https://i.hizliresim.com/7BBVXP.jpg
Printable View
bvenim küfrüm geldi :D
0.71 ustune atıp kalmalı kalırsa 0.73-0.75-0.77 ve 0.80 ler olabilir ytd
Kap haberinden sonra,(1,41 tl tahsisli sermaye arttırım kararı) bu hissenin yukarı tırmanmaması (mantıksal ve matematiksel anlamda) imkansız görünüyor.7-8 aydır hissedeyim,inşallah kazançlı çıkarız .bilanço da güzelleştiyse,önümüz açık Allah'ın izniyle.
Herkese bol kazançlar.
Bugün hissedeki açığa satış : MERKO 1,164,978 lot/ 423emir olarak görünüyor.
Tahsisli sermaye artışını bu şekliyle spk onaylamaz ve onaylamaması lazım adamlar şirketten alacakları karşılığında sermaye artışı istiyorlar ve bu hiseleri borsada satmak istiyorlar sürede belirtmiyorlar .zaten bu ortamdada işi yokuşuna sürüp biz istedik spk vermedi diyip iptal edeceklerdir.GEM e verilen ve satılan sonra bölüşülen paradan dolayı önlerine ilerde bir sıkıntı çıkmasın dusuncesindeydiler ilk tahsislide bunun için yaptılar simdikinde spk bize birşey demez zaten burası muz cumhuriyeti havasında yapıyorlar.dusuncelerim beni bağlar YTD.GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.80 ustunde kaldıkça yön yukarı 0.83 ustune atıp kalırsa 0.85-0.88-0.90 ve 0.95 test etmesi muhtemel olabilir ytd
şimdi spk tahsisli sermaye artırımına izin verirse mi iyi olur hisse için yoksa reddederse mi.
Bak git kardeş,***** da al git....
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron hissesi bulaşma,daha sağlam hisselere git ...O açıdan kardeş,istersen biraz takıl sen bilirsin....
https://i.postimg.cc/9fVJykZc/IMG-20190926-WA0003.jpg
https://i.postimg.cc/9QqQy8Vg/IMG-20190926-WA0004.jpg
https://i.postimg.cc/7PVJKYdv/IMG-20190926-WA0005.jpg
Patron ne derse o....
Çıldırır,çıldırtır.....
Patron toplu satarsam ne veririrsin ?Maliyetimizi biliyorsun....
0.90 yapta ortalık şenlensin...
Cuma müdürümün performansı fiyata olumlu bi katkı yapsın de mi ama...
Sermayesini kurtarmıyor ki, taşıma maliyetinide ilave et,vicdansız patron....Alırız bekleriz....
https://i.postimg.cc/d06MqZjc/IMG-20190926-WA0008.jpg
1.80 ardından 1.73 bekliyorum YT
Tahta iyice çıkmaza girdi...
Bir tarafta milyon lot alicı,diger tarafta sadece 100k satıcı,ama kimse dönüp almıyor..
Yersen hesabı...
Galip elinde kalan ve bir yıl satma yasağı olan hisselerini satıyor galiba bir yıl bugün doldu.
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle olsaydı şimdiye çoktan tabandı.
Adam kademeyemi bakar bu ortamda,endeks -2200 den dönmüş...
Bu kağıt endeks kağıdı değil ve endekse hiçbir zaman uymamış tır.Direk satış yapsaydı 500 lotla taban olurdu kademeli alım satım yaparak elindekini çıka biliyor.bu benim düşüncem beni bağlar.GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dayanamadı geçen hafta 400 verdi bugün hepsini çıktı.
Daha da alacak kuruş kalmadı...Son nakitide bugün .70 den alarak bitirdik..
Allah sonumuzu hayr eylesin,vatana millete,ordumuza zeval vermesin...
Takas deisimi cok ilginç yatirim ortkliklrnda 9 milyon lot olmus
Halka açıklık%96.17 olmuş.bu kadar açık olması ilginç.
Eski dost düşman olmaz diyerek bismillah dedik merkoda... merko için beklentilerimi sıralamak gerekirse...
1 Bu sene çiftçilerden alacağına karşılık yüklü stok yaptığını düşünüyorum
2 Bu sene ürün bol ve ucuz döviz dengeli.
3 İhracat pazarlarını kaybetmediyse stok sonrası satışlar ile en azından yüklü borçlarının bir kısmını kapatabilir
4 Ortaklık yapısı gereği yunanlılara ucuza mal kaptırmayabilirler
5 Dövizin aşırı yükselmeyeceği bir yıl umud ederek borçlarında azalma cüzzi kârlar beklenebilir.
Hayırlısı bakalım....ytd
Olumsuz belki 100 madde sayarım ama pozitif bakayım dedim...
