Tivitırda tire diye aratım ödeme elden diye çıkıyor şirket sermayemi arttırdı acaba bilen biri yardım etsin lütfen
tyd değildir
Buldum buldum o başka bişeymiş
Printable View
Tivitırda tire diye aratım ödeme elden diye çıkıyor şirket sermayemi arttırdı acaba bilen biri yardım etsin lütfen
tyd değildir
Buldum buldum o başka bişeymiş
Borsa kumar yeri değildir herkesin bilgisini kendine saklaması güzel olur hiç kimseye yol gösteriyor gibi yapıp insanların zarar etmesine sebep olacak yazıları yazmakla bir yere varılmaz sadece kendini kandırmış olursun evrende her şey yerini bulur.
Bu hisse zor bir hisse alım satım fırsatı çok zor verir yada çok usta olmak lazım bizim yapabileceğimiz bir şey değil sanıyorum ki ya ky hisselerini almak istiyor yada bir yerlerde ky sattırma fırsatı verecek
yatırım amaç taşımaz bildiğiniz en doğru olanıdır
Bu hafta Tire fiyat tahminim
Sn. Cumhurbaşkanı ABD'ye gideceği yönde kanaatim oluştuğundan olumlu taraftayım...Masada olmak her zaman en doğru olanıdır...
Hissemizin bu hafta inşallah 1,79 TL denemesi yapacağına inanıyorum. Tahminim bu yönde....Belki üstü de mümkün...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Cumhur başkanı bencede gidecek muhalefet gitmesin dediği için inadına gidicek tahminimce tabiki....hisseye yön 15 gün içinde belirgin hareket gelecek teknik grafik bunu gösteriyor fincanın kulubu bu tarihe kadar olup yukarı ivme atacak ilk hedef 1.71 179 üstü sonrası 1.93 ve önü açılır diye tahmin etmekteyim tabiki bunu bu bizim çakallar nekadar isterler mondi nereye kadar götürmek ister bilinmez çünkü hisse bilerek baskı altında olduğu için durum böyle gidiyor....2.20 2,71 boşlukları umarım sene sonuna kalmaz dolar....umarım herkes fırsatları değerlendirir kazançlı çıkar herkesin gönlünce olması dileklerimle....;) :) :)
Yazdıklarım benim şahsi fikrim olup Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir....!!!!
Borsa şakaya gelmez kimseyi suçlamaya hiç değmez çünki herkes kendinden sorumludur her koyun kendi bacağında asılır ve neticede ne yaptığına bakarlar ne ekerseniz onu biçersiniz saygılar...;) :)
buralarda bir kapanış 1.69 un yolunu açar.y.t.d.
bu tahtada ruh eksik.yoksa şimdi 69 a gidecem diye dört dönmesi lazım 1.63 ün.....y.t.d.
1.65 deki satışlar 1.69 dan iyileştirilen ve tahtada alıcı gözüken Ak-delta nın satışları olduğunu tahmin ediyorum..
Bakalım ne olacak...
biz ne barajlar yıktık ....y.t.d.:rules:
1.71 iki defa denediler Allah’ın hakkı 3 dür busefer geçecek delipde geçecek tabiki....;) :) :)
Tenessih hocam slm siz ne düşünüyorsunuz gidiş hattı nasıl olur uzun zamandır yazmıyorsunuz sizce şirketten planı nedir hisse değeri nereye kadar çıkar sizce...;)
Doğrulamaya ihtiyaç duyulabilecek bir bilgi olarak değerlendiriyorum. Dedikodu olabilir...Tire Mondi hisse alımına geçeceğini tahmin ediyorum.
2.71'den aşağı gelen süreçte toplanılan hisseleri şirket bünyesine geçirmek isteyecektir. Taşeronlar o kadar iş yaptı...Muhtemelen %90 seviyesine Tire Mondi ulaşmıştır...Şimdi onların şirket tarafından alınması gündeme gelir...
Benim sözlerimi dikkate almadan kendi bilgilerinize göre hareket yapmanız en doğru sonucu doğurur. Nokta...
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Sn.Yeni Fabrika Genel Müdürüne yeni görevinde başarılar dilerim.İlk görevi kapatılan eski kağıt ünitesini modern hali ile yeniden açması olmalıdır.
Bir sonraki organizasyon değişikliği de hiç bir işe yaramayan ''Yatırımcı ilişkileri'' departmanını yeniden yapılandırmak olmalıdır. Tabii ki balık baştan kokmuyorsa...
1.65 e satış yazdığı yere gidenleri yazalım bakalım gelecekmi....y.t.d.
1,65-66 kılçıksız kalktı...Afferin güzel hareket...İlk hedefiniz Akdeniz ileriiii
Hisse habere o kadar açki amk bir genel müdür değişti haberine 4 kademe birden sıçradı
1.70 gitti onuda 1.65 yazalım.....y.t.d
30 dakika yokum 1.65 alış 1.73 satış bekler.bol şans...y.t.d.
Bu arada bizim kadro ekran başında eksiksiz...:) :) :) Bir gün yemek ısmarlayayım size...
Endeks inşallah bu hafta 105 bin görür. Umuyorum...Diliyorum...Bizde nasibimiz ne ise onu alırız...
1,65 üstü herşey olumluya doğru seans sonunda da mondi kapa alış bildirirse de tadından yenmez deler geçer orgazm olur...:) :) :)
1.65 mi geliyor yoksa...y.t.d.
Alka Alkim Kağıt tavan oldu.Darısı başımıza.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alkim kimya ile,Alka yı karıştırmayalım,ben ayrı diye biliyorum,biri kağıt diğeri kimya üzerine
Bugün sanki 1.66 kapatacak gibime geliyor eğer bir haber gelirse alım için iş değişir umarız olumlu bir haberde gelir....;) :)
Üç kademe yükselince nasıl da moda giriyoruz hemen😄
Daha seans sonuna yaklaşık 1 saat var daha çok erken 1.65 üstü kapatmasını beklemek için Erhan her şey olabilir benim için 1.65 üstü olumludur bakalım bu çakallar kaçtan kapatacaklar ;))
Sessizlik iyidir🤫
3 kuruş yükselince şenlenmiş buralar 5 kuruş aşa yukarı vay be güzel para kazananlar var tebrik etmek lazım arkadaşları biz niye yapamıyoz ki acaba marj dar herhalde yada bazıları iyi biliyor tek fark bu biz denesek 5 kuruş la yapamayız bu harikirileri 5 kuruş olmaz 20 kuruş olsa belki
yatırım amacı değil bilen bildiği gibi devam etsin, bana göre şimdilik cazip değil bu hareketler...
endeks 2000 puan yukarı bizim çulsuz 3 kuruş.:) bunamı sevinelim..
gerçekten çok ucuz bir hisse fakat sahipleri bilançoyu götürüyor.2007 öncesiyle sonrasına bakıyorum inanılır gibi değil.eski sahiplerinde olsa 2 lira temettü verirdi.oturdum hesapladım anlamsız.devlet artık parayı nereden çıkaracam diye nerdeyse havaya bile vergi koyacak.bunlar nasıl böyle rahat hareket ediyor anlamadım...y.t.d.