Yazacak pek birşey yok gibi fonet aynı fonet patron aynı patron...
Kısacası çöp...
Ytd.
Printable View
Yazacak pek birşey yok gibi fonet aynı fonet patron aynı patron...
Kısacası çöp...
Ytd.
Hisseye bilmeyenler için günlük uyarıdır!
Firma firma değildir! Yatırımcı ilişkileri beş para etmez! Bir çok noktada hisseyi öven operasyon çocukları var. Hiç bir beklentisi ve avantajı yok. Paranız enflasyon ile birlikte erisin çöp olsun derseniz buyurun.
Böyle çöpler ile vakit kaybetmektense gidin froto, kchol vb. Adam akıllı şirketlere girin en azından temettü alırsınız ve patronun vurkaç yapmayacağını bilirsiniz.
Borsa rekor üstüne rekor kırıyor hisse düşüyor. Belli ki salacaklar daha assagiya..
Yatırım tavsiyesi değildir kendiniz bilirsiniz.
https://www.borsagundem.com/haber/sp...r-ceza/1665586
Darısı fonette zarar etmemize vesile olanların başına...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Geçmişte umutlu olup da topiklerine yazdığım hisseleri bir aklıma getirdim
Eminiş 90 kuruş ( İyi pazarlamışız dipte 70 i gördü) Ama 20 tl üzerinde 1 olumlu mesajım yoktur
Link 10 tl
İntema 7 tl
acsel 4 tl
Borsada sabır yoksa kazanç da yoktur ve inanmak gerekir
Unutmuşum aksen var. Benim dikkatimi çekmemişti ( Temel analizi güçlü bir arkadaş iyi şirket demişti ama riskli olduğunu söylemişti
2020 de)
3 grafik koymuşum
https://i.hizliresim.com/j7r0dit.png
https://i.hizliresim.com/lldp8qn.png
Yiyeceğiz inşallah demişiz Umut varmış
https://i.hizliresim.com/5dokqbe.png
Bu zamanlar aksen in bazılarınca riskli dediği zamanlar. Kongo mahkemesi yolsuzluk ve verdiği teminatlar vardı özkaynaklarının 3 katı.
Topikte umutlu olan şirkete inanan baya kişi vardı bir o kadar da olumsuz vardı.
Hatta çöp hisseler bile daha fazla işlem yapıyor deyip küçümseyenler.
2 yıl sonra şimdi nerelerde. Şimdi hiç sorun yok
Bunlar hep dipte olur. Her türlü oyun.
İnsanlara Çamur atmak kolaydır.
Umutlu olmak iyidir.
Sattım mı Fonetleri Tabiiki hayır
Şimdi yarın gidecek mi tabiiki hayır. Geçmişte yukarıdaki hisselerin 1 kaç günde gitmediği gibi
Allahın izniyle umudum zerre azalmadı. Belki daha aşağıyı gösterecekler Ben de alacağım ilave o zaman
Yatırım bir kaç aylık olmaz.
Eminişte bir hayalim vardı umudum. 90 kuruşta Allahın izniyle 1 yıl sonra FRİGO yeriz inşallah demiştim
Şimdi ki Hayalim umudum da...İnşallah 1 yıl sonra Tavuk yemek BANVİT Allah nasip ederse
Hz Mevlanın bir sözü
Gül düşünürsen gülistan olur
Diken düşünürsen dikenlik olur
Nasibimizde varsa yeriz
Bu da geçer ya HU
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bu hafta ne kadar soyulacak fonet mağdurları görelim...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Evet bakalım düşüş görürsek bu hafta, benim bazı kişiler yazınca bu hisse düşüyor tezim artık tasdiklenmiş olacak[emoji849] Son olarak geçen hafta yaşadık ki bence fazla tesadüf [emoji57]
Borsa rekor üstüne rekor kırıyor çöp bile değer kazanıyor ama fonet hayır.
Elinde hissesi olan varsa satsın kurtarsın kendini derdim ama yatırım tavsiyesi veremem.
Sakın bulaşmayın yeni alanlar hatta elinde hissesi olanlar 2 hafta önce söylediğimde satıp BIST 30 d a herhangi bir hisseye geçseydi kara geçmişti...
