selam,
aleyna nın şarkısı oldun dipsiz kuyu misali bu gün biraz tepki bekliyoruz.
Printable View
selam,
aleyna nın şarkısı oldun dipsiz kuyu misali bu gün biraz tepki bekliyoruz.
eşleşme kaç varmı gören
bu günde patates maçlar başlamadan uzak durmakta fayda var.ytd
Yok canım ne kadar düşebilir ki dedikçe aha da bak bu kadar düşerim diyen tspor bizleri şaşırtmadan devam ediyor düşmeye... Eeee 29 liradan başlayan düşüş 1.09 liralara kadar devam etti... Şimdi bazıları lan bi kağıt bir hafta boyunca düşer mi diyor... Alışırsın Mihribanım türküsü gelsin o zaman
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse dün 1,54 ten sat sinyali vermiş...
alışlar artıya geçmeye başladı
Burda dönme dolap işi bitmez. Fırıldak gibi hepsi maşallah. Ne gelen gideni, nede giden geleni aratmıyor.
44 destek gibi ancak hacim bitik isterse yine basar yada 60lara ceker...tedbir kalkip maclar başlayana kadar kenardan takibe devam...
M.K.A.
Bende halen ekside görünüyor kademeler
alış satış sevabına paylaşcak kımse varmı
bir hareketlenme var gibi
sabah sabah malı kaptırdık kaçtan yerine koycaz
Tff ve bankalar Birliği kulüpler için el ele verip düzlüğe çıkaracak bir program üzerinde çalışıyorlarmış... Bugün borçlarını sıfırlasan bu sportif yapı ile kısa sürede aynı yere dönerler... Tspor şimdiki yönetim verdiği sözde durursa istisna olabilir
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.borsagundem.com/haber/tur...-proje/1374074
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) borç krizi içindeki kulüpler için el ele verdi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) borç krizi içindeki kulüpler için el ele verdi
TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile TBB Başkanı Hüseyin Aydın uzun yıllardır borç yükünü çevirmeye çalışan ancak finansal sıkıntıların ağırlığını her geçen gün daha fazla hisseden kulüpleri düzlüğe çıkarmak adına dev bir proje geliştirdi.
Türk futbolu için tarihi bir adım atan TFF ve TBB'nin başlattığı bu proje uzun vadede kulüplerin mali krizden kurtarılmasını hedefliyor. TFF Başkanı Demirören ile TBB Başkanı Aydın'ın imzalarını taşıyan açıklamada tarihi proje genel hatlarıyla şu şekilde özetlendi:
"Sadece sportif becerilerin değil, idari ve mali etkinliğin de dahil olduğu bir bütünlük içinde yönetilmesi durumunda futbolun ekonomiye sağlamakta olduğu katkının sürdürülebilir olacağı düşünülmektedir.
Futbolun bir endüstri olduğu gerçeğinden hareketle uzun vadeli strateji ve hedefler daha önem kazanmaktadır. Bu çerçevede; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB), uluslararası norm ve standartların da dikkate alındığı, futbol kulüplerinin sıkılaştırılmış mali kurallar çerçevesinde yönetilmesinin esas olacağı bir çalışma başlatmıştır.
Bu çalışmanın doğru temellerde kurgulanması için ilgili tüm taraflarla görüşmeler sürdürülmektedir. TBB, futbol kulüplerinin yoğun ilişkide olduğu finans sektörünü temsilen proje içinde yer almaktadır. İlgili tarafların katılımı ile sürdürülmekte olan bu çalışma, kulüplerin mali alt yapılarının güçlendirilmesi, faaliyetlerini kendi gelirleri üzerine kurmaları, gelir/gider dengelerini daha sağlıklı kurarak sürdürülebilir mali performansa sahip olmalarını hedeflemektedir.
Ulusal ve Uluslararası platformda sportif başarının devamlılığı için söz konusu mali kurallar ile kulüplerin mali yapıları güçlendirilirken daha sağlıklı bilançoya sahip olmaları ve bankacılık sektörü ile daha etkin bir ilişkinin tesisi de amaçlanmaktadır. Kulüplerimizin yeni transfer döneminde de sıkı mali disiplin çerçevesinde hareket edilmesini teşvik edici şekilde, mevcut bütçeleri içinde kalınmasının hedeflendiği bu çalışmanın detayları zaman içinde kamuoyu ile paylaşılacaktır."
