94 ve 95 de 1 er milyon lot vardı ,ikisine de verdiler.
Printable View
94 ve 95 de 1 er milyon lot vardı ,ikisine de verdiler.
Credit suiss sattı..
Yarın etkisi görülür...
bı amerıka yatırımı bıde yuzde yurt ıcı yuzde 40 uretımde artıs baska yatırımları varmı amerıka yatırımı ıcın ılk odeme ne zaman olacak bilgisi olan varsa acıl cevap
Soda külü fiyatları dip yapmış beyler. googleda aratın. soda külü fiyatı, soda ash price olarak çıkıyor. bu hisseye girmeyi düşünüyorduö ve dolar artmasına rağmen yabancı satıyordu. nedenini bulamıyordum. cevabını bulmuş oldum. izlemeye devam ederim ama alım yapmayacagım.
Size bir tüyo vereyim. Bankalarda 210 milyar dolar DTH hesabı var ve uzun zamandır dolar düşük olduğu için bankalar bu paraları bedavaya kullanmakta idi. En basitinden faiz ödememekte idi. Bu da banka hisselerine prim olarak yansıyordu. Dolardaki artışın ciddi sayılacak bir seviyede olması ve kalıcı olması banka hisselerini aşağı çekecektir.
Soda külü ucuzlarsa talep canlanmaz mı gezgin ? Makro iktisat hesaaabı.
Tenekeler %100 yapınca göze görünmüyor
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sarmal hep devam edecek mi, bu işin sonu yok mu.
Nasuh işin yoksa anlat soda külü fiyatı nasıl oluyor. :)
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurumum sanko. Orada bir hisse için alım yapmak istediğimde; "bu hisse brüt alım...." gibi bir ifade çıktı. Nedir bu bilen var mı? Alım nasıl yapılacak böyle bir durumda?
Bir de geçen soda da satış emri vermiştim. 4 kez o fiyatlara gelmesine rağmen satış gerçekleşmedi. Sıraya mi koyuyorlar emirleri?
Oralar Osman bey, twitter da hesabınız var mı? Geçen sizin gönderdiğiniz resmi gördüm bir hesapta da. Siz misin acaba merak ettim.
Bol kazançlar.
Brüt takasa girmis hisselerde herkes almak ve satmak istedigi fiyati yazar, gunde 4 kez islem olur bildigim kadariyla. Surekli muzayede islemi yok onlarda diger hisseler gibi. Brut takastan cikana kadar tabii.
Evet siraya koyuyorlar, 5.99 da 20.000lot satis emri girilmistir toplamda ama 19.800 lot alis yazildiysa sona kalan 200 lotu alan olmadigi icin satis gerceklesmez.
Evet twitter hesabim.var muhtemelen bahsettiginiz hesap benimdir. Profil fotosu göz kirpan leopar. ;)
Abilerim ben çok alıştım bu işe, 10 olsa da satmayacağım gibi görünüyor hani ordan 7 ye düşerse acı çekebileyim diye. Bilançoya bakıyorum tamam , yatırımlara bakıyorum tamam, kasadaki dövizle orantılı yatırım kararı harika, yönetici kadro işi bilen kodamanlar, gross profit margin perfect, debt to equity ratio şimdilik biraz tereddüt ettirse de en kötü dönemin şu içinde bulunduğumuz dönem olduğunu düşünüyorum yani giderek bu oran da düzelecek, hisse başına kazanç zaten başlı başına dünyanin 8. harikası. Ünlü filozof buyuruyor: "If a business does well, the stock eventually follows." Varsın Soda külü fiyatları düşsün de magazincilere ekmek çıksın bu hisse neden düşüyor diye açıklama yapabilip satsınlar, sattırsınlar.
Buffet'in devri gecti, Buffet. Internet yoktu.
Artik algolar, robotlar, HFTler girla. Cogu 1 senede %100 kazanmak yerine, 1 senede 100 kere %1 kazanmayi tercih ediyor ve bunu hem asagi, hem de yukari dogru yapiyor.
Guzel sirketlere yatirim yapmak tabi ki en iyisi ama yukardakini de unutmamak gerekiyor.
https://eksiup.com/p/fc3117714vwy
Nalbura sordum tonu 290 dolar civarı dedi. Dolar kuru arttıkça TL bazında kilosu da artıyomuş soda külünün. 2 kilo aldım köftelik kıymaya katmak için. Mete molizmam hızlansın bakalım.
Kul fiyatlarinin yazilma sebebi Twitterde dillendirilmesi.
5,98den 6 ya ralli bitti şimdi düzeltme
1 yıl sonra bi bakıcaksın %80 kardasın. Nasıl oluyor bilmiyorum ama Soda böyle.
Geriye dönük 3 yıl, 5 yıl, 10 yıllık grafiklere bakınca en çok artan ilk 3 hissede hep Soda var. Hatta derler ki kızamık aşısını bulan Richard Redboy Ankara Kazan'a yolu düşüp soda küllerini ilk kez görünce "wash my village raining with soda ash to redamık" yani kızamık mikrobunu öldürmek için beni köyümün yağmurlarında soda külüyle yıkayın demiş. Geçmişi çok eski soda külünün. Gerçi Richard sarılık hastalığından nalları dikmiş ve bugün KahramanKazan ilçe sınırlarında bulunan Otağtepe'de medfun durumdadır. Toprağı bol ossun. Adına bir de zamanın Kapıkulu ağası Sadri Kethüda beyin emriyle anıt dikilmiş ancak anıt 2017 de kimliği belirsiz kişilerce çalınmıştır.
Taaa M.Ö. 3500 lerde Mısırlılar çift camlı pimapenleri yapmayı keşfetmişler bu sayede. Piramitlerin camları da ısı yalıtımlı çift kat egepen dekonik, 3000 yıllık külle yapılmış.
Aracı kurum işlemleri alabilirmiyim
Ahaaaa, şimdi gördüm sen diyince, demek burayı takip ediyor. İnsan bi kaynak gösterir 1sabitgelirli kardeş, emeğe saygı. :evil:
Benim tuitter adresim https://mobile.twitter.com/sm_by bu. Orayı boşlamıştım ne zamandır.
Soda ve Tekfen eski zirvelerini yeniden görmeli artık çok baydılar beaa. :drunk:
6,03.... hadi bakalım
Abi restoranda mısın? :)
Kimler alıp satıyor derinlik alabilirmiyiz
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fena degil.
Afiyet olsun ne olacak.
Şimdiden hayırlı cumalar arkadaşlar 100 lota ulaştım hayırlısıyla
6 üzeri kapatmamız lazım.
ah 666 ah :)