Neymiş döviz pozisyonu çokmuş.
1 Ekim dolar 7,72
Hala dövizden karda.
Aralık sonu ne kadar düşer bilmem ama şimdilik döviz zararı yok.
Döviz geçen aya göre düştü, satışlar artar en iyi dönemi son çeyrek, sorun ne o zaman.
Şirket sahipsiz kalmış.
Printable View
Neymiş döviz pozisyonu çokmuş.
1 Ekim dolar 7,72
Hala dövizden karda.
Aralık sonu ne kadar düşer bilmem ama şimdilik döviz zararı yok.
Döviz geçen aya göre düştü, satışlar artar en iyi dönemi son çeyrek, sorun ne o zaman.
Şirket sahipsiz kalmış.
Sayın Treder yas tahtaya basmamak konusunda galıba haklısınız ben hisse seçerken sirketlerin işletme sermayeleri varmı yoksa banka kredisiylemi işi götürüyorlar ona çok bakarım. bu sirketinde yuvarlak söylüyorum en az 500 milyon işletme sermayesi var ve enazından stogunu kendi parası ile tutuyor ben az temelciyim fakat çok iyi temel analiz yapan kimseler var ben onlarıda takip ediyorum. hisseyi gözüm tuttu ama zalım erolden haberim yoktu. ben kesin ugurlu gelmem çunki ugur dagıtacak mistik güçlere sahip degilim. Yarında hisse düşer ve ben satıp çıkarsam burada son veda için birşeyler yazarım.
Bu kadar dandik bir hissenin borsada olmasi cayiz degil...
Bence Macd günlükte kessin yukarı, ki nerdeyse kesmiş buda çıkacak hemde Şubat ayına kadar inişli çıkışlı.
Tek sıkıntı yabancı dediğimiz oran.
Patron mu yabancı olan bilmiyorum ama yabancı kısa zamanda payını %50 lere çıkarırsa (geçen sene %62 lerdeymiş şimdi %10 larda)hisse ciddi hareketlenir.
Banka holding ve sanayi şirketlerine giriş başladı.İndese girmiyorlar şimdilik çünkü sığ kolay çıkamazlar.
Ya önemli haberler bekliyorlar girmek için (olumlu ya da olumsuz)
Ya da farklı kurumlar üzerinden toplamaya başladılar.
Bir gün bakacağız yabancı oranı %30 sonra %40 ne oluyor ne zaman aldılar derken uçup gidecek belki de.
Son 5 yılda İNDES % 273 değer kazanmış.
KAREL % 1166
LİNK % 1030
ARENA %1007
ARMADA %763
DESPC %459
İNDES in piyasadan alacağı çok bence
piyasa değeri 116 milyon dolar civarı 2018 de 260 milyon doları görmüş.
f/k oranı 6,40 2014 yılında 70 f/k oranını görmüş.
Hayırlısı diyelim nasipte varsa görürüz.
Bu adi hisse ne zaman yükselecek sabir küpü yapti..
14.65 ve 13.85 için kurtlar beklemede
Şirketin değerini gereksiz düşürüyorlar yatırımcı düşmanı aşikar..
Allah sabır versin elinde olanlara
Artik para versin sabir sabir nereye kadar..
Sn rex sanirim sizi bekliyor. Gerçi biraz hafiflemissinizdir şimdiye kadar. Bu arada gerçekten zor kağıt. Grafik herşeyi anlatıyor.
Sn rex
Şefkini kırmak istemem ama bugünleride arar olacaksın gibi 16.48 üzerine atmaz ise
Yukarıda dediğim rakamlara getirmeye çalışacak ama endeks uçtuğu için sadece bekletiyor
Endeksin aşağı hareketlerinde üç beş katı salıp alt destek seviyelere gelmek istiyor...
