Satılmasın hersene daha degerlenir bence satışa sevinmek yanlış aktif büyüklüge katkısı cok düşmesse adam degil
Printable View
Satılmasın hersene daha degerlenir bence satışa sevinmek yanlış aktif büyüklüge katkısı cok düşmesse adam degil
Borsada beklentili hisse alınır bu hikaye bitmez
Size istinaden yazdım zaten usta iki gün önce orda konusmustuk
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok iç açıcı görünmüyor eğer bir haber gelecek olsaydı sanırım şimdiye kadar gelirdi gelmediğine göre eke verme olabilir diye düşünüyorum bu kağıt 2 ile 2.4 arasında düşünülebilir kimseye al sat diyemem. Asla Y.T.D.
Içime kurt düştü gece gece okuyunca nedir son durum yarım ağız bişeyler yazılıyor forumda haber geciktikçe satış haberi gelmedikçe vazmıgeçildi satılmasa daha iyi olurdu gibi yorumları okuyorum
Evet aktif büyüklüğe faydası var ancak kendimce şuna yatırım yaptım
Avmden gelecek kira tutarı satılmasından gelecek paranın faizinden az avrupa eksi faizde
100 bin euro kredi alsanız 101-102 ödeniyor on yılda durum böyle olunca gayrimenkul kira subvansiyonu ve kiracı gelirinden öteye gidemiyor belli petiyotlarda gerekli revizyonlar yapılmadıkça gayrimenkul değer kazanması bir yana değer kaybediyor
Yk nın Stratejisinin bildikleri bir piyasada oluşan nakiti daha iyi değerlendiriceği düşüncesideyim
Bu amaçla satıştan gelecek nakitin hissede değer kazanımı temmettü ve yeni yatırımlara kaynak olacağı için kıymetli ve vazgeçilmez olduğundan yanayım
Orda yıllar içinde değer kaybetme riski olan ve gider kalemini artıracak bir gayrimenkulün satışının şirket açısından mantıkılı olacağı kanaatindeyim
Tabi başka başka düşünce ve Stratejileri olabilir yk nın onları yaşadıkça göreceğiz inşallah hisseye olumsuz yansıyacak düşünceler değildir
Bu ne heyecan azcık sabırlı olun ya..adam(!) işini yapıyor..yazmayacağım dediğim için yazmıyorum:)
Günlükte 4.25 altına düştü destek kırıldı izlenimini verdi 4.25 üzerine atmamız lazım sonrasını söylemeye gerek yok
Kedinin fareyle oynadıgı gibi oynuyo benle alış yazıyom hop 4.20 satış yazıyom 4.13 4.10 altınıda vermiyo bu neyin kasması
Saatlikte yarın ya 4 altı bezdirmeye devamya da 4.10 üstünde çıkış başlar gibi
Saatlik bomba
Her yoluna uyarız keyfi bilir biz bu yola cıkarken karıda zararıda bilerek cıktık srvtgy yarın 4 lira altı olursa ki basnçma ihtimali var ve işlem hacmide az ve ürkütücü satış kademelerinden tunelin sonunda ışık sanki göründü iki kazma bi kürek tuneli güneşe kavuşturacak
Paşanın keyfini bekliyoruz
Mezedu benden başka ugrasan yok tahtada nakiti olan alım yazsın hadi tek olmuyo
Kuzu kuzu bekliyoruz (şahsım adına)
Kap ta yeralan 2018 yıl sonu değerleme raporunda almanyadaki avm değerlemesi yeralmıyor.Burdan satışın yapıldığı anlamı çıkmazmı?Neden sattık diye haber göndermiyorlar ilginç.2018 de sattık dememelerinin nedeni 2018 satış olursa vergi çıkar düşüncesimiydi acaba?Artık 2018 de geçtiğine ve değerleme raporunda avm olmadığına göre herhalde tamamlanmıştır bu iş artık
O sadece avm değil direk servete de ait değil OSWE'nin değerlemesi de yapıldı
"Şirketimiz 02.12.2013 tarihinde 250.000 TL sermaye ile İstanbul’ da kurulmuştur. Şirketimizin ana faaliyet konusu Almanya’ da yerleşik “OSWE Real Estate GMBH†şirketine iştirak etmektir.
“OSWE†Frankfurt’ ta bulunan 242.399 m2 arsa üzerinde 291.000 m2 kiralanabilir alana sahip depolama ve ofis amaçlı kullanılan binalardan oluşan bir tesise sahipolmakla beraber bu tesisin işletmesi ve kiralanması işleri ile iştigal etmektedir.
Şirketimizin OSWE’ ye iştirak oranı %94′ tür."
,
Dün gelen 6 gayrimenkule ait değerleme raporuna göre şirketin 5 gayrimenkulunden kira geliri yıllık 22 trilyon artı kdv, bu 6 gayrimenkulun değeri ise düz hesap 410 trilyon yani hisse başı 8 tl ediyor, peki bu rakamlar gerçekçimi? Değerleme yaparken hem emsal hem de kira geliri üzerinden 15 -17 yıllık kira bedeli ile gayrimenkulün değeri belirlenmiş yani, elindeki gayrimenkulün 17 yıllık kira bedeli satış bedeli olarak belirlenmiş ki bu durumda bence fazlasıyla gerçekçi. Bu 6 gayrimenkul hisse başı minimum 8 tl demek.
