Originally Posted by
Deniz Ali
Neden acaba 2 İrlanda cini manhattan dan mail yollamış olmasın bazı kurumlara
Sızan bilgiler şu AMERİKAN PARA BABALARI VE DEVLERİ ÇOK ARZULUYOR AKKIZLA nikah kıymaya EYT LİLERE DUYURULUR
Dileyen aksa Ereğli algyo mavi ucuz sağlam hisse alabilir Ytd dileyen Akbank ilave eder kelepir hisseler kumpanyası oldu borsamız
110 günlük enflasyon % 20 oldu zirve 5720 x 1,20 = 6880 puan kaldı zirvemiz yabancı bunu hesaplamıyor mu Sanıyorsunuz BAL GİBİ HESAPLIYORLAR
EYT LİLER GÖNÜL RAHATlığı 1. Parti alımlarınızı bu bölgelerden bist 100 yapabilirsiniz ytd
Ben Erdemir’den bağımı koparttım görüşüm negatife döndü hatta 53 den satın bile dedim 44 yerine 34 kadar gömdüler özetle yaza kadar 34-45 arası düzeltme beklentim vardı nisanda geldi dibe 29-33 arası da söylenmeye başlandı .
Ereğli konusunda fikir değiştirmemin tek sebebi 30-53 arasında yaşanan spekülasyonu piyasanın sağlıklı hareketi olarak yorumlayan Ky nin ve borsanın tavrı değildir , 6-10 dolar hedefi olması gereken firma kaynaklarını heba ediyor , büyümüyor çeşitlendirmiyor , destek atmıyor ,hesap vermiyor Çin ve başka faktörlerin baskısı bile ortaya absürt kar marjları bırakıyor demir çelik uzun vade dönüşüm yaşamak ilerlemek zorunda Togg ortak bile olmayan bir Erdemir var değerini peçeteye düşürmek için çabalayan bir firma oldu maalesef gözümde kardeşim !
Erdemir togg ortağı olsa ciddiye alırdım yel değirmeni kadar değeri var gitsin Altay tankı üretsin fabrikasında hrc miş tenekeci firma bile daha çok kar ederdi sinirler oldukça gergin Ereğli konusunda hocam firmaya yönetime speklere kızgınım