Zaten birtek mal boşaltmak için çıkarıyolar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Zaten birtek mal boşaltmak için çıkarıyolar
artik 3 ay daha bekletir her gun az az asagi verir ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu vergi dairesine sunulan kapsamlı bilanco deyilki
Gözünü diktiğin bir fiyat varsa bir an önce düş oraya
biz de kurtulalım sen de kurtul :drunk:
Sanırım 1 altında biyerlede gözü
Arkadaşlar bilanço gelmiş yorumu olan tşk ederim https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/705343
A 101 marketlerinin fason işlerini almış anlasma yapilmis onunla alakalı bir bilgisi olan varmı
Tukaş Gıda (TUKAS, Nötr): Şirket'in 2Ç2018'deki net dönem karı bir önceki yılın aynı dönemine göre %35 oranında gerileyerek 2,4mn TL olmuştur. Diğer yandan, brüt kar ise aynı dönemler itibariyle %10 oranında artarak 2Ç2018'de 14mn TL'ye yükselmiştir. Şirket'in 2018 yılının ilk yarısındaki net dönem karı da bir önceki yılın aynı dönemine göre %23 oranında düşerek 6,7mn TL olarak gerçekleşmiştir.
Salça fiatları uçtu.
Bakalım şirket hisselerini de uçurabilecek mi....?
Teknik ve temel analizleri çok olumlu. Orta vadede beklentim yüksek.
Piyasada aynı sektörde faaliyet gösteren TATGD 'nın sermayesi 136 milyar, hisse fiyatı an itibari ile 4,01 lira
TUKAS 'ın ise sermayesi 272 milyar, hisse fiyatı an itibari ile 1,46. Üstelik devletten teşvik almış ve büyüme yolunda
yatırımları olan bir TUKAŞ. Şu anki fiyatı ederinin çok çok altında.
Yarın ki Merkez Bankazının alacağı Faiz Kararları önümüzdeki döneme damga vuracak.
Piyasaların beklentisi faiz kararlarına odaklandı. Dağ fare doğurdu misali kararlar çıkarsa
piyasalar daha da aşağı salabilir.
Ancak alınacak faiz kararlarının piyasaların beklentisi doğrultusunda olacağı değerlendiriliyor.
Beklentileri karşılayacak faiz kararı ise Borsa'da yeniden 100 bin endeksinin üstüne çıkılmasını
sağlar ve canlılık getirir.
Turgutlu daki arsanın imara açılmasından sonra neler yaşandı. Tukaştan biraz uzak kaldım. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Hiç bir haber yol olduğu gibi bekliyoruz Nalet kağıdı
Diğer site de biri var yöneticiyim diyor hiç şey bildiği yok atıp tutuyor
günaydın birileri sepeti dolduruyor yine bir 1,80 denemesi yapacaklar önümüzdeki 2 ay içinde 9 aylık bilanço çok çok daha iyi olur diye düşünüyorum
patronlar çok çakal hem günlük hisseler ucuz gıda şirketleri diye gelenleri bıktırıyorlar ve onların hisselerini alıp sonra genel kurulda karşılarına oturmasına izin vermek istemiyorlar hemde ellerindeki nakit ile hisseye gir çık yaparak ve hazırdaki lotlar ile sat yaparak baskılor kaçarın göçerin yok bu fiyata salça firması hemde son senelerde üretim kapasitesi iki üç kat artmış kar patlaması ne zaman olacak ya 9 aylık kar da yada 12 aylık ta hedef belirleyin hisse toplamaya devam edin
Borsada yatırım yapanın hali. :) https://m.youtube.com/watch?v=koTr69kTkv8
bir zamanlar bir çalışanım vardı 49 mehmet derdim 49 kadar sayar bir iki 50 51 say oğlum derdim sayamaz dı sanırım o büyüdü spek oldu hala öğrenemedin mi ****** diyesim geliyor 51 den yukarı saymayı öğretin şu ****** spek e
48 den mal mi veriyor topluyor mu anlayamadım. Son uc gundur 48 52 gitti geldi ilginc bi durum
#TUKAS uyuz 100 gram salça etmiyorsun bu fiyatla ne bu böyle bizim insanların %80 salçalı yemek sever bir kısım kendi salçasını çıkartır ama bu sene salçalık biber domates fiyatları bile 2 tl üzerinde piyasada salça kilo fiyatı 30 tlye kadar çıkmış sen ne bekliyorsun 100 gram salça fiyatına geleceksin elbet
hadi hayırlı olsun benden başka burda yazanı kalmadı 1,56 üzeri kalırsak bugün süper olur
Abi taş olsa çatlar bi hissede nisandan beri bekle bekle nereye kadar
Reis aylardır burdayız sesiz vaziyette bekliyoruz o kadar beklentisi olan hisseyi çöp ettiler sabırla bekliyoruz
1,67 üzerine atar kalırsa şahane kadayıf olur daha önce bir kaç kere sert hareket ile gitti ama sert de geri geldi şimdi sindire sindire gitmesi çok hoş 1,67 den sonra 1,82 geçmeli bu hafta olurmu bilmem kar satışı gelirse 1,57 üzerinde kalması şart yoksa stop
Bir benmi varım burda vay gidi vay
***TUKAS*** TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri
***TUKAS*** TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İlişkili Taraf İşlemleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10'uncu maddesi hükmü gereğince hazırlanan "2018 Yılı Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç kısmı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10'uncu maddesi gereğince Şirketimizin ilişkili taraflarından Tukaş Dış Ticaret A.Ş. ile yaygın ve süreklilik arz eden satış işlemlerinin 2018 hesap döneminde de Tebliğ'de belirlenen %10 oranından fazlasına ulaşması öngörüldüğünden işbu raporda Tukaş Dış Ticaret A.Ş. kanalıyla gerçekleştirilen yurtdışı ürün satışı işlemlerinin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak söz konusu işlemlerin piyasa koşullarına ve emsallerine uygun olduğu sonucuna ulaşılmıştır.