Olay hisseyi kötülemek değil gerçekleri ortaya dökmek yazık insanlara.
İnşallah artar ben yanilirim ve yanildigimi kabul ederim de ama görünen köy klavuz istemiyor
Yatırım tavsiyesi değildir herkes kendi bacağından asılır.
çok bekletti. bekliyen kaldıysa iyi yerlere gider inşallah.
Pisttt diyen arkadaş aylardır burada insanların parası çöp edilirken sesin çıkmıyordu sen ne ayaksın iki kuruş para mı kazandın da ağzının suyu aktı...
Borsa rekor kırmış sen bu hissenin zirvesine bak neresi? Cahil cahil konuşuyorsun ben yaklaşık 15 lerden aldığımı satmisim zararına satmasam şu anda bile hala zararda olacaktım.
Keşke artsa gitse ama hisse 30-35 TL değilse şu anda zarardan başka birşey degildir.
Oyunda boncuk bulmuş gibi sevinmiş te Allah'ım ya [emoji23]
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sanırım patron şirketi satacak komple
Bi tavan daha isteruk.
Tarafsız objektif olarak
Umudumuzu bir kenara koyarak
(Umudum hep var fonette o ayrı )
Kıracak mı
Kırdı gibi mi yapacak
birbaşkasefere mi bırakacak
(Allahın izniyle elbet kıracak o yüzden biirbaşkasefere mi diyorum)
https://i.hizliresim.com/hsyil6u.png
(Tarafsız )
Zurnanın zırt dediği yer
Artık java matriksden grafik bakamıyorum
Orada daha çok detay vardı
Şimdi ancak bu cepteki programla idare ediyorum
Bu da usd haftalık
https://i.hizliresim.com/occu9ys.png
Bunda küçük takozu kırmış
Şimdi onda da büyük takoza gelmiş
Çakallar ne yapacak şimdi
Bu foruma pek yazasım gelmiyor içimden artık ama Sn Thunderbolt sizin yazdiginizi görünce bir grafik te ben atayım dedim:)
Şuana kadar tek lot satmadım.Satarsam da uzun vade lot sayımı artırabilmek amaçlı yapmayı denerim ancak bu tahta ustten satayım alttan alayım dusuncesi için çok zor bir tahta bunun da farkındayım.Lot sayımı artirayim derken arkasından da baktirabilir.Daha öncede belirtmiştim belki borsadaki en zorlu tahta sıralamasında ilk 3 girer cinsten..
Eklediğim grafikler TL de uzun süredir bu forumda paylasmis olduğum haftalık düşen trend kanal güncel görünümü..
**İlk grafik LOG olarak
**İkinci grafik LINEER olarak
LOG olarak kanalın üzerinde seyrediyor.LIN olarak henüz kırmadı ama bu fonet ne yapacagi hic belli olmaz.Kırar gibi yapıp geri çekilip biraz dinlenebilir veya kırıp yoluna devam da edebilir.
Artık kanalın alt bandıni değil üst ve orta band güncel değerlerini paylastim.Eger bir geri çekilme olursa bu aralıkta oyalanabilecegini düşünüyorum.
Tırımırı 14 lu seviyelerde devralmisti.Bence uzun vade olarak bakan için daha yolun başında ama kısa vadede her bir hareketi çekebilir..
Babam bu hayatın 2 sifresi var der hep.
Birincisi SABIR İkincisi ŞÜKÜR..
Sabredip elinde bulunduran herkese bereketli kazançlar dilerim.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7f04f9c47f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e6a963cdfd.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Doğru bildiğimi yazmaya devam ederim sayın eagle24
Evet sabır ve şükür önemli haklısınız
Bir de her şerde bir hayır var demek gerekir
10 tl 15 den alıp dabredemeyip satan için şer
Ama 10 Tlden alan için hayır olmuş görünüyor
Java matriks göremediğim için tam bir şey diyemiyorum ama sanki bu yükselişte haftalıkda momentum iyi gibi
Bakalım bu momentum duvarı yıkmaya yetecekimi
Hemen olmaz belki de vura vura kırar inşallah
Tırı mırı ocak ayında yazmıştım bazıları hatırlar
Önce çok üzer çok döver ama ayakta kalanı da sevindirir demiştim
Nasipten ötesi yok
Nasibimizde varsa yeriz inşallah
1 hafta da %35 kar. Benden bu kadar. Geride kalanlara bol kazançlar...
