Herif bu mu yoksa ?
Printable View
Herif bu mu yoksa ?
Deutsche'nin ardından SocGen dolar/TL kurunda kısa pozisyon tavsiyesi verdi. Bankanın tavsiyesine göre dolar/TL'de hedef 4.7026
https://geoim.bloomberght.com/2019/0...48_720x360.jpg
Damadı 37000 TL maaş ile TTNet e genel müdür olan Alev Alatlı, Türkiye rönesans yaşıyor oyum AKP ne demiş...
Aydını bu kadar karakter yoksunu olan bir ülke düşman işgaline ugrasa bu kadar ümitsiz olmaz..
ustbond10y %1.6720'yi görmüş
Bir tek Refet Hoca çıktı sağolsun, bu gidiş iyi gidiş değil diyen.
CDS: 393 seviyesinde
Yine de açık ara en cahil yorumcular bu troller.
Kaça aldın ?
5.80.
Hah sat şimdi, düşecek bak.
Girdimi kol gibi.
Zaten bayram geliyor, para lazım olunca nasıl olsa satacaksın.
Bir daha da dolar molar alma.
Adam bu kadar aptal olabilirmi ?
Burada okuduklarından biraz feyz alırlar belki diye boşuna beklemeyin.
Adam olmaz bunlar.
Ben , hanım ve baldız üçümüz de emekli ve çalışan maaşı aldığımız banka üzerinden ( 2 halk , 1 ziraat bankası) herbirimiz 100 bin tl ihtiyaç kredisi için dün sabah başvurduk. Akşama krediler her birimiz için 90 bin tl olarak okeylendi. Bu sabah 270 bin tl yi çekip , yaptırdığımız inşaat için kullandım.
60 ay , %1,49 faiz , ay'da 7373 tl ödeyeceğim.
Parası dolar olarak çoktan hazırdı. Zaten sistem dışıyım. xx olmadan tek cent bozmam, sisteme de sokmam . Ne bu kıçı kırık faizden , ne de bu kıçı kırık tl seviyeden. MT ne de söyledim , böyle yapan çok müşterimiz var dedi bana.
ema200 altında her seviyeden alırım hiç acımam. şimdi burada saçma sapan muhabbet yapıyorsunuz. onu bunu bırakın toplamaya bakın.deval geldiğinde sonra ah abi gel elini öpelim demeyin.ben bu saçmalıkları 3.38 de duyuyordum. 2.93 olacaktı hani ah alık zihniyet ahh. yine aynısı olacak. şimdi bırakın zırvalamayı toplamaya bakın. ben iki kademe yaptım bile cumaya kadar kademeler sürecek.
cumadan beri 8 kuruş yazdı dolar short.. öğlen dedim kendi kendime -alayım karı kaçayım? kararsız kaldım, fikir almak için isviçreli hatunu aradım.. biraz konuştuk, telefonu kapatınca gittim dolar shortları arttırdım, 5.59 sattım biraz
haziran ayı 5.75 savunarak geçirdi dolarcılar, temmuz boyu 5.62 desteği korundu.. bu tempoda ağustos boyu 5.50 desteği tutabilir gibi gözüküyor, lakin yukarı ganyanı çok düşük, bi prim vadetmiyo.. 2-3 aydır 400s, 425 bp, fatsa yatırımları, moodys, kıbrıs-ab yaptırımları, istanbul seçimi, fıratın doğusu vs vs say say bitmez mevzuu yukarı sürememiş doları, şimdi ne olacak da dolar 5.65 olacak, 5.70 test edecek falan ? boş umut.. ama aşağının ganyanı cazip- 5.50 aşağı kırılırsa artık 5.37- 5.38 falan tutmaz, şelale olur, nerde tutunabilcek belli değil' dedi isviçreli leydi..
walla ben bilemem, yatırım tavsiyesi değildir, hatun böyle bi senaryo çizdi
Bugün ben 2250 doları 5.50 den verdim. Düşerse alırım bune ya borsaya geri döneceğim nerdeyse...
Arkadaşlar dth nın sabit kurdan tl ye dönüştülebilme ihtimali varmıdır. Eğer varsa dth hesapları hazır dönüştürülmüşken ardından merkez bankasınca çin misali günlük bi develüasyon gelirmi. Evet bu hukümet adına ekonomi adına çok büyük risk tabiri caizse kendi topuklarına sıkmak ama olabilme ihtimali var mıdır?
