Erken mi ayrildik ? Düzeltme nerden gelir
Printable View
Erken mi ayrildik ? Düzeltme nerden gelir
Malı sahibi evvelden söylesiğin gibi geldi birde kanal istanbul çıktı. Yapılacak bu proje. Bizimkide hükümetin adamı bilirsin. E arap ortakları var. E malda kendisinde. Değerleme raporlarından 150m a yakın kar gelicek . Sene sonu 200 falan yazar. Yani vaziyete bakınca daha çok yoku var gibi. Direnç deatek ne varsa yardı geçti. Ama en mühimi dediğin gibi mal kendisinde eski dostum. Sana küfredenler şu an ne yapıyor acaba?:)
E tabi.... o manada masumsun :))
Borsada nasıl oynaman gerektiğini borsanın ruhunu hareket tarzını umarım anlatabilmişimdir..
2017 de de borsa 72.000 lerden 122000 lere giderken bu meret 62 kuruşdan 90 kuruşa gidebilmiş idi..
Neden?
Ne değişti?
Üzerine birde kur şoku de yedi..
Borsa da sadece bilanço teknik analiz şu bu değildir..
Bak koca tuprs sürünüyo..Neden ??
Bunu da 9 ay evvel anlattım topiğinde küfür ettiler kovaladılar..
O tuprs 2017 de 40tl den 120 tl ye gitti..
Şimdi 140 den 120 ye gitmekle meşgul bu rallide..
Kardeşim adam toplamış diyorsunuz sonrada bir silkeleme diyorsunuz insan kendi topuğuna sıkar mı ? Eğer bu saatten sonra geri gelirse bilin ki dışarda hala almak istediği ciddi manada mal olması gerekir diye düşünüyorum. Yoksa bu saatten sonra bırakın 1 doları 80 cente gelse düğün bayram. Haksızmıyım ?
Evet gundwane in neden böyle dediğini bende anlamadım. Neticede a.ni bu sağı solu belli olmaz diyor herhalde:)
Kağıt tavada asılı kaldı bakar mısınız? 1.46 da öylece bekliyor...demekki millet sırada bekliyor ellerini açmış. Esinti denen bi herif var baya takipçisi var. İyide tahminleri varmoş. 2.25 te görüşürüz demişti iki hafta evvel...