Cepten cebe yapıp millette yükseliyor algısı oluşturmaya çalışıyorlar. AVTUR gibi olacak sanıyordum; ama pek de öyle görünmüyor.
Printable View
Cepten cebe yapıp millette yükseliyor algısı oluşturmaya çalışıyorlar. AVTUR gibi olacak sanıyordum; ama pek de öyle görünmüyor.
yok mu bilen cevap verecek kimse
Dostum kalan rüchanlar 1 milyon 400 bindi sanırım asagı yukarı 1.08 den alındı fiyat oralar 3 asagı 5 yukarı
Tahtayı hacimsiz kaldırıp indirdi. (Bir kaç gündür de böyle zaten) Bir dertleri var bakalım, belli olur yakında.
arkadaslar canlı derinlik sitesi çalışan var mı ?
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varda dostum değişiyor Dün a1 aldıgını verdi 500 bin kaldı sanki milleti cekti mallandırdı mı ne salmaya basladı
1.12 de 370 bin 1.13 tede 370 bin var
Ooo kirve beyler de burdaymis.. metro topiginde bedelli öncesi hafta da 130 lar çok ucuz alanlara engel olmayın vebal altına kalmayın diye borazanlik yaparken bedelli patladı ve bu kayboldu..
Atlas da türemiş !!!
Aman dikkat gençlik.. kimsenin lafına bakmayın , hele böyle patron hisselerinde kim nedir iyi dikkat edin..
[emoji6]
Yukarıda ki takas t+0
Akşam son 2 günlük alan-satanı atarım biraz toplama çıkarma yaparak takasın son halini görebilirsiniz, herkese bol şans
Bu son 2 günkü alan satan
Marry teyze de teşrif etmiş...ne demişler yuvayı dişi kuş yapar....
ATLAS Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5.348.633
eksi 1.1 zarardan 5.4 milyon kara gecmis %600kar artısı galip aga ne yapar alınırmı yarın bu kagıt
6 aylık 9mil TL idi. kar azalmıs görülüyor.!!
bende sabah 1.14 den alimmi aceba diyordum iyiki almamısım kademelere bak bombos 0.90 dan alırım bu durumda..su gunde endeks dusmeden 4 kademe kaybetti endeks 100 000 e gelirse ki oyle gorunuyor 0.80 ler bile mumkun .. galip ozturkun uvey evlat kagıdı
Bu tahtayla mal satamaz...tek olumlu tarafı bu
Bu kağıtlara boşuna kumar kağıdı demiyorlar.Rezil de eder vezirde.bu acıkladığı karı yıllıkta sıfırlayabilirde.ytd
Gözünü kuruşlu rakamlara dikti.
Cuma günü gelen bilançoya bak, bir de hissenin son durumuna!
*ATLAS MENKUL KIYMETLER YO'NUN 2017 YILI İLK 9 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET DÖNEM KARI 5.348.633 TL(ÖNCEKİ -1.094.976 TL)
Bedelliden gelen paralarla başka kağıtlara girip duman ettiler portföy adı altında.bize gene avuç yalamak kalacak gibi..
................
Bu galip in hisselerinde niye pozisyon alınır.birden bire bire iki bire üç yapsın diye.hep bu tuzaga düşüyoruz.Böyle kedinin ete baktığı gibi bakarız.atı alan üsküdarı çoktan geçti...