tohatlı dayucuğum geçen aylarda 1 ekstre gösterdiydi. Hakeza sindoma abide geçenlerde 1 ekstre gösterdiydi, müthiş kâr yazdıklarında göynü olunca gösteriyorlar.
Bikaç kere iste belki sanada gösterirler
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci olsun :)
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=bDh1x3hd6xQ
endekis sıkıcı teknik takılıyorum. teknik analize verdim kendimi.
60 metre deliyormuş yeri bunların attığı bombe.
ötekiler kaç metre aşşa yapdıydı acap binayı.
yarim neslin ulkeyi istediginiz tarzda duzeltecegine nasil kanaat getirdiniz?
sizin guvendiginiz nesil ve zumre cocuk yapmak yerine "Bali'de gunesi selamliyor" 37 yasina kadar evlenmiyor, cocuk yapmiyor, cocuk diye kopek bakiyor' kopegini pusette gezdiriyor.
Oz kuzenim 35 yasinda 5 yildir evli, hala pusette kopek gezdiriyor, kopegini gunduz bakimevine gonderiyor. Evladim cocuk dusunmuyor musunuz dedigimde, hazir degiliz, cok buyuk sorumluluk zartu zurt bahaneler.
bu nesil kafayi yedi ve 5 tane bu tarz kadindan 1 cocuk cikarsa kendimizi sansli sayalim. 50 sene sonra hangi gorus mu hakim olacak? Kim cocuk yapiyorsa onlarin gorusu
sade kalabalık... boş kalabalık.. sayıca üstünlük kazanılsaydı.. hindistan dünyaya hükmeder olurdu :)
isteyen 15 çocuk yapar.. isteyen kedi köpüş bakar.
9 çocuk yapıyorsan bunlara kaliteli eğitim vereceksin.. yoksa sal sokağa.. balide güneşlenmek yerine balli çeker. :he:
:drunk:
3-5 ay önce 280-300 lerde iken bir çok kurum 380 ila 500 arasında hedef fiyat verdi kağıdı 300-340
arasında herkese pazaraldılar
sanırım şimdilerde toplamaya başlayacakalrdır
hem gazze hem iran konuları bu kağıdın spekleri olan ak tayfaya yaradı
3-5 ay önce 280-300 lerde iken bir çok kurum 380 ila 500 arasında hedef fiyat verdi kağıdı 300-340
Muhbir
@ajans_muhbir
·
4d
İsrail Kültür Bakanı Eliyahu:
“İran'daki muhalefeti ayağa kaldırmak için uğraşıyoruz ve şu anda da onlarla yakın temas halindeyiz.â€