Garantideki satıyor .13.88 DEN DÖNDÜ:rtfm:
Bekleyeceğim mecburen.......Eksiye döndük....!!!
Printable View
tahta sahibi akintiya karsi kurek cekiyo gibi geliyo....indes i satmaya baslarlarsa dgate ozaman dusebilir....
Adiler .....!!!!
Ulan sanki baştan beri mal çakma niyetinde gibiler....Ama sabretmeye devam edeceğim....!!!
Dün aynısı yapıldı başta döktürüp korku vererek ky satışa psikolojik baskı yapmak.. Spek efendi ne dediysek o , bekliyoruz 17 de bolusmak üzere. Sabır hayattaki başarının yarısıdır . Büyük erdem herkezde olmaz ama olan daima kazanır. Şahsı fikrimi paylasiyorum herkez kendi aklını kullansın lütfen YTD ve selam
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Indes giderse burasıda kopar..
Armda ya verdıler indes pek takmadı..
bunu satan dusurmeye calisan zihniyet hakikaten gerizekali..indes tavana bu ekside.. ne yapmaya calsiiyon sen gardas...
Üstad ayıboğa ne der acaba varmıdır bır obo çalışması...
Bunlar beklemede şimdi armadayı izliyoruz hep beraber ne yapacak ecaba..
:kahkah::kahkah:...
hunharca aliyolar veriyolar....:) bu mizrak bu cuvala hem girmez hemde sigmaz.....
baya dökülen oldu sanki.. garanti'den alınan hisseler bugün satıldı gibi 1,2 milyon adet sattı garanti şu ana kadar
Sıkıntı yok Çaylar mis gibi demlenmiş... oh yarasın [emoji41][emoji16] Biz buradayız sabırla bekliyoruz Spek Efendi..Daha yolumuz var seninle..
https://www.tradingview.com/x/bS6aRzX4/
Boşluğu doldurmak isterse kötü, burdan dönmezse 11,05 e kadar sarkabilir
YTD.
11.05 e onaya gelirse bu kadar gelmişken iyi mi olur diye sesli düşündüm. ana hedef 17 civarı eğer grafiği bozmazsa. inşallah 11.05 altına sarkmaz. ytd
Düzeltme oldu Spek efendi yaptın daha önce dediğimiz gibi , artık 17 ye doğru ufak ufak yol alırız. Çayı demledim mis gibi keyifli tadına baka baka bekliyorum sabırla. sıkıntı yok. YTD ve selam
Soluklanma döktürme bitti mi Spek efendi artık yollumuza devam edelim tavana kitlersin akşama doğru insALLAH böyle güzel muhlamalı demlenmiş çayla kahvaltı keyfi yapıp sabırlı bekliyorum YTD ve selam.
Bir gün arayla toplamda 2.250.000 adet hissenin borsada işlem gören tipe dönüşüm duyurusu yapıldı. Tabi bu hisseler hemen satılacak değil. Ancak piyasa ortak satışını pek sevmiyor. Bu hisseler hangi fiyattan el değiştirecek ve hisse fiyatı nereden dönecek göreceğiz. Kap duyuruları aşağıda.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/874186
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/874427
11.60'ın her üstüne çıktığında biniyorlar tepesine.
Satış iyidir, şöyle düşünmek gerekiyor birilerine buradan yüksek lot satabiliniyorsa bu da bu kağıdın dibidir! Tekfen de yıllarca süründü sonra ortak satış haberi düştü ve 5 liradan 25'lere yolculuk başladı... Ytd.
Yatırım Finansman'a 1.500.000 lot mal geldi. Ayrılan ortağın satacağım dediği mallar olabilir mi ???
Eğer dediğiniz gibi bir durum varsa, tahtayı daha da aşağı çekecek şekilde bir satışa girmezler inşallah.
Fener maçlarına gidip pankart açıcam burdan sesimizi duyan yok belki oradan birilerin dikkatini çekeriz adamın hiçbir şirketi değerinde işlem görmüyor nedir bu rezillik. Adamlar göz göre göre hissede operasyon yapıyor yada yaptırıyor.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Despec indeks artı kapatıyor dgate eksi 4 yatacak yeriniz yok sizin.
11 desteğini kırdı.Şimdi nolacak?
Olacak iş değil nerden bulaştık bunlara pislik bir yönetim pislik ortaklar biri alıyor biri satıyor hisse değer kazanmasın benden başka kimse para kazanmasın diye yapmadıkları sahtekarlık kalmadı ne yazık ki böyle insanlar televizyonlara çıkıp dürüstlükten şefaflıktan bahsediyor .
Çaylarda mis gibi demlenmiş maşALLAH. Bekliyorum artık zamanı geldi Spek efendi. Aybasinda birkaç kez dediğimiz gibi sıkıntı yok sabırla bekliyorum. 17 den önce parmağımı oynatmam haberin ola... YTD herkez kendi aklını kullansın , şahsi fikrim söylüyorum sesli kimse etkilenmesin lütfen. Tavana yada ona yakin kitlermisin akşama doğru merek ediyorum efendi ve selam