Bu anlamda ilişkili taraflar ve bağlı ortaklıklarla olan varlık ve hizmet alış-satış ile yükümlülük transferi işlemlerimiz, önümüzdeki yıllarda da Şirketimizin faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilirliğini esas almak koşulu ile emsallere uygunluk ilkesi çerçevesinde devam edecektir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/712058
BIST
(05/10/2018 - 18:11:53)
böyle toplantılarda bizim yav şak patronlar neden olmaz enflasyon la mücadele gıda sektörü ile başlar bizim kiler çakal olduğu için şimdi bakanı görürler o da salçalarda indirim yapalım cem cengiz derler oda yapsa olmaz yapmasa olmaz felan felan bir sürü olay ama stokları bu devirde eridimi var ya stok ta bir sürü salça var turşu var yeni fabrikada çalışan tanıdığı olan yokmu manisalı biri oralardan bize ajanlık bilgisi verecek
Ölüm sessizliği var forumda.
Ugursuzun formunda bile kimseler yok
Uçurumun kıyısında dolaşıyor... 1,34 altı dipsiz kuyu, nerede durur bilinmez... İnşallah buraları dip yapıyordur...
#TUKAS bu alemde öğrendiğim tek şey var adam olanın malını tüketeceksin adam olmadıktan sonra isterse dünyanın en iyi ürününü yapsın kar ederken bunu yatırım yaparken yatırımcısına acı çektiren adamın malını da tüketmeyeceksin
TUKAS Konsolide 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 15412221 Yıllık Değ%:20
Son 6 ay 6.6 milyondu.Şimdi 15.4milyon.Son üç ayda 9 milyon kar yaptı.Dogru mu anladım:)
4 ton turşu satmışlar.Sanırım kârı turşu arttırdı.
bakıyorsun yatırım var hemde kriz ortamında tek geçerli sektör gıda diyorsun ve domates salça gibi ürünlerin fiyatlarına bakıyorsun eeee firma da yatırım yapmış teşvik almış zarar dan kara geçmiş ama ahlak yok olmayınca olmuyor onlar isteyince olacak ama ne zaman adam adam olacak ki kendi şirketinin hisselerini alacak temettü verecek adam olan patron gidip iş finans ta at koşturup orda hisseyi spiküle etmez zaten işini büyütür borsadan değil tarımdan işinden kazanır ülke ülke gezer mal satar dolar getirir olmadı iki güzel insan tutar işini iyi yapan onlara bol para veriri malını satmasını pazarlamasını sağlar almanyada bir şirket kurmuşsun almanda demek avrupa demek tüm avrupada 500milyon insan yaşıyor mutlaka birileri senin ürünlerini alacaktır ufak düşünürsen ben borsa oynayım de ne olursa olsun dersen böyle olur bu da biz türklere kısır ve hazır yeyici düşünüyoruz bugun nestle niye tüm dunyada çikolata satıyor üstelik salça daha çok önem arz eden ürün kısaca patron adam olacak
Böyle yapsak borsada doğru hisseyi bulabilir miyiz?
https://m.youtube.com/watch?v=XYYnctX7vhU
Evet tukas sonunda yönünü yukarı çevirdi, hacim yükseldi ve para girişi oldu, ağalar nihayet kağıda ilgi gösterdi.haftaya hakettiği yere geleceğine inanıyorum. Ytd
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tukas geleceğe dönük yatırımları ile uzun vade güzel yerlere geleceğini düşündüğüm bir şirket.
Daha ayrıntılı araştırmalarımı burada paylaşacağım.