Bir kaç kademe yukarıya koy 100 bin lot , nasıl cizerler
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir kaç kademe yukarıya koy 100 bin lot , nasıl cizerler
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fb9e937ab1.jpg
kafalarina gore takiliyorlar😊
# yatırım tavsiyesi değildir #
Grafik çok sıkıştı çok güzel duruyor yakında sert bir hareket bekliyorum
Biran önce ne yapacaksa yapsın artık,bu lanet kağıt borsadan soğuttu beni.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bülten bugün değilmiydi. Bir şey var mı bakan oldu mu acaba?
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) haklısınız sayın tunag. Nereden bakıldığını bilmediğimi tahmin etmişsiniz. Ama mahçup etmeden şuradan bakılıyor ama ben de baktım yoktu dememişsiniz. Teşekkürler :)
Teşekkürler sayın hayek
Bu hissede oynayan vatandaşın hesabı dışında başka bir hesap yoktur.İzlediğim kadarıyla onunda hesabı kırık herkese geçmiş olsun malda olan birisi olarak dikkatli olun.Kimse bilene danışmadan mal almasın asla yatırım TAVSİYEM yoktur.
Arkadaslar merhaba,bugun itibariyle tadimlik az biraz bende portfoyume dahil ettim.Nasibimiz varsa yeriz,yoksa da canimiz sag olsun.
Hepimize bol bereketli kazanclar...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
karga karga GAAAK dedi
Piyasa kapandıktan sonra KAP'a baak dedi :party: herhangi bir haber gelebilir.
Adam olacak çocuk bo..ndan belli olur sözünü unutmayalım... Ne Smart mış, kafeymiş çaymış...
YTD
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8341898ef6.jpg asla yatarım tavsiyesi olamaz..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt dönmemiş ki nasıl formasyon
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakan Şimşek ;
2007 sonrası küresel borç nerdeyse 100 trilyon dolar arttı. Bu artış uzun vadede küresel büyümeyi sınırlayabilir.
Şirketlerimiz mümkün olduğu ölçüde borç yerine ortak bulmalı, halka açılmalı, karını sermayeye ekleyerek büyümeli. Bu alternatifler yoksa borcu lira cinsinden almalı...
Biz de bulalım.. Ytd
bugun oldukca saglam gibi durdu ! sagi solu belli olmaz ama izlenimim budur ? bakalim
Bekliyoruz
Siz yazdıkça bu kağıt gitmez...kaç gündür yazan yoktu kagit ufak ufak gitti,dün kagit zıplayinca hemen yazmaya basladiniz bugunde aşağı verdiler...bi susunda izleyin şunu..ne geveze adamlarsiniz ya.
Sen bu harekete zıplamamı diyorsun KAP haberi gelebilir diyende sendin Sakin ol! Hisse sıkıntılı tabiki zarar da oturuyoruz bunların borsa literatüründe çözümleri var.Geveze adam lafı haddini aşar kibar olmak lazım.Sıkıntı yok.Hayırlısı bizim Sayın Hayekle dialoğumuz zıpladığına sevinme veya üzülmeyi içermiyor.Zaten maldayım zararla oturmak sinirlerimi bozmaz daha fazla acıları gördüm.Allah kimseye vermesin.Sayın Sanfransisko.Sessizlikle gidecekse kimsenin rızkına engel olmayalım.
SPK ve BİST yönetimi bu tahtanın açıklama yazısına; "Bu kağıtlardan, küçük yatırımcı para kazanamaz, sadece tahta sahipleri ve 1-2 i...e spek için endekse dahil edilmiştir" ibaresi eklemelidir....
YTD
Kırmaya gerek Yok üsluba dikkat etmek lazım bir hareket beklediğimi daha önce yazdım bişeyler oldu ama cılız kaldı bu gün bilerek tahtayı boş bıraktılar bu tahta çok rahat 3.20 üzerine atar baskılanıyor bakalım ne kadar devam edecek en önemlis hareket olunca bizde mal olacak mı arzdan alanları anlıyorum benimde inatla 4 yıl arzdan mal taşıyıp kafakafaya vermişliğim var sonrası roket tabi hayırlısı bakalım ne olacak
Sessizlik herzaman güzeldir böyle manüpülatif senet topiclerinde!... (Elbet üslubumuzuda elden bırakmadan.)
Ytd.Değildir.
Beklemeye devam. Sabırla
An itibariyle Verus işlem hacmi 214 Tl vertu 55.105 TL Acsel 138.721 TL Prd 503.721 tl Denizli Büyükşehir toplantısından sonuç mu var muallak ama görünen o ki metro tahtaya geldi ve açıkcıları kıstırdı. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. 15.12.2017 de 1. oturumu var meclisin umarım beklediğime değer.. Al tut sat değil yazdığım
Hayır birde burada acsel reklamı yapıyor ne halt ediyorsan et orada bize ne!!! Metro yatırım 2,62 maliyet ile aldıklarını 87000 lot 2,595 ortalama ile 87000 lot geri bastı :) açıkcı sıkıştırmışmış ne açıkcısı olacak işlem hacmi genellikle zayıf senette.Borsa nın b sini öğrenin önce ne olduğumuzu bilmeden bize laf ebeliği yapmaya çalışacağına!!!
Ytd.Değildir.
metro 2.25-26 araliginda goruntuleniyor !
baglamamin telleri formatinda😊
Sabır = Kar
15.12.17 tarihli son SPK bülteninde smartiks'in halka arzına iliskin herhangi bir bilgi bulunmuyor... !
Artik umutlari son haftaya biraktik 😊
:( Teşekkürler sayın hayek.. Peki son hafta da gelmezse farklı bir durum mu devreye girer?