Avrupa Merkez Bankası'ndan bankalara tavsiye: Eylül 2021'e kadar temettü dağıtmayın, hisse geri alımı yapmayın
Printable View
6 ayda endekse ayak uyduramadı bugün uymaya karar verdi, 15 beklerken 14 de gitti.
Tahtacı nin vardır bir bildiği sabır az kaldı...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koralar temettü de vermiyor hisseye de destek çıkmıyor.
Hiç uyanmasaydın daha iyiydi, sıfır elde var sıfır.
Devre kesti tuuu senin gibi tahtaya.
sen ne zaman koralarin tahtaya destek cıktığını gördün
bak bakalim son 3 yıllık kap tarihine , hisse satmaktan baska bir haberi varmi :))
alta birseyler yazmistim destek icin vermis :)
tabana dogru da yazayim oralarada verir mi oy tombulum tombulum :)
EYYY tahtacı, ufak yatırımcılarla uğraşma,alan benim ve de sana aldıklarımı vermeyecek daha da arttırmayı deneyeceğim.bunu sende tahtayı düşürdükçe göreceksin.
yatırım tavsiyesi degil , tahtacıya mesajımdır
ruh çağırır gibi mesaj olmus :)
Arkadaşlar benim anlamadığım bu grubun kağıtları temettü de veriyor, yeri gelince sermaye arttırımı da yapıyor. E busene karını da güzel arttırmış. Hesaplayınca 1.3TL hisse başı temettü verir gibi. Yani ne beklentiyle alıyorsunuz kağıdı ben çözemedim. Gayet güzel firma benim görüşüm. Aşırı fiyatlanırsa bende bi miktar satıp aşağıdan koymayı denerim patron böyle düşünüp ona göre işlem yapıyorsa normal karşılamak gerekli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Piyasa döviz hedge gelirini görmek istemiyor.. Despec biriktirmeye başladım bu da ilgimi çekmeye başladı.. Basit yalın iş olcak çok arttı son yıllarda ama bana hala ucuz geliyor.. Ama 2015 2016 da temettü vermemesi hoş olmamış
İş basit faaliyet karının dörtte biri kadar hedge geliri var.. Borçluluk güzel çok tahrik ediyor abisini 8 senedir topluyoz bu da daha okuyup dç prof olur mu acaba diyor insan
Akli başına gelmis :)
14.95 nere, 13.40 nere.
Bu aklı başına gelmiş haliyse daha işimiz var desene.
o günk BofA Citini malinin satmis virmanlarda öyle gözüküyor,
Yf kendi malini satmis
Alım satım yapanlar beklentiyi kullanıp önceden temettüyü ceplerine koydular !!!
19 lot 13,42 den alarak aranıza katıldım.. Senelik 200 lot hedefi ile hayırlısı ile
son bir yıldaki takaslar çok ilginç
geçen yıl bugün ilk 5 söyle GELELİM BUGÜNE
iş yatırım 16.116.723 lot takasın % 68.23 Ü ZİRAAT YATIRIM 13.806.620 LOT TAKASIN % 58.82 Sİ
GARANTİ 1.062.677 LOT TAKASIN %4.24 Ü İŞ YATIRIM 3,127.699 LOT TAKASIN %13.32 Sİ
CİTİBANKYABANCI 923,043 LOT TAKASIN %3.94 Ü EMEKLİLİK FONLARI 784,627 LOT TAKASIN %3.34 Ü
EMEKLİLİK FONLARI 729,953 LOT TAKASIN %3.21 İ GARANTİ 591,034 LOT TAKASIN %2.51 İ
YATIRIM FİNASMAN 566.108 LOT TAKASIN %2.40 AK YATIRIM 568,256 LOT TAKASIN %2,42 Sİ
DİĞER KURUMLAR 4.255.655 LOT TAKASIN %18.0.2 Sİ DİĞER KURUMLAR 4,594,271 LOT TAKASIN % 19.57 Sİ
İŞİN ÖZÜ SON BİR YILDA TAKASTA ÇOK BİR FARK YOK YANLIZCA BÜYÜKLERDEN BİRİ VEYA BİRİLER KURUM DEĞİŞİKLİĞİ YAPMIŞ
bugün bir sitede gördüm
palet palet Alkim kagit yigmis cektim :)
https://i.hizliresim.com/0Aiw8w.jpg
Herkes temettü tarihini belirledi Kora'lardan ses yok, bugün hisse neden %2 eksi o da ayrı konu.
Potasyum Sülfat yatirimi yapacagiz para mara yok :))
Aynen,
Reha Kora , Karlı bir isletmeyi neden satalim demisler,
Bencede satilmaz altın yumurtlayan tavuk gibi su an,
ama satilir mi , tabiki satilir ciddi bir teklif verirlerse neden satmasinlar,
ama bunlar hisse icindeyken olacak bonuslar...
Biz bilmeyiz bunlari haberimiz olmaz..
Cuma günü katıldım aranıza benim ayağım uğurludur haftaya başlar hareket :)YTD
Temettü tahmininiz nedir?
Borsanın Verileri muhteşem ve fakat Ucuz olan Hisselerinden biri de ALKA .
Oldukça düzenli bir çıkışa işaret ediyor .
Hatalı veri varsa paylaşın düzeltirim . 12 Ay verileri tahmindir .
Borçlanma oranı azalırken Öz Varlık Karlılığı bayağı artmış olan temettü hissesi .
2021 in kağıtlarından biri olmaya aday gibi .
https://i.hizliresim.com/KKLMaH.png
Takip ettiğim kağıtlar . . .
EGEEN
LOGO
JANTS
ISMEN
DEVA
FMIZP
BLCYT
ALKA
ALARK
BAScm