Baba kağıtlara fena basıyorlar sanki savaş çıktı aq
Printable View
Baba kağıtlara fena basıyorlar sanki savaş çıktı aq
Tektu yine özüne döndü tuvalet kağıdı olduk
Satan gedik p......mi?
Satanın kim gözüktüğünün hiçbir önemi yok asıl satan bizim ******** ve adamları.Bu tür patron hisselerinde hiçbir yatırımcı gelipte al sat yapmaya cesaret edemez.Bu karakter yoksunları farklı aracı kurum altında istedikleri gibi at koşturuyorlar.0.9 ve üstü kakaladıkları malı alttan alacaklar ve kasım aralığa kadar bunu yapmaya çalışırlar.0.76-0.84 ve 0.92 buralar geçmiştedir hep problem oldu ve olmaya devam edecek.Ytd..
Zararına sattım diyorsun ama satınca kar ediyorsun, ilginç bir kağıt
http://i.hizliresim.com/VD8Rrr.png
http://i.hizliresim.com/nl9oOl.png
http://i.hizliresim.com/vPA7j6.png
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güldürdün beni sayın atayburak. Bence de yiyoruz bı halt bari susalim...
Samimi söylüyorum ruh sağlığım bozuldu . İnsan evladıyım ben . Revami bu
Aman hocam sağlığa dikkat,zarar konusuna hiç açmayalım o tam psikoloji bozukluğu yaratıyor.Suçlu aramaya gerek yok tüm suçlu bizim karaktersiz patron.Bizim işimiz karakteriz patronun yeni bir hikaye yazmasına kaldı.Ne zaman bizim karaktersiz yeni yalan yanlış bir hikaye başlatır ve bu hisse yükselirse bu sefer kesin vedalaşırım.Bende en son hikayeye kandım ve açıkta kaldım.ytd.
Daha öncede yazdım ve olumsuz yazanları eleştirmeyin dedim.Seni eleştirenler sadece alış ve satış fiyatı yazdığın için eleştirdiler çünkü insanlar burada psikoloji bakıyorlar.Bende foruma bakıpta alış satış yapılmasına karşıyım.Yoksa seni niye eleştirsinler.Herkes alabilir ve satabilir zaten forumdakilerin alıp satması ile hisse inip çıkıyorsa vay halimize.ytd..
Birde bu yazını hatırladın mı ? 0.84 geçilmeli diyen arkadaşa yazmıştın.Bizim karaktersiz psikolojiye de iyi oynuyor.Hisseyi uzun zamandır takip edenler teknik bilmese bile psikolojik olarak hareketlerini anlayabiliyorlar.Bende teknik ile uğraşmam ve sürekli al-sat yapmam ve internette birçok sayfada teknik bakabilirsin.Bizim hissenin tekniği de takdiği de karaktersiz patron..ytd
Ben tektudan kurtulmak istiyorum . İstiyorum da o benden kurtulmak istemiyor anladım . Dolar bazında hesaplamadim ama yüzde yüz Zarar vardır. Eeee. Böyle zararla nasıl olacak . Uzuncu oldum . Saygıdeğer ağa uzuncu yaptın beni bilesin bak en son brsan da 4 yılı aşkın bekledim . TL de maliyet 1 in üstü . Hesabı kendin yap ağam elini vicdanına koy . Yatırım tavsiyesi değildir . Al SAT tut tavsiyesi hiç değildir. Zira benim kafa gidik . Akıl makil kalmadı . Sonumuz hayrola.
Adam satma derdinde endekse baktığı yok
takas değişimi varmı haftalık
Yatırım finansman yani citibank rüzgar estirdi bütün tahtalara
Eğer Tektu nun kaynakları patrona ait şirketlere aktarılmasaydı, patron şirketlerinden o kadar yüklü miktarda alacaklı duruma getirilmeseydi, bu parayla flnas borçlar ödenirdi veya flnas borç alınmazdı ve
Tektu nun pek flnans borçları olmayacaktı....
yrıca Patron şirketlerinden olan alacaklarla flnas borçlar nötürlenmiş olsaydı bu flnas borçları olmadasaydı, bugün kur farkı diye sürekli finans borçlar katlanıp artmayacaktı ve tektı kur farkından dolayı sürekli zarar etmeyecekti...
