Başkanım duyarlılığın için çok sevindim teşekkür ederim.....abim benim
ben evde tüylü hayvan işine çok karşı idim taaki kızımın piskolojik sıkıntıları başlayıncaya kadar 2 sene önce kızım her şeyden korkar oldu tek başına odasına kapanmaya başladı...hanım bir gün kızın odasını temizlerken çizgi flim karakteri gibi o kadar güzel düzgün çizilmiş büyük bir kedi resmi bulur ve altında büyük puntolar ile yazılmış ' tek dostum bulut '...bunu yazan ve yapan 7 yaşında bir kız çocuğu .... bizde korktuk piskoloğumuz Sevim hanıma götürdük 2-3 seans sonra kedi almamızın onun korku ve bazı baskın duygularının azalacağını söyledi..dediğini yaptık ve aldık ...sanki ona değil kendime almışım bana bile o kadar faydası oldu ki..hayatımda birçok radikal kararlar ile başarıya ulaşmamı sağladı:kahkah: (stresli herkese tavsiye ederim)....veterinerden ölüm haberini alınca ailecek yıkıldık... kızım kötü duruma düşmesin diye hemen yenisini alalım dedim... ama kendince birçok isyan dolu sözler sonrası bulut gibi olmaz olamaz dedi ...şu an acısı taze diye umuyorum ..yarın pskolok ile randevulaştık bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz..kızım istesin fil bile ala bilirim...aklımdasın ayhan abim :bravo: