Sermaye artışı için bu hafta yeniden başvuru yapılacak ve GYO'da da bedelli başvurusu yapılacağı için artırım öncekine göre daha fazla olacak. %109'luk bedelli artırım GYO'nun artırım miktarına göre %200leri bulabilir hatta geçebilir.
Printable View
Sermaye artışı için bu hafta yeniden başvuru yapılacak ve GYO'da da bedelli başvurusu yapılacağı için artırım öncekine göre daha fazla olacak. %109'luk bedelli artırım GYO'nun artırım miktarına göre %200leri bulabilir hatta geçebilir.
Selam arkadaşlar.. Askeri personelim ve çok anladığım bir konu deil.. O sebeple size yazdım. Benim maliyetim 1.xx lerde.. Ben şimdi reysaş bedelli açıklarsa ne kadar para yatıracağım, ikincisi gerekli parayı hesapta bulundurmam ve aracı kuruma durumu bildirmem yeterli mi, ayrıca bölünme gününde rüçhan mı ne yapacağım, bedelliye gireceğim için satmam mı gerekli, almam mı gerekli, bedeli sonrası maliyetim kaç olacak, zararım mı olır karım mı olur, yüklü miktarda var bende, sabırlıyımdır, beklerim ızın vade.. Şimdiden teşekkür ederim.
Selam arkadaşlar.. Askeri personelim ve çok anladığım bir konu deil.. O sebeple size yazdım. Benim maliyetim 1.xx lerde.. Ben şimdi reysaş bedelli açıklarsa ne kadar para yatıracağım, ikincisi gerekli parayı hesapta bulundurmam ve aracı kuruma durumu bildirmem yeterli mi, ayrıca bölünme gününde rüçhan mı ne yapacağım, bedelliye gireceğim için satmam mı gerekli, almam mı gerekli, bedeli sonrası maliyetim kaç olacak, zararım mı olır karım mı olur, yüklü miktarda var bende, sabırlıyımdır, beklerim ızın vade.. Şimdiden teşekkür ederim.
1000 lotun varsa1100 TL bedelli yatiracaksin demek sermaye artırımı tarihleri arasında gün perde paran yoksa o miktarda kağıt satarsın hesabında görülür otamatikman alır bedelliyi 1000 lotun 2100 lot olur sabır varsa bekle derim
Yatırım finans tahtanın ırzına geçti 270 bin lotu bastı adamlar tahtayı aşağıya basmak için ellerinden geleni yapıyorlar cok dikkatli olun borsa dönerse ve açığa satış yeniden tüm tahtalara gelirse ekmekleri ne yağ sürülecek olan küçük yatırımcı aldıkça aşağıya baskilanacak küçük yatırımcı aldıkça 7.7 kadar aşağıya baskilanacak
Helal olsun zarar geldi yine adamda haysiyet yok yıllardır tek kuruş temettü vermediği gibi birde bedelli yapmak istiyor Allah cezasını versin durmuş ve ekibine
4Ç20 zarar yok. Yıllık bazda zararda. Ayrıca 4Ç20'de favök düşmüş. Bunun yanında özkaynaklar artmış. Bu özkaynak artışına bakmak lazım. Bunu olumlu buluyorum. Bir de şirketin borcu çok fazla. Belki bu kadar borç olmasa belini kaldıracak şirket. Neden böyle çok borç yapılmış acaba? Allahtan halka açıklık oranı %33.
bilanço mu gelmiş
6 milyon özsermaye 437 milyona gelmiş daha ne olsun.
beklenti bitti üstelik bedelli artırım var diye korkuttular bence yukselme zamanı.
Özkaynak artışı maddi vuran varlıkların yeniden değerlemesinden geliyor. Canı sağolasınca Durmuş beyfendi yine bunu kâr olarak göstermeyip özkaynak altında başka bir kaleme atmış. 355 milyon TL kâr etmiş şirketi yine zararda göstermiş.
Borçların çok büyük kısmı GYO'nun borçları. GYO'nun borçları ve finansman giderleri tam kadro RYSAS bilançosunda gösterilirken GYO'nun yıllık değerleme artışları gösterilmiyor o nedenle RYSAS zarar ediyormuş gibi gözüküyor
Durmuş yönetimi belli ki mal satmış ve RYSAS'ı zararda göstermek istemiş bu dönem. Önümüzdeki dönemde Hintlilerle ne olacak hep beraber görecez. Hintliler şirketin %55'ini toplayarak genel kurul çoğunluğunu ele geçirdiler. Bundan sonrası için aralarında ne olacağı önemli. Bir işbirliği mi var yoksa bir mücadele mi var asıl sorulması gereken soru bu.
