bugün ıslatmadılar bizi
Printable View
bugün ıslatmadılar bizi
Eksi kapatmak ta neyin nesi. Hipneliginde bir raconu olur
Hisse 2024/1 dönemi çok iyi bir bilanço açıkladığı günün öncesindeki fiyata geri döndü. Vay bee.:vk:
İlla bir adilik yapacaklar, umarım 2.ceyrek çok iyi gelir de almaya fırsat bulamazsınız adiler....
520-530-540 fiyatlarda günlerce patinaj yaptı. 420 den 462 ye direkt tavan açtığı gün bıraktığı GAP dolar mı nasıl dolar derken bugün doldurdular. Tebrik etmek lazım tahtacıyı. O GAP orada giyotin gibi beklerken 540 lardan satıp bugün 42X lerden heybesini dolduran varsa onu da ayrıca tebrik etmeli...
Ala ala bitiremedi GAP i ayi
Firmada temettü tarihini açıklasa bir ivme gelir. 10 tl net temettü açıklayıp tarihi sır gibi tutmak nedir? şarapsız herifler, vermeyecekseniz vermeyin...
İşyatırım bugün yine satıştaydı bu öküzlerde ne mal varmış tahtayı ne hale getirdi hayvanlar
Bugün 443 liradan kapattık , yarın en az 470. lira üzeri kapatacağımızı düşünüyorum, hayırlısı bakalım.
önceki senelerde birisi sıralı liste attıydı göltaşın antalya daki gayrimenküllerinin listesi, onun tekrar paylaşılabilmesi mümkün müdür??
yılın ilk 6 ayında ısparta ve afyonda ihracat düşük geldi 28.843,52 16.407,50 -%43,1
GOLTS Aşkı narkotik baskını gibi !..
Dip NoT : Yazıya Tıkla speğe gönder !..
Hemen hemen bütün çimentolar pirimli idi oyak vede nuh harici biz yalan olduk neyimiz eksik kaldık buralarda
Afyon 2. Çeyrekte kar açıklamış, iyi açılış yaptı. Bizim bilanço ne zaman geliyor bilen varmi
Hissemiz su an 430 lira civarı, takaslar cok kötü, hissemiz teknik olarak kötü, sadece temel değerleri çok güzel, bist cephesi kötü, savaş söylentileri kötü, fırlamaya hazır dolar kötü, normalde satıp kaçmam lazım , ben neyi bekliyorum diye kendime kızıyorum , ama satmıyorum.
Bugün çimentoların geneli iyiydi.
Sanırım bugün göltaş robotunun algoritmasını değiştirdiler, bunu da iyiye yorumluyorum.
Afyon ihracatı düşük gelmesine rağmen bilanço iyi geldi. Anlaşılması gayet basit. Limak Çimento yatırımcı ilişkileri ile görüşmüştüm geçen haftalarda. Yerel kârlılık iyi olduğu durumlarda ihracatı pas geçerek kârlı olan yerli talebe yöneliyorlarmış. Benzer durum Afyon'da olmuşsa Göltaş'ta da mümkündür diye düşünüyorum. Hadi bakalım hayırlısı...
bizim spek kafası iyi çalışmayan biri...
hisseyi haketmediği yerde tutarak daha fazla insanın buluşmasını istiyor, sonrada yukarı sürüp alttan verdiklerini üstten geri alacak gibi bir kişi...
ilk çeyrek çimentoların en iyi kar rakamı gelmişti, yukarı sürdü hopp tekrar aşşağı, 2. çeyrek geldiğinde ne yapacağını merak ediyorum...
bkz çşmsa karı süper geldi, Afyon ha keza bu faklı mı olacak bekleyip göreceğiz...
İsmail tarman bu günleri çalı arkasından seyrediyormuş göltaştaki payını %6 lardan bayağı yukarılara çekmiş yaşlı kurt borsacı kimseye zırnık hayrı dokunmaz elinin olduğu hiç bir çimento şirketi özgür olamaz Örneğin buçim her yıl düzenli bedellisini yapar fiyat rezil yerlerde göltaştaki ısrarını anlamak güç seyredip görecegiz
Yazdığım an itibari ile geldiği yere bak 439 sabah 468 idi
Bilançoyumu sızdırdılar kötü gelecek deli düşünceler devre kesecek
bu enflasyon döneminde şirketler için sıkıntılı günlerde temeli sağlam hissede kalmak lazım Megap poliüretan konkordata başvurusu yapmış yatırımcısına sabırlar bi dönem üç dört tl lerden 11 tl lere sürdüler inanılmaz pazarladılar neyse Göltaşında vakti zamanı gelecek bankaların seans solanlarında işleme başladım yaklaşık 25 yıl dan bugüne ne tahtalarda battı millet ÜNAL TARIMMI DERSİN RAKS ELEKTRONİK VS VS demem şu ki İSMAİL TARMAN halka açık şirketlere pay alımı ile yönetimlerine giren borsacı göltaşada aynı yöntemle dahil oldu piyasanın eskisi onun olduğu tahtalar sağlamdır ama zordur parayı sağ cebinden sol cebine çalar zırnık koklatmaz Buçimin hali ortada beklicez tahtada bu aralar işlem yapıyor kestirmek zor asil olan bilanço iyi gelsin devamı temettü tarihi yolumuza devam esen kalın
Şu an 428 lira , teknik olarak hić iç açıçı değil.
İşlem hacminin çok düşük olması, belki dönüş için zayıf bir sinyali olarak yorumlanabilir.
Eğer bu düşüşümüz kötü bilançonun ayak sesleri ise daha çok düşeriz, yok eğer teknik bir düşüş ise en son 410/420 aralığından yukarı dönüş yapması lazım
Bilançoda zarar ve öz sermayede nominal kayıp varmış gibi bir fiyatlama var.
Bilanço için son tarih 30.09.2024.
Umarım açıklamak için son günü beklemezler.
Çarpanları güzel görünüyor. Hisseyi bilen arkadaşlar buralardan girilir mi uzun vade için?
Bedelsiz potansiyeli de var.
Temel olarak 10 numara 5 yıldız ama bu özellik borsada yükseliş için yeterli değil , büyük birilerinin tahtaya girmesi lazım. Ben umutluyum yoksa şimdiye çoktan satar kaçardım,
bir de şöyle bir şey var önümüzdeki 3/4/5 ay borsa değil dolar altın zamanı diye düşünüyorum.
bu kadar düşüşten sonra ayrıca bilanço düşüşümü yapacak zannetmem kötü gelen şirketlerin ertesi gün eksi üç beş sonra toparlıyor bu düşüşte bilanço içinde gibi????
Bu nedir ya, yazık, 480 e çıkar sonra 440 lara düşür, birileri istediği gibi oynuyor. Ahlaksız herifler.
İnsanları borsadan soğutmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar.
aşağılık herifler nasıl bir tezgahtır bu utanmaz ahlaksızlar amk tahta yapıcılar alayınızın