Tavanın bir kademe altından yüzde 7.5 eksiye ne denir ne yapilir bilemedim . Olan hep bizim gibi yatırımcılara oluyor
Ceza verdirmeye çalışıyorlar
Haftaya bir ceza gelir gibi
Yalnız insanın aklını alıyorlar işlem hacmiyle
Yön kesinllkle tahmin ettirmiyorlar
Allah ömür verirse vaktimiz çok
10 tl lerden giren için iyi kar bıraktı
Tabanmış
Tavanmış
Beni ilgilendirmiyor o yüzden
İzlerken başım döndü:)
Önce sabah +6 sonra -6 sonra +9 sonra -7 şimdi de +0 larda..
Zor tahta ama biz de zoru seviyoruz:)
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
245m hacim oldu tahtada bir günde . Rekor olabilir sanırım . Açığa satış ve kredili işlem yasağı geldi . Böyle giderse brüt takasta gelir herhalde. Ben en çok takası merak ediyorum bugün satılan mal kimindi?
Olağanüstü genel kutul kararı almışlar
6 ve 10 ncu maddeler
10 ilginç
https://i.hizliresim.com/bd30z5c.png
Arkasındaki sebep ne olabilir ki
Bu kararı 6 için mi aldılar 10 için mi
6
A ve B grubu paylardaki 0.22 lik fark
Takas hep yanıltıcı
3 aylık satıcılı
1 aylık satıcılı
Son 4 gün satıcılı bugün dahil
Yatıtım fonları 1.5 milyon lot zararına verdi 10 tl den
Tebbank 1.1 milyon zararına verdi
Alanlar 15 aracı kurum
Bugün qnb verdi 1.1 milyon lot 13.27
250 bin fark var satıcılı
Sayın thunderbolt bu olağanüstü genel kurulu nasıl degerlendiriyorsun . Çok büyük bir bedelli gelir mi sizce?
Bedelli ya da bedelsiz için olağanüstü genel kurula gerek yokki
Yönetim kurulu kararı yeterli
10 ncu maddede %51 lik oran var kaldırıyorlar
Pek bilmediğim için neden diye sordum
Ben birkaç aya bedesiz bekliyorum
Ha bedelli olur mu bilmem
Sadece tahmin edebiliriz
Fonet ile ilgili dünkü tuhaf hareketleri,sosyal medyada yazılanlara bakılırsa asagidaki bir telgram grubu başlatmış gibi anlasiliyor..13k lik bir gruptan 16.15 te alımlara başlıyoruz denmiş.15 dk lik grafikte de hissenin önce -7 ile devre kesmesi ve sonra tavana gitmesi aynı zaman dilimine denk geliyor.
Anlaşılan taktacimiz bunlara sinirlenmiş olmalıkı bu grup hareketine engel olmak istedi.Bundan sonrası nasıl gelişir kestiremiyorum.Bu şekilde atlayanları bezdirmek için baskılayadabilir her zaman yaptığı gibi veya daha çok mal kaptırmamak için yukarı da sürebilir ama bu grup işi pek hoşuma gitmedi kısa vade icin..
İzleyelim bakalım hayırlısı..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...75d694c702.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b4f7ddd4c2.jpg
Bu twiter instagram telegram gruplarına pek inanmam
Çoğunda ky zarar görüyor
Ben de baktım dediğiniz gibi saat uyuyor qnb den herhalde o zaman bastı tahtacı tavandan aşağı kadar
Eğer doğruysa güçleri varsa aslında bu çakal sürüsünün elindeki malları almaları hoşuma gider
Deveden büyük fil var lafı gerçek olur
Ama ben yine de temkinliyim
İzleyip görürüz
Ben takipçisi olsam
1. Sen tekniğe de bakıyorsun bu hisseyi 10 Tl de fark etmedin mi
2. Hadi fark etmedin 1 nci tavanda da fark etmedin mi
3. Saat 16 .15 de mi fark ettin (Geciktik demiş ama )
Diye sorardım
Sn Thunderbolt,
Belki de 10 lardan beri topluyordur.16.15 te tavan hareketinde boşaltmista olabilir bilemeyiz tabi..
