Papaz dönemi arşivlere bakarsanız o zaman da 180 derece dönmüşlerdi. Kuru sıkı tabanca partisi, Türkiye'yi dış siyasette şizofren ülke diye anıldığı bir döneme soktu. Yabancıların yaptığı bu yorumları okudukça üzülüyorum.
Printable View
Burda Ekim Kasım falan denmiş, bizim aylar bitmez.
Bizimkiler belli ki çıkmaza girmiş ne yardan ne serden misali.
"Haziran'a yetişmeyebilir ama önümüzdeki aylarda gelecek"
F-35'deki sistemlerle oradaki bilgilerin S-400 tarafından algılanacağı bunun da bir boşluk doğurabileceği gibi değerlendirme var. F-35'le S-400'lerin birbirine yakın olduklarını söylüyoruz. Bir çalışma grubu, NATO, ikili heyetler vasıtasıyla bunları görüşelim, tartışalım. Bu bizim için bir ihtiyaç. Amerikalı dostlarımızla müttefiklerimizle görüşmelerimizi devam ettiriyoruz. Amerikalıların son yaptığı teklifle bizim ilgili kurum ve kuruluşlarımız ayrıntılı bir şekilde değerlendirme. Ekim-Kasım ayında sonuçlanacak. Orada başarılı bir şekilde tamamlayabilirsek çalışmalarımızı genişleteceğiz. S-400'lerle ilgili kurum ve kuruluşlarımız yaptığımız anlaşma çerçevesinde anlaşmalar var. Haziran'da yetişmeyebilir ama önümüzdeki aylarda gelecek. Süreç başladı.
https://t24.com.tr/haber/milli-savun...gelecek,823321
Rusya geçen gün açıklama yaptı Türkiye isterse teslimatı Temmuz ayından önce Haziran ayında yapabiliriz diye.
Bizimkiler şimdi açıklama yapıyor yetişmiyor alacağız emme önümüzde ki aylar ama hangi ay belli değil.
Ben şimdi İstanbul seçimlerini merak ediyorum. İmamoğlu farkı açıyor diyor anketler. Ordada bir erteleme vesaire olacak mı? Malum kaybedeceği seçime girmeyen bir iktidar anlayışı var. Göre göre 2. ve daha hazin yenilgiye gidilecek mi?
Doları S 400 de kurtaramaz çünkü problemimiz füze değil ekonomimiz tam takır kuru bakır. Borcumuzun faizini tefeci faizi ile kapatıp borçlarımızı kartopu gibi büyütüyoruz her geçen gün ama nereye kadar.
Günü kurtaralım derken yarınlarımız gitti.
Arada giderde yapmışız ABD ye, cayarsan bak bizde kendi dünyamızı kurarız haaa demişiz.
Programın ikinci bölümünde F-35 ve S-400 sistemleriyle ilgili gelinen son noktayla ilgili bilgili veren Bakan Akar, "S-400 konusuna imzalar atıldı, bu böyle bilinsin" dedi. F-35'lerle ilgili olarak şu açıklamayı yapan Bakan Hulusi Akar "Amerika cayarsa Türkiye kendi dünyasını kurar" diye konuştu. Akar konuşmasını şöyle sürdürdü:
"F-35 anlaşmasındaki bütün sorumlulukları yerine getirdik. Peki bu sözleşmede taraflardan biri S-400 alırsa anlaşmadan çıkarılır diye bir şey var mı diyoruz, hayır diyorlar. ABD anlaşmadan cayarsa kendi dünyamızı kurarız. Rus teknik personeli Türkiye S-400 kurulumu çalışmaları için gelecek. F-25, Patriot, Münbiç, Fırat'ın Doğusunu konuşuyor. Oralarda ilerleme olabileceğini ümit ediyoruz".
Aşağıdaki videoyu tavsiye ediyorum,topikle çok alakalı buldum.
https://www.youtube.com/watch?v=qCi94INXaQg
Meksika bile böyle ise ölmüşüz de ağlayanımız yok...
Alıntı:
Meksika Çevre ve Tabii Kaynaklar Bakanı Josefa Gonzalez-Blanco, iş seyahatine çıkacağı uçağı yarım saatten fazla bekletmesinin ardından yolculardan gelen tepkiler üzerine istifa etti. - Ahmet TAKAN
Günaydın
Aylardır yapmadigimi yapıp 1/3 dolar gitti
Nasipse bayram dönüşü yerine koyarım
Şimdilik para piyasa fonunda kuluckadalar [emoji4]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayhaaaaannnn...Müjdeeeeeee...Dün akşam belli olduuuuuu...:he: Alıyoruzzzzzz...
