Daha once saydıranlar insallah malda olup zararını çıkarmıştır...yanlız tamahsız olmayın...yeter demeyıde bilin.alınacak çok kağıt var daha...
Printable View
Daha once saydıranlar insallah malda olup zararını çıkarmıştır...yanlız tamahsız olmayın...yeter demeyıde bilin.alınacak çok kağıt var daha...
36.00 DA BÜYÜK SAVAŞ var......!!!!!
Tekrar 36.00 üzerindeyiz......!!!!!
Yar artık 36.40 ıııııı...........!!!!!!!!!
Yürü be koçum 36.58......!!!!!:halay:
Fenerbahçe çok yaşa Turist Ömer https://youtu.be/QUy1c2zfmQw
Haydi FENER İM.......SEN FANERBAHÇESİN....YAPARSIN......!!!!!
Haydi yavrum ,kır şu 37.00 yi.....!!!!
https://youtu.be/NJ2TkBrWA04
Kırdık 37.00 yi.....!!!!!!!:halay:
Nedir abi bu olay. Birrsey var ama anlayamadık. Her gün roket. Klüp yalanlamıştı ama SOCAR mi yoksa.
Azerbaycan kökenli petrol şirketi SOCAR 'ın, 15 yıl süreyle 450 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'nin isim hakkını satın alacağı öne sürülmüştü ...
Kitlesin , pazartesi %6 primli açsa 39 dan acar. 40 lirayı görse gün içi Allah bereket versin.
Elinde olanlara hayırlı olsun.. İnşallah 50/100 olur..
Daha da davosa gelmem..
İstediğim fiyata gelmedikçe..
Herkese bol bereketli kazançlar...
Borsada fırsatlar bitmez...
Sezonda da 200 TL yı fiyatlar artık:halay::halay:..[/QUOTE]
Olur mu olur . Ytd
Az mal olunca stres olmuyor insan FENER de......!!!!:kahkah:
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 04/09/2020 tarih ve BİAŞ-2-3646 sayılı yazısı üzerine, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığına ilişkin açıklamamızdır:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-15.1) Özel Durumlar Tebliği'ne istinaden, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak, özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek önemde kamuya açıklanmamış herhangi bir gelişme bulunmamaktadır.
Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
Seans içinde duzeltmesini bile yapıyor. Ama fullstres
37.18 den hepsini gönderdim. Kalan arkadaşlara bol kazançlar. Sezon içinde tekrar sportiflere bakarız artik. 2008 2009 larda sportifler iyi kazandirirdi ama Yıllarca süründürdu. Geçen sene Trabzon ile tekrar başladı belki de.
Ozellikle yillardir bu hissede olup, zor zamanlar gecirmis olan dostlarin huzuru azda olsa yerine gelmis olmasi dilegiyle
Herkese saglikli mutlu haftasonlari
10 lafın birisi tspor 6 ya katladı. ne 6 ya katlaması, dünyadan haberiniz yok. taraftar işverenler hisselerin tanesini 10 liradan
aldılar, 3 er 5 er milyon lira hatta yap satcı müteahhitler bile 50-100 bin destek attılar. buna rağmen hisseler bir müddet sonra bir liraya düştü. hatta gülüştük. 10 liralık hisseler bir liraya düştü diye. bu paralar reel hisse senedi olarak değil yardım olarak destek olarak verildi. tabi işin içinde olmadığınız için 6 ya katladı sanıyorsunuz. 2011 de kaç liraymış dediğiniz de yok. 2016 yı baz alıyorsunuz.katlama vs yok.
Gerçekten yıllardır bekleyen fener yatirmcisinin zararını çıkarıp kara geçmesi beni çok mutlu eder. İnşallah zararlarinı çıkarmışlardır.2011 yılında fener 104 olduğunda mancester United değerine ulaşmışti sözlerine Aziz yıldırım "Fenerbahçe bu. 100 de olur 200 de demişti".2011 yılında feneri 102 den satmış biriyim. Müdür yardımcımız vardı Mesela hisse 104 gördü satmadı . 79 du maliyeti (sene 2011). O tarihten sonra 1 defa 52 oldu ve hemen hisse satışı haberi geldi.( Sene 2014 ) dile kolay 9 sene. Dolar 2011 yılında en yüksek 1.907 TL ( rakamda tam feneri anlatıyor) olmuş. 2 TL diyelim. Dolar grafiğinde Fener 50 dolari görmüş . Şimdi 50 dolar 372 TL. Olur mu ???? Sanmam. Sadece geçmiş verilerine hızlıca baktım. Yanlış varsa affola. İnşallah şampiyon oluruz. Yazdıklarım asla ytd...
Günlerdir investing de GS,BJK topiğinde yönetimlerine küfürlerini okuyordum.Hepsi ''Yahu takımına sahip çıkmıyor yönetim.'' deyip basıyorladı küfürleri....!!!
Bugün az miktarda kalan Fener lerim dışında Gs hissesine geçiş yaptım 3.56 dan....3.71 i gördü ve bastılar 3.57 ye kadar.....FENER tavan kapatsa bile yine hisse gitmeyecekti .....Ne küfürler ettim Gs ya.....!!!