4 ocakta 10 milyon TL acil ödeme var, morali bozuk onor!!! ve burak a... transfer için de para lazım... haftasonu rize maçın da gördüğüm loca ların çoğu boş ve isimsiz, muharrem usta içine etti klup un stat in... ahmet başkan kendi derdine yansın... hisse den vurkaç ile işler biraz donuyor görünen.. ts için şampiyonluk beklentisiyle hisse alan varsa!!! acil psikiyatri servisden randevu alsın zira 2011 gün gibi orta da... ben çerezlik al sat yapıyorum çok yüklü olmamakla birlikte.... yeni alım yapmayı planlayanlar acemiler sözüm size, atlamayın.... dikkatli olun... haftasonu bol haber çıkar TS de dev projeler vs...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akşam kapanış dün ile aynı mı olacak acaba
bu hissenin gideri var gibi hele lig başlasın ve galibiyetelere devam etip havaya girsin burada durmasi zor..
yinede
y.t.d
Başakşehiri ilk maç yenerse ts o zaman asıl hareket başlar şampiyonluğa oynuyor olacak takım sportif başarının devamı gelirse tarihi zirvelerini tekrar görebilir 6.1 lira olsa ne güzel olur :)) ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan alacağı olan 2.1 milyon Euro'dan vazgeçti. Trabzonspor'un 2.1 milyon Euro kasasında kalacak. Ayrıca oyuncunun 1.5 yıllık sözleşme maliyeti de kalmayacak.
Beşiktaş, Burak Yılmaz'la 2.5 yıllık protokol yaptı.
Resmî açıklama bekleniyor
Fanatik
Muslera satışa çıkarılıyor fiyatı 10 milyon $.
Elden çıkarılırsa yerine onur alınacak.
Buda haberde gsaray koridorlarından alıntı.
Umarım ikiside gerçekleşir.
Yıllık maliyetleri bonuslarla 6 mılyon $.
Burak bir ihtimal olabilir Trabzon yatırımcısı ciddi bir gs’lı olarak onur’un Gs’a gelme ihtimalli yoktur hiçbir şekilde olamaz Ankara’da yaşayan 6 senedir kombinesi olan bir taraftar olarak Florya’yı taşlar taraftar yeteneksiz ve beceriksiz Onur’un muslera gibi bir figürden sonra o kaleye geçmesini düşünmek aymazlıktır
iyi pazarlar takım şampiyonluk havasında mı bakim gelecem
ikinci sezonun ilk maçının başakşehir ile evinde oynaması trabzon için çok iyi oldu....
bu motivasyon ve oyun ile başakşehiri yenebileceğini düşünüyorum........
eğer yenerse hisse de 2 üzerine atabilir.........
borsa da kendi adıma 2019 yatırımımın bir kısmını trabzonspor a ayırdım.....
2016 yılı hareketini 2019 da tekrar yapabilirse mükemmel olur........
hayırlısı artık ...ikinci sezon ortalarında şampiyonluk adına durum az çok belli olur.....
tüm arkadaşlara sağlık ve bol kazançlarla iyi bir yıl diliyorum.......
ANKET-BIST100 Endeksi'nin yılın son işlem gününe alım ağırlıklı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +256, ortalama tahmin ise +285 puan oldu.
Foreks'in 40 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +835 puan olurken, en düşük beklenti -185 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 40 analistin 38'i pozitif, 2'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +255
Ortalama : +285
Maksimum : +835
Minimum : -185
Katılımcı: 40[(+)38(-)2]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(31/12/2018 - 09:24:24)
Bugün Trabzon yerel basınında hissede sermaye artırımı olacağından bahsediliyor.
Değerli Tspor yatırımcısı arkadaşlarım burada yazmayalı epey oldu, sizleri maalesef nadiren de olsa takip ediyorum zira güzel arkadaşlıklar edindim..değerli, samimi insanlar tanıdım burada...umarım Trabzonspor 2-3 oyuncu takviyesi yapar ve gerçekten şampiyonluk havasına girer şampiyonluğa oynuyacak takım olur zira gönlümden deli gibi istesem de hayata mantıklı bakıyorum, tek pozitif duruşum ligimizin Türkiye'mizin ekonomisi gibi S.O.S vermesi(CB'nin takımını sayma 29 puanla biten ilk yarı ikinci yarı da aynı ortalama olursa 60-65 puanlı şampiyonluk bizi 30 sene öncesine taşır futbolda), belki bu sayede ihtimalimiz var...ama 2-3 nokta transfer yaparsak o zaman en ciddi aday biz oluruz ve Başakşehiri de yenersek artık spekler bile hisseyi tutamaz yoksa top çevirir dururlar seçim öncesi 1.35-1.70 bandında seçim sonrası oluşacak ekonomik kriz beklentisinden de ancak bu şampiyonluk bizi piyasadan ayrıştırır...Özetle inşallah şampiyon oluruz çektiğiniz sıkıntıları unutursunuz kara geçer yüzleriniz güler dileklerimle...selam ve saygılarımla
vay Arkadaş 1.58 hizlica cik
yavaş yavaş 1.51 gel
su lige ara verilmesi tsporun performansini etkilemez işallah
Burdan dönmezse geçmişler olsun