Yarın dolarda pozisyonumu artırmayı planlıyordum spottan..sizin msj lar bilgilendirici oluyor ama 2 adım geri atıyorum. Tren gene kaçmaz insallah
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Planli gibi bu aciklamalar. Kafa karıştırıcı...
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence dolarda ciddi bir yükseliş dalgası yaklaşıyor,nereden anladın derseniz?en son burada dolar şorttan şöyle para yaptım böyle para yaptım diye böbürlenenlerin şortu,donu bir sene önce almıştı bu pis kaka dolar,şimdi yine şortu donu kaptırmak için buraya yazmaya başladılar aman dikkat dolarcılar...:kahkah:
Konut firmaları artık Arapça ,Farsça reklam çeker de olmuş.
https://youtu.be/2ggoCxpKpBk
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsayı yükseltmeye çalışmalar,doları basmalar,bunlar iyi şeyler değil.Daha la bazıları Londra swap da yaptığımız çakallığı başarı diye anlatıyor ya pes diyorum. .Merkez bankası bankalara karşı Londra nın yerine kendini koymaya çalışıyor,ters te kalırsa ne olacak nasıl kalkacak işin altından.Bazen diyorum Devlet dth laramı güveniyor.Bayramdan sonra böyle devam ederlerse çekerim bankadan dolarları.
Biraz yerli rap dinleyin de ruhunuz açılsın :yahoo:
https://www.youtube.com/watch?v=soEGH6Akf5A
Devlet MB aracılığı ile bankalara dolar karşılığı altın satıyor.
Altın biterse ne olur diye düşünmek lazım aslında.
Bu adam kanundan kaçıyor,uzun süre kaçaçağı bir kaynak buldu ki, bunu yapıyor.
Bu MB nın bankalara, döviz karşılığı altın sattığını, Barış'ın proğramına davet edilen analist anlattı.
Vatandaşın bankalara yatırdığı DTH ları banka kullanır. Bu normal.
Benim kişisel düşüncem kamu bankasında dolar tutmamak lazım.
Sürekli doları kamu bankaları satıyor.
https://i.postimg.cc/65Q1h9fB/R-2446.gif
2014 Temmuz' da parasını ZİRAAT BANK a emanet eden birinin parası şu an dolar 3,70 TL olduğunda başabaş geliyor.
Likit fon her an kullanılmaya hazır, libor ile değerlenen masanın üstündeki nakit paradır.
5,28 TL ( daha önce 5.25 TL olarak telafuz etmiştim), Dolar değeri için tekrar, sıcak para dönemine geçişin ilk adımı olur.
Sıcak Para dönemi, şimdiki idarenin kendini inkar etmesidir. Enflasyon dönemidir. Çok tenkit ettikleri eski Türkiye idaresidir.
Bu riski göze alıyorlarsa, o zaman kafalarında daha başka senaryoların varlığını göz ardı edemeyiz.
Ve her geçen gün bu senaryolar daha sık dile getirilmektedir.
Erken baskın seçime gidebilirler, her geçen gün daha çok battıklarını biliyorlar.
Seçimde iki partinin ortak oyu çoğunluğu sağlamaya yetmiyecek.
Bu tarafta muhaleftin de batmış bir ekonomiyi devralmak istemiyeceği aşikar.
Artık kayyuma mı teslim ederler bilemem ama kuzu kuzu gitmeyeceklerini söylemek kehanet olmaz.
yarın 5.4x vurdu çekti mesajları gelicek gibi...
cumaya adar kim bilir...
Bunların içinde yeteri kadar nemalanamayan bir kesim var, 30 civarında, onların yeni kurulacak partiye geçecekleri konusuluyor.
Yanındaki koltuk değneğinin de hiç güvenilir biri olmadığının farkında.
Seçim konusu açılır açılmaz, bunların bir kısmı yeni partiye, bir kısma İYİ Partiye ikbal peşine düşecekler.
Bir daha parlamentoda çoğunluğu kazanma şansları bence yok.
Bahçeli'nin durup dururken İyi Partililere yuvaya dönün çağrısı boşuna değil.
petrolü yakından takip etmek gerekir diye düşünüyorum yükselen kanal aşağı kırılırsa [57 } çok aşağılara giderki buda dünya ekonomisinde durgunluk demektir, bu durumda borsalarda çakılır 2008 örneğindeki gibi https://i.hizliresim.com/dL7rOL.png