Allah allah bu gün bilanço gelecek,tek yorum yok,takip eden yok,demek ki kağıt baya toplanmış.
Printable View
Allah allah bu gün bilanço gelecek,tek yorum yok,takip eden yok,demek ki kağıt baya toplanmış.
Hayır sn şekerli ve sn tahminci bile ortalarda yoklar ,çok ilginç valla.Neyse sn hissedar veya sn GP buraları okuyorlarsa bilanço için ne düşünüyorlar acaba tahminleri var mı.Sn tahminci veya sn şekerliye sormuyorum çünkü onlar günlük trade işini bile aştılar artık saatlik trade e döndürdüler işi ,bilanço falan pek umurlarında olmaz gibime geliyor.
Yahu ilk aldığım zaman bura bayram yeri gibiydi,sn hayek şahonun pungarı hissedar avukat vs herkes döktürürdü ,her yazı nerdeyse değme aracı kurum analistini cebinden çıkarır haldeydi,şu andaki durum çok ama çok ilginç.Malı bana yıkıp kaçtınız mı nedir :))))))))))
Böyledir bu işler.
Ben bilanço ile ilgilenmiyorum inanın.
Syn Hkm çok nadir yazarım ama inanin 11 yıldır 1 lot satmadan buradayım
o zamanlar şahonun pungarı hayet ve hissedar için bunlar aracı kurum elamanıdır diye suçlaması vardı yakında göreceksiniz burdan gidecekler bi dahada yazmazlar diye idaası vardı.tabi onlarda sahoyu aracı kurum elamanıdır diye suçlamışlardı.hissedar galiba kiler gurubu hükümete yakın diye kızıp dahada hisselerine yatırım yapmam diye çıkıp gitmişti.hayek sahonun idaasını tastıklercesıne ortadan kayboldu bir dahada burda gormedik.kimseyi suçlamak istemem ama sahonun idaası doğru çıktı.şahoda ortalarda yok bir iki kez girip bişeyler yazdı çıkıp gitti.o zaman küfürleşmelerde olmuştu.yineden bilmediğim emin olmadığım konu hakkında kimseyi suçlayamam ama böyle kişiler varsa ky yı tuzağa düşüren tipler varsa Allahlarından bulsunlar
Çok yakın bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesiyle yüklü miktardaki THY hisselerimin tümünü 2 ₺ 'den satıp 8.25 ten kiler gıdaya girdim. 1 yıl bekledikten sonra Kiler Gıdayı satıp aynı fiyattan KLGYO'ya geçtim. O zamandan beri tek lot satmadan bekliyorum. THYO 'nı satıp Bu Kul hakki yemezlerin hisselerini almasaydim şu an en az 5 tane sıfır dairem olurdu. 2. Bedelliye katılmayıp rüchanları 11 kuruştan sattığımdan yolunmuş tavuk gibi kaldık. Şeytanlarla dans edilemeyeceğini öğrendik ama bu ders bana çok pahalıya patladı.