Hep aynı hikaye, çektiler iki kırmızı çubuk.
Benim anlamadığım bizim ekonomimiz iyi benim mi haberim yok madem böyle stabil tutma yetisine sahiptik 7,20 lere çıkarken neden müdahalede bulunmadılar yataya bağladık saçma sapan aynı haraketler hep bu kadar kaos ortamında 6,40-6,50 çoktan görmesi gerekirdi acaba tr deki yükselen döviz mevduaatları yüzünden mi haraketi bu kadar geçikti ytd hiç bişey anlamadım
27 Mayıs Pazartesi 18:21 EYF'DE STANDART FONLARIN EN AZ %10 U BIST-100 VE BELİRLENEN ALT ENDEKSLERİNE YATIRILACAK
27 Mayıs Pazartesi 18:20 EYF'DE PARA PİYASASI FONLARININ ASGARİ %25 İ DEVLET İÇ BORÇLANMA SENETLERİNE YATIRILACAK
27 Mayıs Pazartesi 18:20 SPK EMEKLİLİK'TE STANDART VE PARA PİYASASI FONLARINA ALINACAK VARLIKLARI DÜZENLEDİ
27 Mayıs Pazartesi 18:20 SPK EMEKLİLİK YATIRIM FONLARINA İLİŞKİN REHBER SINIRLAMALARINDA DEĞİŞİKLİK YAPTI
dün seans kapandıktan sonra gelen haber...
Ne olacak yabancı dibs lerden hacimsizlik yüzünden çıkamıyordu şimdi ordan rahat rahat çıkar keza senetlerde de aynı şekilde çıkamıyordu şimdi emeklilik fonlarına kitle babam kitle.
https://i.hizliresim.com/VQpz5Z.jpg
20 günde oluşan formasyonun içindeyiz hala.
Normal sayımda abcde ve E= 6,03 olurdu ama bakalım hayırlısı.
Patronlar sıraya girer artık, kendi kağıtlarını aldırıp yukarıdan yukarıdan satmak için. Milletin parasını pahalı patron kağıtlarına gider .
Masal ülkesi mi la burası tabiki kötüler kazanacak .
2...............
Sarı banka 3 almış
Maviye hep 2 veriyorlar zaten değişmedi...
Kırmızı da 2
Aynı gemideydik değil mi?
https://i.resimyukle.xyz/WB1fUU.jpg
Yakışır valime 1,7 milyonsa azmış 1,7 milyon dolarlık alınması lazımdı asıl, biraz piyasadan dolar çıksın yurt dışına.
Mesela bu otomobil 92bin tl sıfır km al sana 1.6 milyon tl tasarruf
https://i.resimyukle.xyz/V1OWT1.jpg
https://i.hizliresim.com/bv8EMG.jpg
Alçalanda 1 tane çok temiz kırıldı ancak şuan son 2. kırışı yapıyorlar. 6,08 üstüne tekrar düzgün atarsak bu son alçalan mevzuu bitecek.
6,0740 bölgesine betonu dökerlerse hedef 6,12 sonra geri alım 6,09 ve 6,1752
Bizim kapıda da duruyo 3 tane AUDİ...Gıcık oluyorum...Ulen alın reno kullanın işte...Alt tarafı kıçı kırık daire başkanları kullanıyo...düşünün kaç tane daire başkanı var bir kurumda...
zaten dünya maaş/prim alıyorlar bırak kendi arabasını kullansın...yakıt masrafını karşıla yeter...
Dünyada bir durgunluk hali var, bu durumda hicbir yatirim araci karlı değil sanırım, ama sigorta babında dolar ve altın iyi duruyor diye düşündüm
[akpmodeon]otomobil sektörü bitikken devletimiz ne güzel bu tarz alımlarla satıcılara destek oluyor yine yaranamıyor. Pis chp liler.[akpmodeoff]
TÜİK, Mayıs ayı ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı. Buna göre;
Ekonomik güven endeksi Nisan ayında 84,7 iken, Mayıs ayında %8,5 oranında azalarak 77,5 oldu. Ekonomik güven endeksindeki azalış, tüketici, reel kesim (imalat sanayi), hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörü güven endekslerindeki düşüşlerden kaynaklandı.