Printable View
Alıntı: Originally Posted by Adem13 Hayırlı olsun ...Esma hanım ...YTD ADEM bey osgyo nun gyo sundan 10 basamak kar aldık 5,basamak altan yerine koyduk.Diğer çiçeğinden yarın inşaAllah .Bal toplamaya devam...ytd.
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof CEMTS ; 15.27 cebelleşiyor... Bakalım 15.30 üzerinde kalabilecekmi...? Y.T.D. Ya varya yine atışı yaptın ...büyük lider ...tebrik ediyorum...
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof CEMTS ; 15.27 cebelleşiyor... Bakalım 15.30 üzerinde kalabilecekmi...? Y.T.D. CEMTS ı kızdırdık sanırım... 15.39 ları alıyorlar...
Alıntı: Originally Posted by Adem13 Ya varya yine atışı yaptın ...büyük lider ...tebrik ediyorum... Estağfurullah... 15.30 önemli.. Y.T.D.
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof CEMTS 15.30 da kanal direnci var üzerine atmadan trend değişmiyor...geçerse ; 16.88 kanalı başlar... 15.48 - 16.23 - 16.88... Y.T.D. Hadi hayırlısı... Y.T.D.
Alıntı: Originally Posted by esma ADEM bey osgyo nun gyo sundan 10 basamak kar aldık 5,basamak altan yerine koyduk.Diğer çiçeğinden yarın inşaAllah .Bal toplamaya devam...ytd. Tebrik ediyorum. Bizde Bal yapmayan arı gibiyiz-:)))anca çorba içiyoruz. Buna da şükür diyelim.
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof CEMTS ; 15.27 cebelleşiyor... Bakalım 15.30 üzerinde kalabilecekmi...? Y.T.D. Hocam sınırı bensiz geçti seslendim yarına bekle duymadı beni
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof CEMTS ı kızdırdık sanırım... 15.39 ları alıyorlar... Esma hanım ,Esselocan bey ve ben Ostim için arı kovanına çomak sokmadığımız kaldı. Ama birtürlü kızdıramadık. Birde siz el atsanız -:))))YTD