sarki hasılat 13,8 milyar net kar 553 milyon fk 9,8 pddd 3,77
Printable View
sarki hasılat 13,8 milyar net kar 553 milyon fk 9,8 pddd 3,77
Daha detaylı incelemedim fakat, ilk başta dikkatimi çekenler, stoklar çok fazla artmış, esas faaliyet karı güzel yükselmiş, net kar da sonuç olarak beklentilerin üzerinde
Tek eksi nokta kısa vadeli borcun çok yükselmiş olması, bunun da işletme sermayesi ihtiyacının çok fazla olmasından kaynaklı olduğu söylenebilir. Demekki işletmenin gelecekteki hasılatlarının bu borcu çevirebileceğini biliyorlar ve böyle bir yükün altına girmişler.
bedelsiz ve kar payı hayırlı olsun. Sarky de kar payı gerçekten cebe giren gerçek bir kar payıdır.
Son çeyrek resmen kötü 600 üstü kar bekliyordum dovşz pozisyonunda ki karı çıkarırsan bedava ya çalışmış nerdeyse
Akrep bilançoyu beğenmemiş görünüyorsun, eski şevkli paylaşımlarında yok, ümit kestin galiba sarıkızdan,
Ben kaldığım yerden devam, bilançoyu da beğendim, şirket yönetimindeki ortaklar da alıma başladı demekki makul fiyatlardayız. Beklentiler az olunca hisse performansı da insanı memnun ediyor.
18TL, 17 TL hatta 16 TL yeni dusmedi buralara. resmen ekim/2021 ve bu son alımlar kagıdı basıp heybelerini dolduruyolar. amaç kagıda destek olmak degil ky tokatlamak. 21TL de alım yapan yk uyeleri 15-16 tl ye dustugunde nerelerdeydi? gercekten kirlilermiş. soylecek birşey yok. kursaklarında kalsın.
niye sürekli alan yönetim kurulu üyesi neden yatırımcı tokatlasın, kap haberlerinde yapılan alımları lütfen açın bir inceleyin, yönetim kurulu üyeleri hisse makul fiyatlardayken alıyor ve sonrasında yükselişler devam ediyor, hangi hisse sarky kadar sağlam bir trendle yoluna devam etmiş, ben küçük yatırımcı tokatlayan bir işlem ve bakış açısı göremiyorum, tam tersine hisseye referans olabilecek alımlar görüyorum.
Siz bir tane şirket söyleyin patron alımları ile yükselen, tam tersi bir çok patron çöp şirketlerinin hisselerini k. yatırımcıya yüksek fiyatlardan kakalama derdinde, bin türlü oyun çeviriliyor insanların algısını yanıltmak için,
Hisse geri alımı yapan şirketlere baktığımızda ise her biri olduğu yerde debeleniyor, logo, inveo, krvgd vs,
sözün özü sarky de fiyat makul ve yol gösterici birçok referans var. Ben açıkcası bir ara hisseden ayrılmıştım, ama avantajlı şekilde geri dönme fırsatı bulunca döndüm, dönüşüm sonrasında ise bilançonun yapısını genel olarak beğendim ve uzun süre daha kalmaya karar verdim. Geri çekilmelerde biraz daha ağırlığını arttırmak istiyorum.
Tamamen Sarıkızı terketmiş olamazsın. Nede olsa vefa borcumuz var. Ekmeğini yedik ve yiyeceğiz. Bi ses ver de tahta şenlensin. Özledik valla sizin yazıları deyişleri.:wave:
Sayın dostum Çok teşekkür ederim ben iyiyim inşallah bütün arkadaşlarda iyidir.
Allah a şükür Sarkuysan Sayesinde tam borsacı olduk.
Borsada öyle kağıtlar var ki bedavanin da altında. Biraz da onlarla eğleniyorum .sarku dinlensin İyice zengin olayım geleceğim.
Şimdi türkü cigirma zamanı ...
