-
Sanırım anlatamadım ya da uzun yazdığımdan konu dağıldı. Aslında bahsedilen şey kottan çıkma değil, yüksek görünen halka açıklığın, arka taraftan yapılan al/sat/devir işlemleri sayesinde aslında göründüğü kadar yüksek olmayabileceği ve bunun oluşturduğu/oluşturabileceği mahzurlardır. Geçmişe şöyle bir bakınca, şirketin bu konuda uzun yılları kapsayan planlamalar yaptığı hissi oluşmakta. Müteakip dönem için ise bu durumun bir daha tekrarlanmaması ihtimali ile artarak devam etmesi ihtimali aynıdır benim gözümde.
-
-
100 de 200 bedelsiz hayırlı olsun.
-
İstemiyordum ama 200 geldi neyse çok önemli değil işleyen ne işlediğini biliyor.
-
Hoş bir sürpriz oldu. Beklemiyordum açıkçası. Bu gelişme, derinliğin artırılması adına daha etkin bir sonuç yaratabilir. Bakalım hisse ne tepki verecek? Hayırlı olsun.
-
Çok eski kront yatırımcısıyım 60 seviyelerinde bıraktığım eski göz ağrıma 2 ay evvel yine yatırım yapma kararı almıştım Sermaye artışı hayırlı olsun İnşallah
-
Iyi oldu valla. Gerekli bir hamleydi.
Sermayeyi tabana yaymak budur.
-
Açıkçası lot sayısı tahtada hep sözde olduğu için yine kademelerde 10 kademede 10 k altı lot olacağı için asıl sermayeyi tabana yayma olayı bence hisse fiyatı ederine geldiğinde olacak.
Şöyle ki herkes şirketin potansiyelini çok yüksek görüp aldığına yapıştığı sürece bedelsiz de çözüm için yetersiz kalacak olup şayet ileri de ederine yaklaştığı durumda hissedarların bir kısmı satışa geçer ve artık potansiyelinin de belli bir kısmını katşıladığını düşünür ve alım yaparken 2 kez düşünülür ise o zaman kademeler biraz derinleşir aksi halde hiç bir türlü sığlık azalmaz artar keza bugün ünlü menkul daha geçen hafta aldığı malın maliyetinin neredeyse 30 lira üzerine gelmesine rağmen hisse fiyatı satmak bir yana hisse aldı tabi ki yarın satabilir ama ben başka bir kurumdan aynı kişilerin toplamaya devam edeceğini düşünüyorum velhasılı ederine gelmedikçe bu hissenin diğer yatırımcıları da kurumsal yatırımcı kadar bilinçli olduğu için sığlık devam edecektir.