MC saati bitmek üzere, bankalar nerede ise devre kesecek kıvamda, olumlu bir şey yok.
endeks 9200 altında, bakalım 15-16 arası nasıl bir aksiyon alacak?
Printable View
MC saati bitmek üzere, bankalar nerede ise devre kesecek kıvamda, olumlu bir şey yok.
endeks 9200 altında, bakalım 15-16 arası nasıl bir aksiyon alacak?
tabi kurt kışı geçirir de yediği ayazı unutmaz sözü hiç olmadığı kadar gerçek olabilir borsa için.
-x kuşağı en geç 2001 krizi ile borsaya tövbe edip bırakmıştı. o dönem fabrika parası batıran tanıdığım oldu. Hem de boyner gibi bir hissedeydi yanılmıyorsam. zaten 90'lı yıllarda yine tahtakale civarında bir grubun arasında gidip geliyordu işlemler.
borsanın 2008-2010lara kadar ky bazında kimse pek yüzüne bakmadı.
-y kuşağı bu tarihlerde tanıştı borsa ile. onlar da moodies'lerin s&p'lerin fitch'lerin tr için övgü dizdiği döneme denk geldiler. AB ile kanka olunan dünya'ya liberal ekonomiyiz mesajı verilen dönemler. 1$'ın 1tl olduğu paranın gelişmekte olan ülkelere aktığı dönemler. Bu kuşak 2020'nin başında pandemi ile yapabildiyse kazancını maksimize etti. Şimdi bu düşüşle beraber de muhtemelen tövbe ediyorlar. Az buz değil çok ciddi canlar yandı biz burada görsekte görmesekte.
Forumda kimse yoğurdum ekşi demez müdavimlerden gelenektir.
muhtemelen z kuşağı kriptoyu bırakıp geleneksel borsalara koyacak kadar para kazandığı noktaya kadar da buraya yine ky uğramayacaktır. Yine patronların servetleri ve kendi kağıtlarıyla oyun oynadığı, bir zümre'nin çıkıp bloomberg'de konuşup durduğu bir yatırım aracı olarak kalacaktır diye düşünüyorum.
İran füze attı filistinli bir garibanın kafasına düştü bu pıst 100 %5 den fazla düştü.
cds 275 lerde ,
açıkcası ben hiç bir partiden umutlu değlim pit.
ülke bu göçmenler sayesinde eski Türkiye değil zaten..
yakın gelecekte ülkenin bekasını konuşuyor olucaz..
bu yapılan göçmen ihaneti... ve bop.
bunlar yenilir yutulur şeyler değil. yüz senelerce bu toprak emin ol bunlarla uğraşcak.
:drunk::drunk:
02.10.2024 15:15:13
Kaynak: MATRIKS
ABD'de ADP Tarım dışı özel İstihdam değişimi Eylül'de:+143 bin (Beklenti:+120 bin Önceki: +99 bin)
Veri güzel geldi. Bist kutluyor.
2050 yılında.. göçmen sayısı = Türkler olacak.
% 50 % 50
yapılan çalışmaya göre.
:drunk::drunk:
o nedenle bu günlerin keyfini çıkarın derim :))
:drunk:
12 şubat 2024 tarihindeki endeks seviyesindeyiz. Bakalım daha düşecek mi?
Bence düşeceği kadar düştü.