Sözlerin ardındaki yüreğimizden geçenleri ifade eden her bir cümleye bin kez milyon kez amin.
Printable View
adamsın baskent
Demokratım,
Bu adamların hareketini en iyi sen çözersin devammı, şimdilik tamam mı?
her hissesi sinsice işlem yapar ama alet çok sinsice toplandı özellikle 065-1.00 arasında.sanırım şu anda ikinci aşamaya girdik.ihlas grubunda farklı birşeyler oluyor anlam veremiyoruz çünkü açıklama yok ama yükselişler oldu bittiye getirilmeden aylarca sabırla bıktırıcı ve sinirleri gererek ilerliyor.
bize gelince 6 yıldır beklemişiz sonucu görmek hakkımız.dediğim gibi aletten az var bende satış hedefim 1.10-1.20 civarında idi.1.20 hareketi kısa sürmüştü herhalde yakalayamadım.sonrasında 080 ler gelince bende satış hedefini revize ettim.2 tl uygundur.
olmaz demeyin birkaç ay önce aynı alet hisselerimi günlerce 034 ten yazıyordum alıcı çıkmıyordu.şimdi 1.10 dan elim den almak için türlü türlü kılıklara giriyorlar. :)
dediginiz nasıl olacak zeten yakın zamanda bedeli olup bölünmeyecekmi siz bedeliden soramı 2 ye gidecek diyosnuz yoksa 2 lirdanmı bölünecek diyosunuz acıklarsanız sevinirim
10 nisanmış. yarın 50 gün olacak
Yarın haber gelirse gayrimenkul gibi ertesi gün bölme ihtimalleri de olabilir bunların.
Konuyla alakalı detaylı şikayet metni hem spk ya hemde akim iletişim cimere hepsine yazdım ihlas grup şirketlerinin tüm bedelli sermaye artırımı ky soymak yeni mağduriyetlerin oluşmasına zemin hazırlamaktan öte değildir diye.
Keza ihgyo nun em son bedelli sonucu ortada hisse değeri de ortada
Hep bana hep bana anlayışı toplanan paralar yasaların boşluklarından yararlanip hiç etmeyi iyi biliyorlar.
Spk ihgyo kanıt göstererek iheva nin bedelisine onay vermemesi gerekir diye düşünüyorum
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sermaye artırımı onaylanmsa solugu 030 rakamlarında alır
süt surup bunu borsada işlem yaparakmı topladı yoksa transfer olarakmı bu benim düşüncem insallah benim dedigim gibi olmaz cunku benim elimdede var nerden verecegimi bende bilimiyorum bildim bişey var bedeliye katılmıycagım
artık hayırlısı bedeli onaylanacamı bir görelim
Bu grup arkasında hükümet olduğu için her kulvarda istediği gibi at koşturuyor. O yüzden 10 kere de bedelli açıklasa spk onay verir.
Koruyup kollanmasaydi eğer bu grup sadece benim yaptığım şikayetler bunların iplerini pazara çıkarırdı
Muco muco senin ve Memsa faikin kadir gecesinde cok iyi anacam
Allah sizin gibi din müsveddesi sömürgeci tiplerin yer yüzüne bir daha indirmesin.
Kimse bana demesin 0.30 kuruştan 1 tl ye geldi daha ne istiyorsun diye 10 yıl önceki birikimin dolar euro altin arsa vs ile Yatırım yapılmış olsa şuan 10 kat deger kazanmıştı.
Iki dunyada yakanız bir araya gelmesin insallah
allaha havale 9
Nazlanma güzel hisse.....
Selam Dostlar;
Bugün seans bitiminde sermaye artırımı ile ilgili haberin düşecegi kanatindeyim. İnşallah Hakkımızda hayırlara vesile olur.
Herkesin mübarek Kandilini kutlar hayırlı cumalar dilerim. Şimdiden Bayramınızı tebrik ederim.
Selam Dua ve Muhabbet ile
AEO
tahminenmi yoksa bir bilgiye veya veriye göremi söylüyorsunusz ihlgm 50 günde netleşmişti
Faruk hocam (demokrat) hedef fiyatımız konusunda bazi paylaşım yorumlarda bu rakamı teyit eder nitelikte paylaşım görüyorum sizce de olasılık ne derece 2 tl fiyatlarda bedelli onayı öncesi bu rakamlara gelme ihtimali ne derece dogru
2 tl fiyat hedefi beklentisi herhangi bir teknik bilgi ye yada duyuma bağlı değil.sadece yıllar önce yüksek fiyatlar dan kucağa bırakılmış ve 6 yıldır sebepsiz yere sırf ucuzdan yerine koymak için 030 lu kuruşlar da süründürülen ve yatırımcı larını batma noktasına getiren bu zihniyetin artık düzelmiş olma yada yeni vurgunlar için yukarı sürme kulakların dan çekilmiş olmanın beklentisi ile olması gereken fiyatlar dır
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/766761
ASUS_X00HD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IHEVA – Sermaye artırımdan elde edilecek 207,9 milyon TL’lik 100 milyon TL’sinin yeni yatırımlar ve modernizasyon çalışmalarında, 30 milyon TL’sinin finansal borçların ödenmesinde, 35 milyon TL’sinin tedarik finansmanlarında, 30 milyon TL’sinin üretim dışı ticari faaliyetlerde, 10 milyon TL’sinin Ar-Ge merkezi projesinde, 2,9 milyon TL’sinin diğer faaliyetlere ilişkin ödemelerde kullanılacağı açıklandı.
allaha havale 10
ne 1.25 miş birtürlü kıramadı
1.16 maliyetli, yanlış hatırlamıyorsam 2009 da aldığım 1000 lotu, dün 1.23 den sattım. Yıllar önceki yükseliş trendinde, uçacak kaçacak diyen tayfaya kanarak almıştım. 0 zaman iyi para olan bu miktar, şu anda asgari ücretin yarısı etti. Hırs yaptım ve çakallara zarar yazdırmicam demiştim, yıllarca bekledim, 100 tl bile kar edemedim. :) Borsanın çok acemisiydim, hala da öyleyim. Beni borsadan soğutan kağıttır bu iheva. Bi de Aksen var elimde. Ondan da kurtulsam, yıllar süren zarar serüvenim bitecek.
İhlas grubu şirketlerinin hisselerinin zamanında beklentilerle reel değerinin üstünde 5.00 10.00 liralardan boşaltıldığını, ve sonrada İhlas finans ile şirketlerin boşaldığını herkes unutmuş gibi...
Ve sonrada borsadaki bazı şirketler elden çıkarıldı bazılarınında hisselerini tekrar 0.20 kuruşlardan toplamaya koyuldular... yola devam şirketleri her zanan her durumda her koşulda aynı yönetimle yola devam etmişlerdir...
Perşembe günü bültende izin çıkmasını ben de bekliyorum.
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli onayı çok gecikmedi mi ?
spk bülteni kac günde bir yayınlanıyor