Günlerdir FENERBAHÇEmin sayesinde gidiyordu spor hisseleri ama bugün FENERBAHÇE bile yetmedi ve 3 ü de eksi kapattı.....!!!!
Bu yıl varsa yoksa FENERBAHÇE.......Ama bakalım şampiyonluk yarışında kim daha avantajlı başlayacak....!!!!
FENERBAHÇE nin hareketi bittikten sonra artık spor hisselerinin hareketi maç sonuçlarına göre devam edecektir tahminim....!!!
Öyle değil orası.. Nasılkı kent Türkiye nin en değerli şirketi olabiliyorsa finansbank ta o bakımdan akbanktan değerli oluyor.. Halka açıklıkla alakalı durum..
Ama isterse 100 yapar ona katılıyorum.. Amma elle tutulur beklenti olmazsa kıme satar işte onu bılmıyorum..
Hısse giderken herkes bende dahil şu var bu var deriz, önemli olan bunlardan bir netice alabilmesi klubun..
Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz malum..
İyi takim kurdular bakalım netice alabilecekler mı.. İnşallah alırlar bır fenerbahçelı olarak..
Ama fenerim sağolsun varolsun 19 tl den aldıklarımı satmasam hıc oynamasam şu anki karımın ıkı katını verecekti bana, ama yinede şu dönemde toplam portföyümü %40 gıbı buyütme fırsatı verdı bana..
Bende gerekenı yapacağım FENERİUM dan..
Mazinde bir tarih yatar Yaşa FENERBAHÇE
Ne mutlu seni sevene ve güvenene :whistling:
8 senelik sabrımızın karşılıgını gördüm tek lot satmadan devam ediyorum isterse yine eski günlere dönsün,ama hiç sevinemedim çok çektik,elimde nakit varken bile 45 lerden aldıgım kagıdı 6 lardan almaya elim gitmedi,çok tıkanmıştım bedellisi var 6- dan 4 lere düşmesi var neyseki yürümeye başladı kadro güzel sanırım kumpas da sonuçlanacak,daha bilmediğimiz olaylarda olabilir benim sistem al bekle,ironmax kardeşim vardı 16 dan gecen sene verdi gitti 22 gördü bn yine vermemiştim berbatov daha neleri herkesi döktüler hakura kardeşte yeniden binmiş trne sanırım herkese bol kazançlar ben daha yola devam edecem maliyet baya aşalarda kaldı spekden sonra belkide ikinci sıradayımdır
Yamanın Demir artık bu spor hissleri sevdasına son mu versem diyorum.FENERBAHÇE den artık korkuyoruz ve çok mal taşıyamıyorum.Gs da bugün moralimi bozdu.Bu FENER e çaktıklarında çok yükselmeyen GS,BJK ve TSPOR a da basacaklar gibime geliyor......!!!
İşte bu yüzden bana yeni hikayeler gerekiyor....!!!!
Sosyal medya pazarlamacılarının cezaları bitmek üzere .Malum geçen yılki saadet zinciri tekrar başlayabilir....!!!!
Bunlar şimdi 3-4 aydır toplamışlardır hisseleri.......Yakın zamanda hisseleri paylaşırlar.Onlar açıkladığı ilk gün alıp ,iyice yükseldiğinde COŞKUYU iyice verdiklerinde ''Satmayın,en az 36 ay taşınır bu hisseler '' dediğinde satsam mi ?:kahkah::kahkah::kahkah:
Hayrını görün FENERBAHÇEmizin emektar hissedarları.Herkesin bir borsacılık tarzı var.Sizler uzun vadecisiniz.Saygı duyuyorum....!!!!
Bereketini görün.İnşallah FENERBAHÇEMİZ bu yıl tüm zamanların tl zirvesi olan 49.66 yı kırar.....!!!!
Ben de filmin sonunu görme adına çok az bir lotumla yoluma devam ediyorum....!!!!
Hepimize bol kazançlar....!!!!
Ben de satmadım,kağıtlarım duruyor.
Agam sen işini bilirsin..!!!
Bılıyorsun fb öksürürse bu ortamda onlar damdan düşer..
Bir elin butonda olsun.. Ya da kutuna gıt sen bılırsın :kahkah::kahkah:
Kısada ıyı gıttı Allah var..
Ama bu hızla nereye ve ne kadar gıder bilinmez..
Daha lıg başlayacak.. Her maçta cepte olmadığına göre...
Ben bilmem alı dayım bılir..
Bence kokan fırtına ts un şike davasında haksız bulunması ve Türkiye de verilebilecek kararlarla alakalı..
Lig başlamadan şampiyonluğu fıyatlayacak halı yok..
Maçlar oynansın takımı görelim sonra fıyatlar elbet..
Ama benden bu kadar gerı gelmedikçe dönüp arkama bakmam..
Artık yeni hikayeler lazım..
Umarım buradaki eskıler zararlarını çıkarıp çok çok kazanırlar,çünkü çok çektiler..
:halay::halay::halay:...