sn. tuncaboylu ;
size göre değil demek ki...:yes:
zaten borsa da bu.
birinin beğenmediğini diğeri beğenir.
zaman iki kişiden hangisini haklı çıkarırsa parayı o kazanır...beyaaa!:yahoo:
Printable View
Bu kağıdın elle tututulur bir tarafı yok.. Ne temettü veriyor(veriyormuş gibi yapıyor), ne de değerleniyor. Yıllardır aynı tezgah. Temettüyü verir 1 sene sonra belki eski yerine gelir.. ufak bir kriz VS olumsuzluğu da hemen fiyatlar.yatırmcısına temettüyü kusturur.. Bi bok olmaz bundan. Ha biz aldık yıllardır bekliyoruz. Satsan satılmaz modundayız. Ama temettüyü artık buna bağlamıyorum. Ara sıra kafama eserse az az alıyorum. Ancak ikincil planda değerlendiriyorum.temettü verdiği zaman bazı arkadaşlar hemen hisse aldılar güya ucuz diye.. Ne oldu.. 5.90 dan 6.40 civarını zor gördü. Ben 2.50 den gubrf aldım. Şuan 4.06.. Başka kağıt mı yok aq borsasında.. Bu kağıda yeni bulaşaklar AMAN DİKKAT!demedi demeyin..
reis bu kağıda pis kaka eee mi diyorsun yani.:halay:
Borsada karşıt olacaksın en kötü sektör ne krizde çimento ve banka
bizde ne var çimento ve banka
ben almıyayım o almasın bu almasın bu tahta yapıcılar aç mı kalsın yani
gitmesin oke 100 milyon dolar kar etsin 50 milyon dolarını hissedarlara dağıtsın pehh.
*Kağıdı yönlendirenlere oç. diyorum!!
*sabrı olmayan bulaşmasın diyorum.
*alayım temettü de veriyormuş, ucuz da diyen dikkatli olsun diyorum.
*10 yıldır yerinde sayıyor, geri gitti diyorum.
*sektörün iyi olduğu zamanları da biliyoruz diyorum.
*nuh dedi peygamber demedi aq kağıdı diyorum..
Ben de bu bktan sonra bi bka daha bulaştım. . Elde çimentoyla gübre var.. Bu aq kağıdı da biraz hareketlense artık olacak.
Zaman kötü o yüzden bu fiyatlardan mal alabiliyoruz, iyi zamanda zaten 9 lira altını göstermiyorlardı, borsada kazanmanın temel kuralı, herkes korkarken, hisseler dipteyken alacaksın, haberlere kulaklarını tıkayacaksın, piyasalar normalleştiğinde iyi bir servet sahibi olacaksın. 7-8 senelik periyotlar halinde dipler ve tepeler görülür, şu an (özellikle altın ve döviz bazında) dibe yakın olduğumuza göre korkmadan alma zamanı. Unutmadan borsada en dibi ve en zirveyi bulmak zordur, dip dediğimiz yerden bir %50 daha düşmeyeceğinin garantisi yoktur, bu yüzden her zaman kenarda nakit bulundurup kademeli alım yapmakta fayda vardır.
6.xx lik hisse 9. xx olunca iyi bir servet sahibi mi olacaksın sayın teamsah..11 TL iken bnm maliyet 7 ydi.. Bu rakamlar kesmez beni.. Şuan 6.xx piyasa düzelince kaç para yapacaklar.. En fazla 9\10 getirirler. O da kaç yılda kim bilir. Dolar faiz enflasyon... Hesapla dur artık..
Bazen "100.000 lot ekleyecek para ayırsam, 6.10'a alış yazsam verirler mi?
Ya da 100.000 lotum olsa 6.30'a satış yazsam alırlar mı?"
Diye soruyorum kendime.
Hisseye "ilgi" yok deyip geçiştiriyorum. Uzuncu ve cok uzuncular dışında... Diye dusünüyorum.
Yaniliyor muyum
Şu anki hareketlere herkes biyerleriyle gülüyordu herhalde.
Tam bir gerizekalı...
Kendi kendine tahtada dövünüyor
Bağfaşıda süründürdüler 5-6 aralığında sonra birden getirdiler 9 lara, bizim olacağımızda o, aşağı yukarı silkeleyip toplayabilse hemen çekecek 9-10 aralığına, sonra niye buralardan daha çok almadık diye ahlar vahlar, gerçi herkes daha çok alsa tahtacı çekermi orlara ayrı mesele, önce geminin yükünü azaltması lazım.
Dolar 5.80,gram altın 280 bu aq kağıdı 6.30 hesabı sen yap sayın teamsah.. Ne toplanmaz kağıtmış be..
arkadaşlar özel bir durummmu var kağıt 6.30 olmuş alttada 27 lot alıcı var.:p
Yooo ağam sadece eğleniyi bizimle
İyi akşamlar beyler, beklenen büyük İstanbul depremine yönelik şirketin risk yönetimi var mıdır? Deprem Nuh çimento tesislerini ve limanını olumsuz etkiler mi?
PRO 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah göstermesin ama olursa İstanbul depreminden en olumlu Nuh Çimento etkilenir, zaten kentsel dönüşüm gündemde, o zaman zorunlu kentsel dönüşüm olur. Tesislerin ve limanın etkileneceğini sanmam, etkilense 1999 Gölcük depreminde etkilenirdi.