Hintliler umarım Durmuş'un kucağına düşmezler fakat bu durmuş a birileri dur demesi gerekiyor yıllarca şirketi rezil gösterip diplerde küçük yatırımcı ile emeklilik fonu parasını kapattırdı umarım yılların ahını durmusa çıkartırlar
https://i.hizliresim.com/aT9Ipu.jpg
Şaka mı bu :) Program sunuyor :kahkah: Uzaya giden adam bunu mu yapmaz :yahoo:
7.7 psikolojik direnç burayı hacimli kirarsa yola devam
Er yâda geç yukarı yönlü hareketi yapacak yeterki Durmuş'un gözü doysun bu kağıt da manipülasyon yoksa borsa İstanbul ne yapar SPK neye yarar onca şikayete rağmen hiç bir şey değişmedi
Seans sonunda 120 bin lotu bastı adamlar yazık cok yazık
https://i.hizliresim.com/QdYsXd.jpg
aylık takas
Aylık toplu kufurumu yaptım bu adamlara ne desek az
Bu hissede yapılacak hareket; hisse adedinizin 1/4 ü ile sat --al yapacaksınız yada eskiler duracak yeni aldığınız hissede al-sat yapacaksınız. Bu hissenin buralarda ne kadar kalacağı belli olmaz. Haybeye sabit durmayın...
Makinayla başa çıkamazsınız uzak durup tenikbu kagitda çalışmıyor 1000 kota kadar olabilir ama yüklü alislarda perişan edersin 13 yıldır ben bu tahdada işlem yaptım yükselişte yada düşüşte asla teknik calismadi buna inanın hazirana kadar uzak durun derim
Bedelli red edildi herhalde kağıdı bastılar durmuş s.s o.c gicina kına yak
Bedelli sonunda geldi bank of Amerika fırsat bu fırsat dedi basmaya devam ediyor
Dilerim Durmuş'un da yüzü gülmez bunca yıldır milleti mahvettin bu kağıt da olan biten hep senin eserin bunca ah damada kalmaz
Arkadaşlar bedelli bugün başlıyor
Bedelliye illa katılmak zorunda mıyız ? Katılmak istemezsek ne yapmalıyız ?
Sizin tavsiyeleriniz nedir
Bedelliye katılmayı düşünmüyorsaniz elinizdeki rysas.r ruchanlari satarsınız
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seni kağıt diye piyasada sunanin evi yıkılsın ocağı sönsün bu kağıt adamı hasta ediyor fakat malesef uzun vade herkes yatırımcı oldu sabır diliyorum cümlemize ekranı bakmayalim uzun vade her şey güzel olacak önce Tayyip den kurtulacak sonra yeni bir başlangıç yapacak borsalr 2023 den sonraya kaldı her şey gerçi gelecekler ne yapacak bu batık ekonomiyle oda ayrı bir konu
Bu gün son gün mutlaka ya bolunenleri satın yada parasını ayarladiysanin yeterli mikdarda bekleyin ama para ayarlamadiysaniz mutlaka ruhcanlari satın aman diyeyim hata yapıp ruhcanlari heba etmeyin
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ilk tavan inşallah devamı gelecek
GYO bedellisi sonrası bir bedelli daha gelir mi acaba?
Bu Durmuş'dan her şey beklenir.
"Ülkeye döviz getirmenin farklı yolları vardır. Şirketinize yatırım yapan yabancı yatırımcıları köşeye sıkıştırıp bedelliyle paralarını alırsanız ülkeye döviz getirerek cari açığın kapanmasına yardımcı olursunuz." imza Türkiye'nin ilk uzaylısı.:oleyo::cool:
Böylesine potansiyelli büyük bir iş kolunda, böyle bir çomar patronun elinde ne hallere düştü.
Yazık gerçekten, hani insanlar gelecek vaad eden güvenilir yatırımlık vızır vızır hisse ararken, ileride parmak ile gösterilebilecek iken şovmenlik peşinde koşan birinin elinde, neyse herkese bolbol sabır.
Sadece son zamanlarına dair değil, genel bi yorum...
