aylık bazda garfiğe bakınca dirençlerimiz...
Printable View
15 gün yurtdışı na çıkıyorum.Geldigimde derimi yukarı sürün.hadi eyvallah
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=kahramanbey;1604985]15 gün yurtdışı na çıkıyorum.Geldigimde derimi yukarı sürün.
Siz gelmeden yukarı sürsek olmaz mı?😊Hayırlı yolculuklar.
Kısa sürede yüksek prim yapan hisseler birer birer brüte alınıyor. Derim devre kesmeden , fazla uyarı almadan yoluna devam eder inşallah.
Eksi açtığı günleri seviyorum...😊😊
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygısından Asuzu yu geçmedi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
asansör gibi. bir yukarı bir aşağıya :) ... dayanamadık yine aldık biraz 12- altından. aşağı gelirse diye bekliyoruz bakalım, yukarı giderse de azıcık lotlarla devam ederiz :)
Türkçesi kısaca keklik avlama hareketleri ... Sevimsiz geldi bana
ACEMŞAH üstadın 12.47 yi de kırıp geçecek gibi gün sonunda sanki :)
bir yöne iyi kıracak bakalım ACEMŞAH üstadı belirttiği hedefler dahilinde çılgın yukarılar mı olacak :)
Çılgın olun çünkü orada rekabet az çünkü az çılgın var. Günün sözü olsun.:)
Tüh ! Bir ara kahvaltı hazırlayayım dedim , 12,90 görmüş geri gelmiş. Kaçırdık bu seferki sat al faslını. Nasip değilmiş. Bir dahakine inşallah.
Trader kardeslerim 12.500 uzerinde kapanis yaptirirlarsa piyasa gerisini halleder..
bol kazanclar..!
Acemşahım bu trader kardeşlerinin hisse ile alakası yok gibi gibi adam tokatlamaya çalışıyor bunlar bir el at şu tahtaya ver ayarı baksın kalsınlar...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13.70 yeni flama hedefi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f84ef05550.jpg
agresif gitmesin.. 5 yukarı 3 aşağı.. dileğimdir..
Adama aşağı koydukca vermiyor hemen yukarı sürüyor.Korkma spek gözüm sendeki mallarda degil
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görüşümde isabetli olmayı yeğlememekle birlikte bugünü 12 altında kapatacağını düşünmekteyim
Evet yukardan satılanlar mutlaka aşağıdan yerine konacak Heh Heh...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mesela benim grafikte 30 ocak günü endeks 11 üzeri kapatırsa(aylık kapanış olacağından).. iniş çıkışlar olacaktır lakin eninde sonunda 14.80 gitmesi gerektiğini..
Ben ilke olarak karşıyım bu tür paylaşımlara sayın mdal nedenine gelince; birilerinin yatırımlarını direkt olarak etkileme anlamında tasarruf sahibi olmaktan imtina ederim.lakin gördümlerimi kıyıdan kıyıdan masumane dile getiriyorum.tribünde olduğumu zaten belirtmiştim.para namertlik yapmazsa :) görüşümü günsonu özelden eğri ve doğrularımın nasıl keşistiğini izahatta bulunma durumum olabilir...
Teknikçi arkadaşlar, fincan kulp oluşumu mu var? Bakabilirmisiniz
12.50 altı tarih olcak inşaallah
Sizinkisi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Elinde hisse yok, paylaşmaya grafiğin yok, eee temmeni etmesemde 11 altı kapanış umuyorum ne demek izah edermisin? Bu nasıl bir çelişkidir. Sıkıysa Gelsin 12.20 altına... Haydi hodri meydan.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Effect bey sen böyle yapmazdın hep yukarı derdin sanırım malı 10.80 de kaptırdın
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkez Asuzu ya gitti galiba
Allah bereket versin ben bir kısmı ile Asuzu ya geçtim
diğer kısmı ile devam diyelim
Asuzu nun buradan döneceğini umuyorum
Ahmet ve kurtbey polemige girmemizin bir anlami yok.ben farkindaysaniz günlük degerlendirme yapiyorum!orta vade de zaten sayin acemsah beyin fikrine muhalif degilim.sözüm simdi size;grafigin feristahini koyarim ortaya ama prensib meselesi diye not düsmüstüm zaten sanirim okumadiniz algilayamadiniz demiyorum dikkat.bugüne gelince günsonuna bakalim özür borcunu ilan edecek biri olur platformda ok?dilegim yanilmam yönünde saygilar
12 altı kapatırsa hem özür dileyecem hem sattığımı yerine koyacam...
Dilegim özür dilemek zorunda kalmamaniz ama üzgünüm özür dileyeceksiniz😁
Ayrıca bende sattım güzel fiyattan ama sizin gibi gelip buraya12 altı kapatır diye yazmıyorum. Yazılarıma dikkat ederseniz Gelirse geri alırım gelmezse yolu açık olsun diyede yazmıyorum. Yazılarınızdan etkilenebilecek kişilerin olduğunu hesap etmeniz gerekir.
sn ahmet1972 sanırım 12.20 deki yüklü lot sizin:evil:
şaka tabii ki ortamı biraz yumuşatayım dedim:yahoo:
Hmm sanırım doğru karşındakinin anladığı kadar anlatabiliyorsun nekadar anlatırsan anlat! Dilediğiniz olsun hadiii kardeşim başka biriyle polemiğe gir
Koyunun olmadığı yerde keçi kendini Abdurrahman Çelebi zannedermiş. Senle ne polemik yapacam karrrrdeşim, cevap vermezsin olur biter... Bende bişey zannettimde cevap veriyorum zat-ı muhterem beyfendiye...
Demekki neymiş stanfordlu olmak bir işe yaramıyormuş. Özür falan dileme kardeşim istemiyorum...