evet yola çıktılar
Printable View
1.16 ustunde kalmalı kapanışı 1.13 ustunde olmalı ytd
2.50 sen buraları gelmiş birde bedelli bu saatten sonra 1.13 üstü altı ne yazar ki
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
(selam arkadaşlar bir tavsiye üzerine bakıyorum usak için...bedelli mi çıkacak hissede...bilgi veren olursa teşekkürler bol kazançlar olsun..)
ATAKAN Bey bende takip ediyorum. Bedelli yaptı biliyorum. K.Y.T.D.
1.13 ustunde kaldıkça yola devam gözukuyor ytd
hısseyı tutuyorlar tekrardan aşağıya vermeye niyetleri yok 1.13 önemli destek oldu ytd
halka açıklıgı her geçen gün artıyor sahipleri neden hisselerini bu fiyatlardan satıyor .bi oyun dönüyor yine
kım 1.16 veriyor kim alıyor bu kadar işlem acayip
ulan usak çıkacaksan çık iyice kabak tadı verdin artık
USAK Solo 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 4502241 Yıllık Değ%:-18
Uşak seramik 2018/12 bilançosunu açıkladı,9 aylıkta toplam 12,3 milyon dolar olan ihracatını yıl sonunda 20,2 milyon dolara yükseltmiş,32 milyon tl olan esas faaliyet karı da 52 milyon tl ye yükselmiş,en kötünün beklendiği 4. çeyrek başarısı inanılmaz.Ancak çok borçlu olduğundan finansman gideri sonrası net kar 4,5 milyon tl ye düşmüş.Benzer durum Egserde de yaşanmışsa,en kötünün beklendiği zamanda ihracat ve esas faaliyet karı patlaması gibi..finansman gideri de yok yıl sonu net karı siz düşünün süprizlere gebe..
Egser topiğine yazmıştım,buraya da yapıştırdım.
Doğrusun da yaş yetmiş iş bitmiş,by-pass dahil her musibet başımda,anlayacağın bir ayağım çukurda..Tarımın önü açık gençler yürütmeli,toprak ve tarım sevdalısı olarak ancak seyirci olabilirim.
50 milyon ancak asprin olabilir,asıl olan performans,inşallah devamı gelir.
Tam 2 yıl önce 2017 Şubat ayında yapılan yorum. Bugünü anlatıyor.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço da bir yanlışlık var sanki. Son çeyrek faliyet karı 12 milyon tl civarı. 9 aylık faliyet karı 32 milyon tl idi. 12 aylık faliyet karı 52 milyon tl görünüyor.
Ya son çeyrek faliyet karı yanlış yada 12 aylık faliyet karı.
Diğer faliyet gelir ve gider kalemi ile ilgili bir sıkıntı var sanki.
Müsait zaman bulabilirsem şirketi arayıp soracağım. Ama bugün zor gibi.
Ytd
En kötünün beklendiği 4.çeyrekdeki inanılmaz iyileşme bedelli artırımın başarısı için makyajlama olmasın.
nerdeyse sermayesi kadar 17milyon zarar açıklayan EMKEL %6YAPTİ
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 yi gösterdi kimsecik yok kim alıyor bilgisi olan var mı
Biriktirdiğim usakların hepsini zararına sattım şirketlerine de gönderdim.Önce spk ya cimer e şikayet ettim. Sonuç bedelli den gelenlerle 80 bin lot verdim. Kan emicilere ve ilgililere dedim ki olumlu haber yaparak birileri açığa satıyor. Tarih ve saatleriyle spk ya da yazdım. Kan emiciler ve işbirlikçiler bize ekmek vermedi.Şimdi hisse prim yapıyor. Önemli mi? Bosh öldü mü bilmem ama onun sözü hep hatırımda. İnsanların güvenini kaybetmektense para kayıp ederim diye. Usak seramik güvenimi kayıp etti. Hisseyi geç hiç bir şirket malını almayacağımı bilsin istedim.
şu andaki gördüğüm kadarıyla 20-23 den mal boşaltıyor patron ve ekürisi..teranın 20 den 1.5 lot verdiği yerde 23 den mal alnımaz bence.ben bedelliden aldıklarımı verdim 22 den.hayrını görsün.15 e gelsin bakarız.
ytd
Anlaşıldı günlük takas yok milleti canından bezdirmişler kimsecik yok
Kalan arkadaşlara b0l kazançlar dilerim...
https://resmim.net/preview/3Czdzy.png
1.21 ustune atıp kalmalı kalırsa yeniden ivemelenebilir yatırım tavsiyesi değildir
22.03.2019 tarihinde yani tam 1 ay sonra 42.500.000 tl lik tahvilin hem anapara ve son kupon faizinin ödemesi var.Ödeme yapabilecek mi acaba bedelliden gelen parayı da kullandı.bu konuda tereddütlüyüm doğrusu.
Tera (patron) 2.gün de sattı ama sonra Teb alışa gelince bir tur daha yapacaklar düşüncesiyle 15 Den yerine koydum.20 den de gönderdim..ekibin yaptığı da bu.çok da belli ediyorlar ellerini aslında..twitterdan da mal pazarladılar 20-23 den.şimdi de 15 den aldıracacaklarmış.ben 10 desteğini izleyeceğim.
Ytd
3-4 gundür tık yok
1,13 trend desteği 1,09 da destek . bana kalırsa trendin üst bandına bir atak(1,27-1,30) geçip kalıcı olursa 1,43-1,51 tobo için tamamlama ve sağ omuz için aşağı. 1,27-1,30 bölgesi geçilemezse önemli bir düzeltme(1,01 e kadar. hatta 0,81 ihtimali bile olabilir) ytd
Haftalıkta iş ak teb yaklaşık 4 milyon lot almış, bunlar en büyük paya sahip aracı kurumlar. İlk 5’te bir oyak var bir de tera bu ikisinden hiçbir hareket olmuyor. Bir haftalık süreçte yatırım fonları 5 milyon lot boşaltmış onun dışında dişe dokunur bir çıkış yok. Mal toplanıyor gibi geliyor hocam, şu anda tahtanın ağa babası iş yatırım durumunda. Patronun mallar burda mı ki?