Aslında QNB den çıkılan 1 Milyon lot kimin takasından çıkacağı az çok durumu belli edebilir diye düşünüyorum.Eger bu lotlar Deutche veya Yatirim fonlarından çıktıysa o zaman tahtaya yön veren tahta sahiplerinin bu anlık alımlara sinirlenip bastığı senaryosu ilk akla gelebilir..
Cuma günü satılan 1m lotun akıbeti belli oldu. Azimut satmış. Hayırlısı olsun. İnşallah zararlarımizi tanzim edebiliriz
Qnb 500 bin lot da bugün sattı
O da herhalde azimut dan çıkar
Yeni giren grup acikladigi gibi tavandan satış yapmamış gözüküyor.1.5 milyon lot yatirim fonundan çıkacak sanırım.İlk izlenimim giren grup güçlü duruyor ama bu grup işlerinin ne yapacagi hiç belli olmaz ve bunlara güvenilerek hissede alınmaz.Buradaki önemli soru bu giren gurup bir süre sonra satmaya başlayınca karşılayan olacak mı?Olmazsa o çıktığı yerden aynı sertlikte inedebilir.
Kendi yol haritamda hissedeki orta/uzun vade için motivasyonlarım öncelikle şuan temel olarak sisik rasyolarda olmaması,ilerde aciklayacagi bilancolarinin daha iyi olacağı umudu (Katar distribütör anlasmasi)uzun suredir baskılanmiş olması,Tırımırınin 14 lerde patrondan devralmis olmasi,bu fonun daha önceki hareket tarzı ve ŞİMDİLİK teknik olarak güçlü duruşu..
Kısa vade icin daha önce de belirttiğim gibi fonet zor tahta her bir hareketi çekebilirler.11/12 lere basadabilirler birden 20 li fiyatlara da göturebilirler.O yüzden sabrı ve zamanı olmayan için doğru tahta değil burası..
Son olarak Fonet düşük sermayeli tam bir patron hissesi.Hissenin gidisatini belirleyecek en önemli faktör Sn Abdulrezzak Bey.O ne isterse o yöne akacagiz:)
Abdülkerim
Sayın eagle24 Katar işinden birsey çıkacağıni düşünmüyorum. İş cesitlendirme olursa tadından yenmez. Ayrıca olağanüstü genel kurulun amacını çözebilen var mı?
**6.maddede A ve B grubu paylarla ilgili TL değerlerinde düzeltmeler yapılmış değişiklik olarak..
**10.maddede Olağan ve Olağanüstü Genel Kurul toplantıları için toplantı nisabı,şirketin sermayesinin en az %51 temsil eden payları elinde bulunduran pay sahiplerinin söz konusu toplantıda hazır bulunması..Bu paragraf çıkartılmış ve aşağıdaki haliyle madde sadelestirilmis.
Şirketin yapılacak Olağan ve Olağanüstü Genel Kurul Toplantıları’nda (A) grubu pay sahipleri her bir pay için 15 (on beş) oy hakkına, (B) grubu pay sahipleri her bir pay için 1 (bir) oy hakkına sahiptirler.
Bu kap bilgilendirmesini bu gibi konulara daha hakim olduğunu düşündüğüm bir arkadasimi da sordum.O da ekstra birsey görmediğini iletti..
Belki vardır şirketin kafasında bir planı (%51 durumuyla ilgili) ama anlamlandıramadım..
Tahtada biseyler oluyor yine. Anlamlandirabilen var mı?
Filler tepisiyor.Sanirim Yatirim fonları 750000 daha çıkış yapti..
Bu satislardan bu tahta kalkıp günü güzel kapatmayı basarabilirse tahtayi izlemeyi de bırakırım bir süre.İzlemek yanlışa sürükleyebilir..