Almanyadaki avm ise burda yer almıyor. avm nin düz hesap maliyet bedeli 70 milyon euro üzerinden hesap yapar isek oda 70*6,30 (euro kuru) = 440 tl yapar (minimum tutar bu) oda hisse başı düz hesap 8,5 tl yapar.
Totale bakıldığı zaman ise 6 gayrimenkul artı avm hisse başı 16-17 tl lere tekabül ediyor, yalnız bu gayrimenkullerin hepsi ticari bunu göz ardı etmemek lazım, ticari gayrimenkuller satın almak istenildiğinde 15-17 yıllık kira bedeli üzerinden satacak kimse çıkmaz, konutta bile 20-25 yıllık kira bedeli üzerinden değer biçiliyor. Tüm bu bilgiler ve düşünceler ışığında hisse başı 16-20 tl arası bir defter değeri karşımıza çıkıyor. Şuan 4,07 tl den işlem görüyor.
Kapanışa 10 dk kala gelen haberde hoş lakin beklenen haberde biran önce gelmeli kabak tadı verdi iyice
Saatlikte 4.00 altı veya 4.10 üstü karar için yarın son gün bakalım dümeni nereye kıracak
saatlikte daralan üçgenin ucuna kadar mı bekleyecek topu topu bir beş saat kazanırsın bıkıp satacak kim kaldı 25.000-50.000 lot alsan ne olur
Beni cezbeden ne biliyor musunuz ticaret merkezinin içinde yer alan finans merkezine komşu ve boş olan arazi
Bu kadar talep gelmesindeki neden de bu olsa gerek
ben satınca dusmus hala gelmedi mi satıs haberi satıs haberi gelicek diye birde satmadık derlerse haralde yine .250 ye geri doner
Hadi bastın tam bas 3.86 bekliyoz sen sat alıcın benim
Hadi 3.95 te neyin nesi ya batarız ya cıkarız
Eee hadi bas kuzucugum bas bekliyoruz 300 ila 500 lotla korkumu olur avm satıldı işte neyi bekliyon daha 20 trilyon üstüde kar acıklayacan bu neyin kasması
İlla kurul kaydına aldır hisseleri mahkemeye basvur sermaye piyasasına şikayet et davalık olalım öylemi
Düşeceksen düş cıkacaksan cık dansöz gibi kıvırıp durma sana hergün para basmaktan usandık adam gibi oyna
Biride yazmış tvt te haber olumsuz vs herkesin maliyeti 4.20 üzeri oldu 10 bin lotla düşüyorsa 100 bin lot koysa 5 taban yapar kendi düşünsün kendi gyo sunun degeri düşüyo %14 halka acık gerisi kendinde bu yıl olmaz 2020 olur ama olacak snpgy kurtarmak isterse kurtarır degilse devlet alır faiz vermek hoşuna gidiyorsa bizi baglamaz fakirleşen kendisi bizden 40 gider ondan 40 trilyon vs düştükce alıcısıyız
100 bin lot oldu aman yarabbim o alışları ben karsılamasaydın 4.20 den bugune senet dahada düşerdi ama bizde sona geldik avni abi benden bu kadar alım son mermi 3.69 a kadar sonra bende tükendim parada bekliycez artık
Ulen rsinin stotastikin grafiğin içine etti adam yangından mal kaçırıyor diyeceğim de ne kazandında satıyon alem bu spek spekülasyon veya manipülasyon ne dersen de adama gülerler
mnbb kardeşim bu speği karaköye götürseler rezil eder adamı..tam bir komedi..şu ana kadar ütopyadan sonra gördüğüm en salak spek..çelikin yerinde olsam bu adamı bırak kapıdan bacadan içeri almam...çok korktum....
Vay be geldiği hale bak
Bende alımları 31 vs 69 gibi giriyom anlasın kim kimle tassak geciyo spk mpk tanımam arasın beni bulsun 100 bin lot oldu bi 100 bin de güç yeter bi abimiz talımı satar alırım diyogçdu biri 80 bin bekliyom düşse alacagım diyodu o insanlar elbet girecek 58 bin lot işlemle boş kademeye satış yollamayla korkmaz bu millet
Dogan gazetede dengede bossa da senin gibi yaptılar kazanan ben oldum artık sıra sende en fazla zamanımı calarsın paramı asla
Döndü artık yukarı bugunun tarihini atın birdaha bu 3.53 seviyesi uzun zaman görmez
Kapanışa doğru mal kapma savaşı olabilir.
sngyo HER GÜN + % 2.78 YAPIYOR SPEĞİDE BİZİM DALTON OLMALI ŞU ANA KADAR UZAYA GİTMELİYDİ BABA KAĞIT...PEKİ BİR HAFTADIR KAÇ 0.37 HER GÜN KAPANIŞTA 0.36 SON FİYAT YAP(ALIŞ36-SATIŞ37) ERTESİ GÜN ÇOĞUNLUKLA 0.37 GÖSTER HEP YEŞERT...KAPANIŞTA VE ERTESİ GÜN AYNI SENERYO DEVAM...ANLAYACAĞINIZ BUNLAR ÇULSUZ....ZAVALLI...