bu adi yi satip mndrs e gecmeyi defalarca dusundum 115 ten ama yapamadim :(
Printable View
bu adi yi satip mndrs e gecmeyi defalarca dusundum 115 ten ama yapamadim :(
Benim tahminim 450 alti , 5nci gun eksi ...
Ekside olan hisselerin çoğu yukarıya döndü, Bizim Vaktanda bi tırmanış bekliyorum ben bugün.
Mahçup etme beni spek, aşşagı her salışın bu saatten sonra sana bişey kazandırmaz::)yukarı çıkarman lazım:)))
ytd
en iyi ihtimalle 457 kapanis yada alti.. baska birsey gozukmuyor ufukta..ytd
kapanışı 4.70 uzerı yapması lazım ızlıyelım yapacakmı.donecekse.ytd
Gozlerim yasardi :) hayret bir kapanis..
Bir haber gelse gidecek tutamayacak hiç kimse ama gelmiyor...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gider dostum gider bir kagit gidecekse gider savaş çıksa gider yer yarilsa gider yeterki gitmeye niyeti olsun sen kagida inandiysan gunluk haftalik bakma genel yazılarını okuyunca heyecanlı olduğunuzu dusunerek yazdim beklemek şart.Bak bir ornek vereyim bende 2 tl maliyetli 10bin lot logo vardı 2.20 olunca amma para kazandim deyip verdim aldigim kagitlardada parayi pul etmistim bak logo kaç lira şimdi selamlar...
Bir babayiğit lazım bizi ucurmasi icin delici o babayiğit daha gelmedi...
Ek 17771
Yabancılar malı bırakmıyor gibi. İyiye işaret
Arkadaş, satmıyorlar demek istemiş galiba hocam
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merrill gün içinde Aldığı kadarını satarak bir işlem yapmış.Günlük gir çık yapmış. Stratejik bir nedeni olabilir. Yabancılar hissede tutunuyorlar demekten kastım genel saklama oranlarında eksilme yok. Sakladıkları lotların dışında günlük gir-çık al-sat hareketleri yaparlar. Önemli olan sakladıkları lotları elden çıkarmamaları.
http://www.vakkoesmod.com
Moda enstütüsü bile var. Bu şirketin hissesinin olması gereken ederi 12-15 lira aralığıdır. Bugüne kadar yürümemesinün nedeni sürekli büyüme trendinde olması nedeniyle zarar açıklaması, temettü kar payı vermemesi bedelsiz sermaye arttırımı yapmaması v.b nedenler sayılabilir. Bu sene itibariyle bu trend pozitif yönde değişmeye başladı. Yıllardan sonra yüksek kar açıklanması, temettü ödemesi, stokların arttırılması v.b kişisel kanaatim bu hisse yürür gider. Satılmaya ortaklığa v.s ihtiyacı yok. Herkese hayırlı kazançlar.( kişisel yorumumdur)
Amerikan borsaları yarın nasıl olur bilinmez arkadaşlar...
Citi ve finansman dikkatimi çekiyor. Citi son 10 günde genelde alıcı pastasındaydı. Satışta bir kere gördüm o da cüzi miktardı. Bir de saklamada az olsa da süsse var. Yine işbank iştiraki arap-türk bankası ile ortaklığı da olan yatırım finansman da satıcı değil. (Tabii ki yabancı sermaye farklı yerli aracı kurumlar üzerinden de işlem yapabilir bunu bilemeyiz.) Y.t.d
bugün bi %20 yapsa ne güzel olur:)
555:) inşallah
haber lazım sadece
2 ekimde saklama oranı zirve yapan Citi (3.750.000) sonraki aylar satışa geçmiş ve 2 ocak 18'de 234.000 lot ile dip yapmış!! 2 ocak sonrası tekrar alıma geçen Citi şu anda 1.506.000 saklana oanına sahip!! Yalnız geçen hafta 500.000 civarı ya satış yapmış yada virman!! Geçen haftaki düşüşün nedeni bu olsa gerek!!
Citi bıyıklı diye düşünüyorum!!
Ytd
merry sabah aldigi birkc lotu az once geri verdi :) ne isss..
merry az once 131 lotmal satti.. 31 ci mery :)
Ilk dusen vakko oluyor bu piyasada nedense...
endeksi düzeltirse bankalar düzeltir.bankalarda hareket var
ytd
vakko daki sorun bir gun once alanlar bir gun sonra satiyorlar , yataya baglamak amacli , taban olusumu olabilir....
hiçmi hisse almaz bu şirket?
30 Aralık 2013 - 09:54 www.borsagundem.com
TweetlePaylaş+1LinkedinWhatsApp
Vakko Tekstil hisse senetlerinde Vakko Holding tarafından yapılan alımlar hisse de yükselmeye neden oldu
Vakko Holding hisse senetlerinde 27/12/2013 tarihinde Vakko Holding tarafından 0,80-0,87 TL fiyat aralığından 180.882 adet alım yapıldı. Vakko Holding'in Vakko Tekstil'deki ortaklık payı yüzde 84,89 oranına yükseldi.
Vakko hisseleri yüzde 4,65 oranında primle 0,90 TL'den işlem görüyor.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
aldıkta sonra 1 ay içinde % 50 pirim yapmış:)
şimdide alsın Vak:)
ytd