Patronlara ait şirketlerden olan alacaklarla fşnas borçlar nötürlenmiş olsaydı, yani Tektu nun flnans borçları olmasaydı, bedelli sermaye artışına gerek kalmayacaktı.... Bedelli olmasaydı patronlarda hisse defter değerine göre 0.89 gibi düşük bir fiyata ortaklık oranlarını yükseltmeyeceklerdi (nasıl olsa ky de para olmadığından bedelliye katılamayacakları için onların kalan paylarını çok ucuza alacaklarını çok iyi hesaplamışlar mıdıır?)
Peki zamanında büyük oranda piyasaya piyasaya sürülen tektu hisseleri, ozaman için kaç cent ten piyasaya satışmış acaba? Ve bugün kaç cent ten tekrar ortaklık oranlarını yükseltiyorlar acaba?
Şu mağdur yatırımcıların sesi saygıdeğer borsa haber portalı Galip, Soner gibi borsa Roon Hood lar üretiyor sürekli, Borsanın gündemini en dürüst portalı sen çok yaşa...
Sayın tektu zedeler genel kurul toplantısı nezaman p.tesi gk haberi gelirmi nedersiniz
Genel kurul olsa ne olacak altın bulsa yedirmez bunlar
Eğer Tektu nun kaynakları patrona ait şirketlere aktarılmasaydı, tektu patron şirketlerinden o kadar yüklü miktarda alacaklı duruma getirilmeseydi, bu parayla flnas borçlar ödenirdi veya tektu nun finas borç almasına gerek kalmazdı. Sonuç olarak halka açık şirketin pek önemli bir finas borcu olmazdı. Böylece kur farkı diye sürekli finans borçlar artmayacaktı ve bunun sonucunda halka açık şirket kur farkından dolayı sürekli zarar etmeyecekti...
Patronlara ait şirketlerden olan alacaklarla finas borçlar zamanında nötürlenmiş olsaydı, yani Tektu nun önemli bir finas borç pozisyonuna sokulmasaydı, bedelli sermaye artışına gerek kalmayacaktı. Yatırımcılar ise hiç yere şirkete para vermek zorunda kalmayacaktı, parası olmayan yatırımcının ise ortaklık oranı %100 oranında düşmeyecekti.
Bedelli olmasaydı patronlarda hisse defter değerine göre 0.89 gibi düşük bir fiyata hisse alarak ortaklık oranlarını yükseltmeyeceklerdi (nasıl olsa ky de para olmadığından bedelliye katılamayacaklar çok olacağından onların kalan paylarını çok ucuza alabileceklerini önceden hesaplamışlar mıdır acaba)
Peki zamanında büyük oranda piyasaya sürülen tektu hisseleri, ozaman için kaç cent ten piyasaya satışmış acaba? Ve bugün kaç cent ten patronlar tekrar ortaklık oranlarını yükseltiyorlar acaba?
Şu ünlü mağdur yatırımcıların yandaşı saygıdeğer borsa haber portalı sürekli Galip, Soner gibi başınıza borsa Robin Hood lar üretiyor. Borsanın gündemini en dürüst haber portalı, sen çok yaşa...
Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar ailenizle sağlıklı ve mutlu bir hayat gecirmenizi cenab-i hakk'tan niyaz ederim.
HAYIRLI BAYRAMLAR...
Amin amor6666 kardeş aynı dileklerle başta forum arkadaşları olmak üzere türk ve islam aleminin bayramını en içten dileklerle kutlar tektuyu 1 tl üstünde gormek dileğiyle sağlık ve huzur dolu günler inşallah 😀
Gyo kurulacakmışta bedelsiz hisse verecekmişte ulan 0.25 defter değerine denk geliyor versen ne olur vermesen ne olur ytd
İmar barışından faydalanıp villalara ayrı tapu çıkartmışlar mıdır
Satılan villa varmı? 2 3 tane satıldı diyorlardı
Bismillah dedik Herkese bol kazançlar.
Bi yükseliş var ama hayırdır inşallah.
Sn. Eredka. U yükselişin sebebi nedir, yorumunuz varmı?
Saygılarımla
Bedava kağıt düşeceği kadar düştü
Tek haber villa satışı kaldı onuda hiç ederlerse sürünür dururuz
Arkadaşlar rica etsem aracı kurum dağılımı paylaşabilir misiniz?