Bizim deli dana bu neyi nezaman nasıl niçin neden yaptığını tahmin zor. Ama haftaya hareket bekliyorum.
Alsat turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Printable View
Bizim deli dana bu neyi nezaman nasıl niçin neden yaptığını tahmin zor. Ama haftaya hareket bekliyorum.
Alsat turşusunu kur tavsiyesi değildir.
yarın ne olur byler
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir seneyi devirdik 3.36 olan maliyetimi 2,37 ye kadar düşürdüm şimdi 1,80 ni bekliyorum gelirse şayet sanırım 2,00 ve hatta daha altına çekebilecek bir nakit var elimde olurda 2,37 olursa ve karını falan istemiyorum bu adilerin verip çıkarım 30 bin lot onların olur ama zararla çıkmayacağım kesinlikle daha fazla oyalarsa buralarda onada amenna sorun yok nasıl olsa nakit ihtiyacı yok spek buralardaysa duyurulur sonuçta 1 lotun hesabını yaptığına göre 30 bin lot az değil şimdiden satış emrini verdim dilersen alabilrsin lotlarını by spek
eskiler birbir yaprak dökümü misali düşüp kaybolmuş ve biz beklemekteyiz hayırlı geceler ve iyi seneler diliyorum herkese spek hariç.
Deli misali kendi çalıp kendi oynuyor.Aman acele etme spek daha çok vaktimiz var bizim anlarsın sen buralardan mal kaptırdıkça moralin alt üst oluyordur...
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/16vWOj.jpg
Bu hissede canlı var mı arkadaşlar ?
Sessizlik lütfen
Yinemi zarar yazdı
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım ak 107.000 lotu ne yapacak..
Çevirecek mi...yastık altımı yapacak...
Yok yok...
Yancılarına bakınca ..gedik..A1 ....marbaş...biraz yukarıdan çevirecek sankı..tahtayı bi deneyecekler.bakalım olacak mı diye..
Hayırlı olur inşallah...
Alan satan takas grafiği atabilirsiniz
Alan satan takas grafiği atabilirsiniz
bereket versin...kolay gelsin
şeytan diyorki..2.11-2.13 arası yerine koy...
sağlam duruyor gibi
Bu nasıl bir zarar böyle.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
kol gibi zarar açıklamış anlaşılan yeni taşıyıcılara ihtiyaç var bayram değil seyran değil bu zararı açıkla ve yukselişe geç bedelli yolda sanrım
biz yine söyleyip iyi niyetimizi gösterelimde gerisi almak niyetinde olanlara kalsın bir senedir beklemekteyim illa alacağım diyenede cevabımız kendi düşen ağlamaz.
sayın forumdaşlar, bilanço ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirebilecek var mı sonuç nedir?
bılanco kalemınde 70 kusur mılyon karslık ayrılmıstır.(bu karsılık donem net kar/zararını etkıleyen bır kalemdır)
alacaklarını alamayan her sırket bunu yapar.
Ancak bu rakam bıraz fazla olmus.tek sorun bundan ıbarettır.yoksa sırket faalıyetlerınden kar etmeye devam etmektedır.koskoca garfanın alacaklarını bırakacagını sanmam..bddk teblıglerı geregı karsılık ayırmak zorunda oldugundan o karsılıgı ayırmıstır.
Asıl onemlı olan bu suphelı alacakları tahsıl ettıgı zaman olacaktır.blanco kara hızlı bır sekılde gecıs yapacaktır.bılanco dıger kalemlerı bakımından sorun bulunmamaktadır.zaten akceler sısmıs durumdadır. Gecmıs donem karları sısıktır.
Bedellı dıyen arkadaslar kotuluk yapıyor emın olunuz..
kimse yokken 1.93 ten aldık 2.54 verdik eski hissem garfa yı :)
Hisse sessiz sedasız %50 prim yaptı burda kimsenin gıkı çıkmıyo. Büyük zArar açıkladığı gün bu yükseliş başladı.
Yükseliş nasıl olur vaka analizi yapmak için birebir. Böyle forumu bomboş yazı yazılmayan iyi/ucuz şirketler var onları bulun.
Bi de durmadan fiks tipler tarafından kötülenen TOBO çizmekte olanlar onları da...
Dün 10K lot satış yazdım saatlerce pasifte bekledi buralardan almak istemiyor olmalılar. Alıcı olmayınca satış da yok. Almadan yukarı götürelim derdinde babalar heralde.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@cefaks usta sana zahmet günlük ve aylık pasta lütfen
ferit şahenkin en gö... firmasıdır garfa.....
Bu fiyat dan sonra burda durulmaz
Bazı şirketlerin genel kurul tarihleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...764a06fd3f.jpg
Dönüşü ne zaman olacak acaba bu hissenin ağlayan çok olmaz umarım ....yatırım tavsiyesi değildir ...
3 ay brüte girecek ne yaptı ki merak ettim :)
Brüt takasdaki bi kağıda göre biraz fazla işlem yapmıyormu
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
Brüt takasda olan bi kağıda göre işlem hacmi fazla sürekli düşüyor olmasıda cabası tuvalet kağıdı