...
Ucuz baba ucuz aha yazıyorum dolar bazlı çok ucuz. Ne var ki bunda gerçek bu yani :) daha ucuzlamaz kimse diyemez o ayrı:)Olacak illa ki. O günü ayan beyan görüyor olsaydık bugün bu fiyatlarda olmazdı değil mi. Spot ucuz, ucuz arkadaşlar baya ucuz. Gelen bilancolara bakıyorum x30 kagitlar ykb filan çok ucuz. Ben ykb nin devlet bankaları gibi batak kredi çok fazla vermediğini düşünüyorum, düzgün kişilere verdiyse kredileri batmazsa inanılmaz ucuz fiyatlar buralar. Demedi demeyin.
Kısa vadeli analiz değil bu kısada belki tekrar 90 bin 80 bin gösterecek ne bileyim ama spotta malin suresi yok kontrat bitimi yok ben yatırımını böyle değerlendirmeyi uygun görüyorum 2 sene sonra görüşelim bugün bu karar mantıklı mı mantıksız mı tekrar değerlendirelim:)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.