dün alanlar satıyor belliydi takasdan. Malı birileri toplamadan gidecek gibi durmuyor inş cıkar da mayısa kadar kurtuluruz
Printable View
1.90 oldu sayın seyirciler
1,93 üzerinde tatile çık
3,60 olunca dön
Birazdan
Yukarı sert yapacak
Reis görünmüyo ortalıkta.akşama yazar;:oleyo: 3.30 kısada 5 seans üst üste rekor yükseliş!
😂😂 saka gibisiniz valla sert yapcakmis yapti he he
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler biggg uyku modu gösteriyo ulaştaki patlamalar afrinden duyulur yakında:oleyo:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4239911a4e.jpg
Ulaş bilançosunu açıkladı.Geçen yıl bu döneme göre karını 4 milyon zarardan 16 milyon Kâra çıkarmış.YTD
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon yanlış yazmışım,bilançoda 4 milyon zarardan 16 milyon kâra geçmiş.YTD
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gonderilenden anladıgıma gore kar payı ve bedelli/bedelsiz hisse dağıtımı yok değilmi ?
Kar ı dagıtmıcaklarmıs bes yıl tutacaklar galiba. Alsın gtüne soksun o kdr karı
Sıgborsa nerdekı?kayboldu gene
Esas faaliyet karında ki deisme neye göre olmus düzelme gözükmüs bir mevcut. Yorumlayacak birisi var mo?
Ulan ulas cumaları seviosn. Dokuz aylık bilancoyu da persembe aksamı gönderip cuma ele verdilerdi bakalım yarın nolcak yine yukarı acıp asagı gelebilir mi acaba
Kar satıştan gelen para ama onu hiç eder bu şirkete güven kalmadı
Yarın büyük gün, karda açıklandı, artık 2 leri geçmesi lazım değil mi? dur bakalım ne olacak..
bigborsa 3,30 falan diyordu... dur bakalım, ne yapacak
iyi kar açıklamış da, bedelsiz falan da yok gördüğüm kadarıyla, yönetim karın üzerine ben yatacam diyor...
alsınlar, müsait....bir....yer...unlar....
Ben 2tl ustu kaçar çok bekledim zaten.tabı ısalah 2ustu gorurse
Bu arada yanlışlıkla bıgborsa yazcam derken cepten yazdığım için sıgborsa yazmısım kusura bakmayım klavye azızlıgı olmuş degıstremıomda lütfen şikayet etmeyın
Bu şirket durduk yere yangın dan mal kacırır gibi nie bu kdr erken bilanco göndrdi
Bilançoda 6 aylık bilançoya göre değişen bir şey olmamış. Esas faaliyetlerinden son 3 ayda zarar etmiş. Arsa satışından kalan para bilançoda görünüyor.
E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse başına 0,80 --1 tl gibi temettü verip nisan ayı gibi bedelli/bedelsiz birarada açıklayabilir,
YTD değildir, sadece bir öngörüdür, arsa gelirini de içine koymuş belli, turizm iyi bekleniyor bu sene Eylül bilançosu da iyi gelebileceğine göre son hedefi 4-5 Tl ler olabilir. (Tahminim tam matematiksel verilere göre değil, daha uyuz şirketlerin borsada daha küçük beklentilerle geldiği yerlere göredir.)
Kisa vadeli olumlu beklentiler bitti..Genel kurula kadar bekleme sürecine girecektir. Gelecek haberlere göre yeniden degerleme yapilabilir. Y.T.D
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Oha yauf eksiye geçti gerızekalı hısse
Bilançoda sürpriz yok, bilanço beklentisi bitti
Zaten iki kalem bir otel kirada, bir de arsadan gelen EURO senetler
Şimdi ne olacak?
Tahmin ettiğimiz gibi yeminli denetçi belirlendi, hemen bilanço incelendi, aceleyle açıklandı.
İşimiz acele, daha yapacak çok işimiz var.
#ULAS
Şirketi aradım füsün hanımla konustum olagan bilanco acıklama sonrası konusmamızı yaptım ;) bilancoyu erken acıklama ve genel kurulu erkene alma kararımız yönetimin imza yetkilerinin süresinin dolması fln filan dedi. Kar şirkette kalıcak dedi. Proje calısmalarımız var ama kap a acıklamadan spekülasyon olur dedi gyo oluncak mı sorusuna verdigi cvp. Dedim nabıonuz orda dükkanı sabah acıp kapıosunuz bi faaliyet alanı yok otelden kira bedeli yıllık yatıo baska bi ugraş alanı yok dedim öle deil dedi bişiler bişiler işte. Hisse senedi iyi haberlere olumlu etki vermedi dedi dd nin altında işlem görüoruz dedi normalde 2.26 olması lazım su an dedi calısmlar sürüor dedi kredi borc risklerimiz azaldı dedi gelecek kaygımız yok dedi. Ben kar ı yiyecek misiniz dedim ne zaman sürede yenir dedi bende yıllık 1 milyon yönetim gideri var dedim o zmn 16 yılda biter dedi ;) cok da espirili bi yatırım danısmanımız var arayıp konuşabilirsnz
Arkadasim biraz ciddi olun hayallerinizi milkete yedirmeyin ben bu hisseyi ara ara alip satiyorum sunanda yine var okirumda yazarimda ama milleti bos hayellere afaki sozlerle yonlendirip kandirmaya calismayin
Hissepol sanaydi
Beyin! Gelmis yine.... Temel teknik paylasimlarinizi bekliyoruz:)
Biyere gittigimbyokki aldigim hissenin yorumlarini okurum kanalbdibinde diye burdayim ufurmuyorum iskembe_i kubradan herkesin karida zararida kendine hocayim ustadim demedimki
kardeş, noluyo, sesin niye kesildi, yazılarının altına linkini koyduğun twitter hesabında Cüneyt Türkan filmleri gibi afişi asmışsın, hedef 3.60 al yat 3.60 da tatilden dön, Londradayım malı vurunca Newyork tan daire alacam falan az sonra... film afişi gibi asmışın, Yok malin yüzde 20 si bizde istersek hepsini alırız teraneleri. Şimdi borsa böyle bir kar görmeyecek diye hedef gösteriyordun, şimdi ise kar beklentisi bitti acelemiz var diyorsun, da....şak mı geçiyorsun, deynekçilik mi yapıyorsun? Adam mı topluyordun garajdaki dolmuşçular gibi 1.90 a kadar geçirttin millete? Heee de bakalım şimdi nereye gidiyoruz 1.93 e m? 1.53 e mi? Sonraki filmi ne zaman afişe asacaksın?
75 ten asagi duserse burda olmam zaten stop olmusumdur
AL desek suç
SAT desek suç
Hedef 0,80 desek suç
Hedef 3,60 desek suç
Yazsak suç
Sussak suç
Son kararım hedef 0,80
Herkes kişisel olarak sorumludur, kimse kimseden sorumlu tutulamaz
ytd