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu alacağa karşılık borçlu çiftçiden yüklü tahsilat bilgisi size nerden geldi?
Üyeliğiniz 4 günlük,şirketten misiniz acaba diye düşündüm?
Patronlara ne dersiniz?Olanı bilançoya yansıtırlar mı?
Tahtanın bir yapanı var pek tabi
Metro yıllarca baskı sonrası 0.80 den 1 ayda 1.90-2.50 oldu taşıyan oldu mu,ner de sattı vs
Baskı ve algı hep aynı
Şirketin %96 açıklık oranı çok yüksek genelde batacak şirketlerde yaparlar bunu borsadan 2 fabrika parası çıkartır,manüple eder, bankalara full borç ödemezler şirket batar bankanın olur patron ihya milletin elinde hisse patlar örnek Raks tahta kapanır
İnşallah bunlar olmaz bu fabrikanın bir alıcısı illa ki olur batık olarak kelepir değilde değerinde satılsın eğer patron babasının bıraktığına sahip çıkmayacaksa ki,mücadele ettiğini görüyorum yeni müdürler vs inş öyledir
Bu bilanço temelde iyileşme beklentisi yaratırmalı artık
Yazdıklarım beni bağlar tartışalım diye YTD
Aydın Doğan yatırım bankacılığı kuruyor niye?
Küreselciler zor daki şirketleri kelepir ellerine geçirmek için ellerini ovalıyor ülkeyi bu şekilde de işgal edebiliyorlar ...
Aygün ismi tanıdık geldi mi eğer yıllardır merkoyu takip ediyorsanız beni tanırsınız. Eski olmayala da alakası yok açıp faalitet raporu okursanız bazı şeyleri öğrenirsiniz. Yüklü tahsilat değil yüklü stok demişim iyi okursanız..Çiftçide para ne gezer....2019 2022 arasında çiftçiden alacaklarını alacaklar .Bu bilançoda en azından elde satacak bir stok ve özsermaye yükselişi bekliyorum...Bir ambalaj şirketi ile makemelik gördüğüm en büyük sıkıntı o...Bakalım eskiden kârlar yunanlı şirkete giderdi şimdi bir değişiklik olacak mı ?
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Merkodan alınacak 1 lotun parasını bile yok fatzedip almak lazım o da ayrı bir şey.riskin olduğu yerde yüksek kazanç ve batış kardeştir....yatırım tavsiyesi değildir....
Evet kardeş bu tahsisli sermaye olayına ne diyorsun nasıl olmalı nasıl sonuçlanır bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim ben bu açıklamadan birşey anlamadım tahsisli sermaye artışından.Mahkemelik olan ambalaj şirketleri ile ilgili bir haberde görmedim bu nu nerden gördünüz veya okudunuz aciklamalariniz için şimdiden teşekkürler.
Hoş geldin Aygün senelerdir yoktun iyi dinlenmiş olmalısın yorumlarını bekliyoruz.
Bilanço dip notlarını incelerseniz ayrılan karşılğın mahkeme için olduğunu görebilirsiniz...bunların ne dediği ne yaptığı pek belli değil..berbat bir yönetim var ..bakalım akıllarını ne kadar başlarına almışlar...
Hoş bulduk...Bilanço bi gelsin incelemeye bir ilerleme varsa yorumlarız...riskler mevcut bakalım ne yapmışlar 3 ay..domates çoktu bu sene ne kadar stok yaptılar ne kadar stoktan tahsilat yaptılar görexeğiz...aslında yapacakları şey belli banvit gibi adam gibi bir şirkete satılması...konfurtu almanlar bu cenabetlerden aldı şirketin durumu ortada...hayırlısı bakalım...çok cüzzi bir alım yaptım takip için ...
Yatırım tavsiyesi değildir...
0.79 ustunde kaldıkça yön yukarıyı gösteriyor 0.79 ustu 0.81-0.83-0.85-0.88 ve 0.92 test etmesi muhtemel olabilir ytd
Tahsisli sermaye artışı yapılacak yanı 1 lot 1.00 den sanırım hise su an 0.80 kuruş buradan olmaz yani 1.00 olacağından hisseyi 1.00 ustune atması lazım değil mi