Reysas hintliler ele geçirdi yıllarca bedava fiyattan aldılar sırada bu var ama zaman alacaktır sabır gerektirir yanlız borç ciddi sorun adam şirketi sürekli ciddi borçtan çıkarmıyor onunda bı sonu olacak fakat bizlerde o gün bizler olacakmiyiz Allah bilir
Uzaya mekik dosesen sen gen o c şeref yoksunu at hırsızı
Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Döven, Türkiye'de bir konteyner fabrikası kurmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı
Türkiye'nin önde gelen lojistik gruplarından Reysaş, konteyner piyasasında önemli bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor. Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Türkiye'de bir konteyner fabrikası kurmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.
Depolama hizmetleri ve demiryolu taşımacılığında Türkiye'nin en büyük firmalarından biri olduklarını hatırlatan Durmuş Döven, pandemiyle birlikte lojistik talebinin arttığını belirterek, "Şu anda depolarımız tamamen dolu. Hatta depoların girişini bile kullanmak zorunda kalıyoruz, 1 metre bile boş alanımız yok. Yeni yatırım yapmak istiyoruz ancak hammaddede yaşanan sorunlar bunu zorlaştırıyor. Demiryolunda ise en erken 1.5 ay sonrasına rezervasyon yapabiliyoruz" dedi. Bu yüksek talep karşısında konteyener ihtiyaçlarının da arttığını ifade eden Döven, ancak küreselde yaşanan arz sıkıntısından dolayı yeterli sayıda konteyner ithal edemediklerini, ayrıca maliyetlerin de çok yüksek olduğunu belirterek, bu gelişmeler sonrası yerli üretim kararı aldıklarını açıkladı. Durmuş Döven, "Konteyner fiyatları çok arttı. Bu fiyatları görünce arazimiz var, binalarımız var neden bir konteyner fabrikası kurmayalım diye düşündüm. yıllık 5-10 binlik adetlerle üretime başlama planları yaptık. Araştırmalara başladık ve Çin'le bağlantıya geçtik. Görüştüğümüz Çinli üreticiler, 'Biz yılda 2.5 milyon milyon üretiyoruz. Siz 5-10 bin üretecekseniz. Bizden alın, ya da biz size hammaddeyi gönderelim, montajı siz yapın. Ama sertifika sahibi olmazsınız' dedi. Ancak biz tüm riskleri göze alarak yola çıkmakta kararlıyız" diye konuştu.
"Bölgesel üretim üssü olabiliriz"
Reysaş, planlanan bu fabrikada sadece lojistiğe yönelik değil, pandemiyle birlikte talebin arttığı özel amaçlı kullanılan konteynerleri de üretmeyi hedefliyor. İlk etapta 10 bin adetlik üretimle başalanacak. 5 yıl içerisinde 50 bin adetlik üretim hedefleniyor. Durmuş, Türkiye'nin yıllık konteyner ihtiyacının yaklaşık 100 bin adet olduğunu aktardı. Döven, konteyner fabrikası için Hendek'te bulunan 100 dönümlük araziyi kullanabileceklerine işaret ederek; insansız, tam otomasyona dayalı bir üretim planladıklarını açıkladı. Türkiye'nin Çin'e karşı lojistik avantajını bulunduğunu hatırlatan Durmuş Döven, "Biz sadece Türkiye'deki talebi karşılamak değil, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine de ihracat yapmak istiyoruz. Çünkü Çin talebe hemen cevap veremediği gibi, 1.700 dolar da nakliye maliyeti yaratıyor. Ama pahalı ama ucuz biz işi yapmak istiyoruz. Çin kadar ucuza satamasak da talep görebileceğimize inanıyoruz. Başlangıç için yaklaşık 15 milyon dolarlık bir yatırım öngörüyoruz. Bu Reysaş için çok büyük bir rakam değil" dedi. Döven, konteyner piyasasında asıl büyük krizin tam açılma ile başlayacağı uyarısını yaptı.
Sabah böyle bir haber varmış.
Durmuş'un son numarası konteyner üretimi. Durmuş büyük ihtimal bedelliye bu kadar yüksek katılım beklemiyordu. Para tatlı geldi. Yeni yatırımlara girişiyor ki yeni bedellilerle tahtadakileri sallamaya devam edebilsin.
Şirketin önündeki tek engelin kendisi olduğunu ne zaman fark edecek acaba çok merak ediyorum.
Kağıttan çıkıyorlar dikkatli olun bu şeref yoksunu at hırsızı istediğini yapıyor