30.000 dönüm arazi
248 tane taşınmaz var
bunların 18 tanesi bu mıntıkada
yerle bir olursa
30.008 dönüm arazimiz olur.:plc:
hatta yapının üstündeki zarar görmesi halinde arsaya döner
şirket yeterliliğini yitirdiğinden tasciyesine karar verilir
sadece liman şirket değeri olur
kalan 30.000 dönüm şuna eminim benim yedi ceddimi geçindirir
ama ginede deprem olmasın biz böyle geçinip gidelim diplerde.
Fazla uyanıklık yapmamak lazim diyecem ayıp olacak
daha alacağımız malın %11.11 i bile olmadı :party:
yok öyle bacağından kapmışlar gibi tahta yapıcı çırpınıyor
çırpındıkça daha çok dişleyeceğiz daha çok etini kapacağız ahahahahaha daha çok :party: yapariz ahahaha
cebinizde iki kuruş para var diye kral kesilen çok memlekette
aslında tam tersi olmalı değilmi ufak yatırımcı kıskaçta tahta yapıcı öpücü olması geekirken
yiyeceğin üç zeytin yarım ekmek kime afran kime tafran derler adama ama herşeyin vakti var
adama böyle resim çizdirirler
rasyo bozdurup bedelli yaptırıp şirketin anahtarları bile alırlar adamın anlamazsın ne yaptin dersin vakti gelince
çok güvenmeyeceksin hayatta her şeyine malına mülküne bunlar gelip geçiçi şeyler
üç kuruş menfaat için satmayacaksın benliğini klavye arkasıda derinlikte bir köşede olsa
delikanlı olacaksın olmazsan oldurturlar adama
neyse kriz var işler kesat çok ortaklı şirket yazdığım şeyleri unutalım
gözlerim doldu ağlıyacağım seller götürecek nuhu deprem olacak ahahaha
Aman ha 6.30 dan yukarı götürme.o...ç... ları.********ler
Hisse capsiz adamlarin kontroluna terkedilmis.3-5 in hesabini yapiyor adamlar.Omurgasiz denen tipler boyleleri olsa gerek.Bu gibiler genelde sonunda doner cok daha yukarilardan almak zorunda kalirlar.Dilerim akibetleri yine ayni olur.y.t.d
Kapanisi dusuk tutmak icin iki gundur kendini paraliyor geri zekali.Asagilardan biraz daha mal alabilmek icin.Gereksiz tipler iste boyleleri.
Geeel 610 gün geeeellllll.....
şafak 610 mu beyaaaa! :oleyo:
6.20 altından aldıklarımı 6.34 ve 6.44 ten verdim eline, şimdi sıkıysa çeksin aşağıya, kemik mallara dokunmuyorum bu arada, onlarda satılamaz mührü var 😀
Dün KAP'ta bir bildirim var.....
https://www.kap.org.tr/Bildirim/785108 Şirket Genel Bilgi Formu
Şirket dışı yerleri yazmışlar:
Nuh beton.......... 260 milyon.. (çıkarılmış sermaye, değerleme filan hakgetire)
Nuh yapı.......... 58..............(çıkarılmış sermaye, değerleme filan hakgetire)
Nuh gayrimenkul 135...............(çıkarılmış sermaye, değerleme filan hakgetire)
birkaç küsürat.. 0
Ünye Çim.. ...... 135. (piyasa değeri) (ben hesapladım)
Toplam 588 milyon...
Peki nuh piyasa değeri ne? 150 x 6.46 = 969 milyon..
969- 588 = 381 milyon.... Herekedeki fabrika, arazileri, limanı, makinaları, v.s... v.s....
Nasrettin hoca "kedi buradaysa et nerede?" diye sormuştu....... beyaaa!
Not: Değerlemesi yapılmamış yerleri akinolu abinin değerlemesine bırakıyorum. Sevabına bize bir aktarım yapar mı?:yes:
6,64 ne dirençmiş be
Bugünde mallandırdı bize ne mutlu
Konya çimento bile 10000 lot alıcılı kapatti
8.20. Çanağı tamamlarmı arkadaşlar Tabii nezaman o belli değil 3 , 4 ay zaman alırmı yrd.
Ne kadar kumarcı kağıdı varsa yukarı gidiyor.
Tüm kağıtlar kumrcı kağıdı.. Oyun tarzları farklı..
İhracat rekor kırıyormuş Türkiye nin heralde bizimkilerde yapıyordur birşeyler.
O kadar dedik alın bir kaç ihracat uzmanı adam ama dinletemedik
gerçi fark etmez fabrika her türlü kapalı gişe.
memlekette kriz var gayrimenkul krizi gine çalışıyor şirket.
okunmuş üflenmiş şirkete.
şu hoca birde bu tahta yapıcıya üflese reis ne dersin.
Satmam dediğim mallardanda azar azar vermeye başladım, birkaç haftada %10 a yakın prim yaptı, bu tahta yapıcıya güvenim yok, piyasa bozsa tekrar çekecek 6.20 altına, kenarda biraz nakit dursun, çekerse alır yerine koyarız, giderse elde kalanlarla yetiniriz.