Gurbet.
Kime desem derdimi ben bulutlar
Bizi dost bildiklerimiz vurdular
Bir de gurbet yarası var hepsinden derin
Söyleyin memleketten bir haber mi var?
İçerim yanıyor yar yar
Yaram pek derin
Bana nazlı yardan aman
Bir haber verin
........
Bol kazançli sağlıklı günler diliyorum...
Bulutlar yârime selam söyleyin
Kavuşma günümüz yakınmış deyin
Felek yardan ırak koyduysa bizi
Gurbet elde bir başıma neyleyim?
Yârdan ırak yaşanır mı söyleyin
Gurbet elde bir başıma neyleyim?
Yârdan ırak yaşanır mı söyleyin
İçerim yanıyor yar yar
Yaram pek derin
Bana nazlı yârdan aman
Bir haber verin
İçerim yanıyor yar yar
Yaram pek derin
Bana nazlı yârdan aman
Bir haber verin
Her ne kadar şu an elimde olmayıp göz ucu ile takip ettiğim , geçen yıl bir süre taşıdığım ve güzel para kazandığım SARKY nı belki pozitif ilgilendirebilir bir haber olduğu için buraya paylaşmak istedim.
Ne kadar etkiler artık siz araştırırsınız.
https://i.hizliresim.com/luor2e5.PNG
Teşekkürler playmaker, SArky nin son bilançoda çok fazla stoğun bulunduğu ve finansman yükünün çok arttırıldığı görülüyor. Bir nevi yüksek talebe hazırlanılmış olduğu düşünülebilir. Gelecek bilançolar ve bakır fiyatı sarky için takip edilmesi gereken önemli veriler sunacak.
Bu arada tuclk de bulunmamda Kors ile birlikte etkiniz var. Orda da işler yolunda. Tuclk bedelliyle büyümeye ve talebe cevap vermeye odaklandı, sarky finansman yüküyle büyümede inat ediyor. Sarky de sizin gibi nitelikli ve araştıran yatırımcıların çoğalması beni sevindirir.
Selam dostlar..
Temettü yatırımcıları..
Sarkuysan ortakları..
Günaydın herkese,Bende geldim eski beklediğim durağa tekrar,belki sevdiğimde otobüsten önce gelir görürüm..Acaba ne yaptı,evlendimi,saçları beyazladımı ben gibi,yoksa bekliyormu beni..
En sevdiğim durak burası benim laf aramızda..Sarkuysan durağı..
Selemlar herkese..:)
Bakırcı çok dinlendi..
LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşama bilanço var abiler hiç ses seda yok tahmini olan var mı acaba ya da kurum tahmini duyan var mı teşekkürler bol kazançlar...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
370 m kar hayırlı olsun yarın çaylar çaycı dan olsun mu [emoji1]
Kar güzel, esas faaliyet kar marjı artış göstermiş güzel, stoklar benzer şekilde fazla değişmemiş, bakır fiyatı artışından belirli bir stok değer artışı olsa da bu sefer kendisi de kar marjını arttırmış. Herşeyiyle bence tastamam bir bilanço, gelecek için umut verici, hissemi çok azaltmıştım. Başka hisselere odaklanmıştım. Tekrar geri döneceğiz sarı kıza bu belli oldu.
Ya sen nasıl bir aç gözlü adamsın milletin 20-30 lotuna bile göz dikmişsin. Yıllardır aynı hareket. Güya devre kesti dedirtme uğraşındasın 3-5 lotla. Ek 28590Ek 28591
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin kötü/ zor dönemlerinde,
Hissesine sahip çıkan,
Ve geri alım yapan patronların,
Şirketlerine yatırım yaparken daha rahat olunmalı demişti Tuncay Turşucu...