Zaten oyak ve yabancılar mal boşaltırken sinyali vermişti
Onların kim olduğunu az çok biliyoruz
İndeks grubu 3 şirketle halka açık olması göbekten borsaya bağlı olduklarını teyit eder
Kesinlikle teknoloji sektörü şirketi bana göre değil
Al satçı kabzımal sürüsü bir dükkan
Hep sektör ortalaması kandırmacısı ile millete malı kitlediler
İhlas grubu gibi borsada fink atmaları zihniyeti gösterir..
Tv lere ceo boşuna çıkmıyor..
Eğer dedikleri gibi çok ucuz ise geri alım yapmaları gerekmezmi
Ama ceo hisse fiyatı için yatırımcıyı ilgilendirir gibi birşeyler dedi
Bol kazançlar
Yatırım tavsiyesi değildir... herkes hendi aklını kullanıp kareket etmeli..
16.15 den dayanamadım girdim bugun. Hayırlısı
Sattigimiz selec uctu indes bekliyor...tursusunu kuracagiz..
Rex üstat sayende ucundan da olsa gedza ekmeği ni yedik sattım tavan oldu hisse toplu kalın hisse olur ilerde gedza.indesde 3yildir sürünüyor ben sattiginin peşinde yim 2 dir aldım zarara verdim bu 3 bakalım ne olacak..
Bizde turşu kurmaya geldik, beni gördüğünüze sevinir misiniz üzülür müsünüz bilmem.
Teknoloji sektöründe arena, link, taşımakla birlikte, indes e de belirli bir ağırlık ayırmaya karar verdim. 12 perde pozisyon alıp 14.5 ye kadar dayanabilmistim. Bakalım 16 civarı bir maliyetle kar etme potansiyelimi yüksek görüyorum. Hayırlı kazançlar.
Bunda kesin haber vardır ortaklık sermaye artırımı vb.sansa o yüzden kıvranıyor dur.sağlıcakla..
Sn rex alır almaz zarara soktu. Az aldım zaten. Çoğunluğu bilirsiniz diğer yerde tutuyorum. Orda da artik yazip paylasim yapmiyorum coluk cocuk doldu. Gerçi bu endeks biraz şişti o da beni korkutmuyor değil
Diğer iki tabela şirketinden ayrışmadığı aradaki 5 tl farkı açmadığı sürece indes palavradır...
16.48 üzeri kapanışlar olmazsa palavradır... meşhur ucuz kavramı havucu devamlı yedirmeye devam edecektir...
Ne zaman p/d 3 lere gelirsen o zaman bi b..k olursun.. kabzımal top spek
Resmen ölü topraği var..bu kadar kasmanin bir anlami olmali..
Dipsiz kuyu geleni direk içeri atiyor...
Borsayi ky soymak icin kullaniyorlar...indes kaliresinde sirketin hissesinin aciz durumu insani uzuyor...
Bunlar süzme oç yine milleti umutlandırıp malı dağıtıyorlar
Havuç uzatıpta atlayan çok kişi var demekki
Üçgene odaklayıp yukarı kırılması an meselesi deyip taşıtmaya devam
Böyle kapanışı sadece indesin süzme yuvarlak speği yapar :ss: :s:
1000 lottan daha kurtulduk.Bize zorla bu seviyelerden satis yaptirtacak adi..
Kaç kaldı ortakSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah kazanırsınız, yatırım fonlarında yüklü miktar var
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1000 lot daha gitti spek rahatla...kaldi 7000 lot...
Ne sahtekar top speği var değilmi çok yumuşak
:oleyo::oleyo::oleyo:
Dediğim gibi bilişim sektörü kağıdı olmadığı tescillendi... böyle f/k ve p/d kağıt bilişimde yok..
Artık sektörün en ucuzu diye bir kavramı kalmadı..
Tuvalet sektör kağıtları arasında sıyrılıp lider pozİsyonunda..
Garanti vakıf iş kendi arasında TOP olan spek dönüp duruyor