Patron alımları her zaman hissenin yükseleceği anlamına gelmez fakat, sarky de patronlar alıyorsa hissenin en azından makul fiyatlarda olduğunu anlıyoruz, şirket yönetimdekilerin ve hakim ortakların rutin alımları bitince de hisse yukarılara tırmalamaya tekrar başlıyor. Bu hissede yatırımcı olmak güvenli ve şirketin sürekli büyümesi insanı hissede kalmak için heveslendiriyor.
bu kagıdın kocası çok s. miz çok olur
4 aydır kuruş kazanamadım nasıl sahip çıkmaksa
5000 lot alsan ne almasan ne yöneticiyiz diye gezmeyin ortada alım haberide yollama yalandan
Spk boş çıktı haftaya ins bedelsiz çıksın hacim lazım ölü toprağı dökülmüş üstüne yaprak kıpırdamıyor...
Hayatımı değiştiren süper kağıt. Yıllarca kuruş kuruş topladım.
Daha düne kadar piyasa değeri 100 milyon dolar civarıydı. Bir yalı parası bile değil diyorduk.
Şimdi 400/500 milyon dolarlara ulaştı. Eh biraz dinlensin .
Bundan hayır gelmez diyenler Kısacılar dökülsün hele.
Kaçan göçen Yok, başka kağıtlarda kazandıklarımızı büyütelim yine buradayız. Fazla götürmeyin haa:):):)
Sizi tekrar sarky e inançlı görmek çok güzel, bazı şirketlerin gelişimine ortak olmak insanı mutlu ediyor. Sizin kadar eski değilim, ama 2019 dan sonra sarky le buluşmak borsaya bakış açımı değiştirdi. Borsamızda cok güzel potansiyel taşıyan şirketler var, sarky de bunlardan biri, ve ben açıkçası bu şirkete gönülden bağlıyım.
09.06.2021 tarihli bildirim
Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içinde Şirketimize ait*201200541 numaralı IV. Grup Arama Ruhsatımız ile ilgili, maden sahamızda arama ruhsat*sürecinin devamı olarak planlanan işletme ruhsatı için MAPEG (Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü) *E-maden platformuna*gerekli başvurular yapılmış olup, söz konusu başvurumuzun değerlendirme süreci*devam etmektedir. İşletme ruhsatı başvurusu sürecin gereği olarak yapılmış*olup, arama sürecinin tamamlandığı ve işletmeye geçileceği anlamına*gelmemektedir. Konu ile ilgili gelişmeler oldukça kamuoyuna gerekli*açıklamalar yapılacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Bu konuda neden hala bir gelisme olmadı acaba normal mıdır bu kadar uzamasi?? Saygılar...
Bunlara kalırmı?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim istemsiz aklıma geldi yanlış anlaşılmasın biraz itham edilmiş gibi hissettim... Bilanço güzeldi temettü bedelsiz bir halta yaramadı ulan başka ne vardı ya umutlanma sebebi diye düşünürken geldi... Siz eskisiniz hakimsiniz şirkete yani bu konu uzun zamandır dilde olabilir ama paylaştığım haber artık son aşamalardan biri olmalı diye düşünüyorum... Ytd... Şimdi manipülasyon falan olur üstüme kalır [emoji1]
Yok yok merak etme.
Aynı haber aynı kelimelerle ne bir eksik ne bir fazla yıllardır belli dönemlerde çıkar.
Hatta ben bu konuda özel olarak birşeyler öğreneyim istedim hiçbirşeye ulaşamadım.
İki ruhsat sahası var İlk zamanlar orman bakanlığı ile mahkemeler gündemdeydi. Şimdi de başvurular değerlendirme aşamasında edebiyatı ile gidiyor.
Sanki çaycının bu işi bitirmeye niyeti Yok gibi. Bu iş sonuçlansa sarku üç beş kere uçar. Belki de sona saklıyordur.
Bloomberg de yurt dısi baglantısinda bakir fiyatları yukseliyor dedi yorumcu[emoji272]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun bedelsizi onaylamış spk