Son dip artık 5.05
Altı yok
Yataya saracak
Benim fikrim
Printable View
Son dip artık 5.05
Altı yok
Yataya saracak
Benim fikrim
Ocak ayinda elinde hisse olan herkesin 1 senesi gitti. Yeni alanlarin da bir o kadar sureyi gozden cikarmalari lazim.
Babalar CO2 emisyonlarini, hareket eden gemi sayisini, onu bunu hep takip ediyordur. Fiyatlar bize gosterir surenin ne kadar olacagini. Virusun durumuna, daha ne kadar tahribat yapacagina bagli durum. Bu da gecer.
yok instqagramd a paylsimlari var. Yaslilarda durum fena oluyor. Esim Burada Hemsire BErlinde yasli deilse, solunim destegi verilmiyor sadece ilac destegi veriliyor ve tedavi oluyormus. Gerci o farkli bir kisimda calisiyor ama ani bir durumda butun hastanenin sadece solunum yolu hastaliklarina destek vermesi gibi bir durumu hesapliyorlar
Problme ne biliyormusuunz ? Ingiltere basbakanin yaptigi aciklamada. Makronun toplumun buyuk cogunlugu bundan etkilenecek denmesinde, Merkelin%70 bundan enfekte olacagiz demesinde, yine Hollanda basbaskanin da benzer aciklamalarda bulunmasi.
yani bu devasalasan bir problem haline gelecek gibi. Almanya onlemleri almakta bence gecikti. orada gene onceden onlem aldilar. Ama garantici Alman Akli, bunun %70 i yayilacagini dusunuyorsa vay halimize, insanligin sonuna mi geliyoruz ? Halkbank i kim ne yapsin. Son gunlerimizde ekmek, makarna herseyden daha onemli.
Bilmiyorum sadece sesli dusundum. Yatirim tavsiyesi deildir
TGT en sonunda hiçbir cevaptan tatmin olmayıp senden ve Th den bu krizin ve borsadaki durumun en geç 1 yıl sonra biteceğine dair yazılı belge istemeye kadar vardiracak durumu gibi :)
Bu arada aman bozulmasın bizdeki durum diyelim. Avrupa -5 lerde .
Bugünkü açıklama teşvik vs.beklentisi mi tutuyor endeksi.
Korkum aciklamaya kadar endeksi tutup sonra cakmazlar umarim.
Ykb internet bankacılığı ile hisse senedi hesabı açışlışını yaptım. alış emri verdim ilk olacak hayırlısı olsun diyelim. aranıza katılmış oluyorum.ilk alacağım ykb hissesi bu arda.
büyük devletlerin bu şekilde yaklaşımları ilginç oldu ama fransa dönüş yaptı, sınırlar kapalı. bu arada alman fransız bir tahvil icadı içinde olduğu söyleniyor, bakalın ona nasıl bir para şekline dönecek. Türkiye için 4-5 gün daha izlemek gerekir. Bizde enfekte sayısı henüz çok net değil, avrupaya göre kendimizi çok çok koruduk. yinede temkinli olmak gerekir.
50 dolarda 400 liraya dolar depo, bugün 320-330'a doldu, yine 130 liramızı yediler. petrol 10 dolar olsa 300 liraya gelir depo. bizim ülke petrol üretmiyor ama petrol satışından zengin olacak. Oda haklı alışmamızı istemiyor düşük fiyatlara. Ey adalet yaşıyorsan geri gel, bugün gelmeyeceksin de ne zaman geleceksin.
Ortaklar şu hisse ne zaman ki beni sattığıma pişman eder o zaman bu hisse gidecek denektir. Yine beni satmadığıma pişman etti
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada lot olarak geçmiyormuş adet olarak alım satım yapılıyormuş bunu öğrendim.
abi şu net, bir şekilde piyasa makarna almak için senet sattırıyor, ha bu düşmez anlamına gelmesin adam 1 milyon lot burdan alır, döner daha aşağıdan 1 milyon daha alır. hedefi ve zamanı biliyorsa hepsi olur, ama bugün ky lar yavaş yavaş çekiliyor. Bu endeks rakamı bence dip mi, onu bilemem. bildiğim tek şey, dow 20700 üstünde olmalı, bizim endeks için 92600 üstünde güvenli. pegasus 20 lira olsun bizde alalım.
Alıntı Pegasus’un 11 lira olduğu günü bilirim o zaman halk 9 liralarda geziyor garanti 8 liralar da geziyordu sana sadece bunu söyleyeyim. Bir zamanlar Thy zarar açıklardı sürekli 4. 20 alıp 4.25 den sattığımı bilirim. Şimdi bu havayolu şirketleri bir zarar açıklamaya başlarsa 16 larda bulursun pgsuus u tabi ben anlamam onun içim sizlere soruyorum zaten.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
5.22 yazdım mallarımı gördü alacağım diye yukarı gitmiyor
Dünya liderimiz saat 14.00 açıklama yapacaktı. duyummu aldılarki borsa geri satışa dönüyor.
Ykb hissendeki 1.99 alış emrim gerçekleşmiş. ilk hisse senedimi almış bulunuyorum.
Bir şeyi itiraf edeyim; 2008 yılında düşüşde değildim, 2 liradan garan aldım, çok güzel bir yerdi, öyle bir atmosfer oldu ki, 1,80 den geri verdim. sonra malum 12 liraya gitti, bu sitede değerli bir yazar vardı, DEVİR hoca, onu okurduk, 2008 de burası dip dedi ve nokta atışı yakaladık. O zaman başka senetlerde alıma girerek uzun bir süre beklemiştik. Şuan o günlerin benzeri yaşanıyor, nereden nasıl döner bilmek zor. Ama pahalı ama ucuz senet alacak imkanda olmalı.
pala bugün satamaz, çok insan makarnaya girmiş bu net. hisse taşıyan çok az. bence tabi.
Dünya liderimizin ilk açıklaması.
İşlerin yoluna girmeye başladığı bir dönemde ipin ucunu asla bırakamayız. Kovid-19 ile mücadele ederken sanayi ve ticarette çarkları çevirmek elbette kolay değildir. Özel sektörün de sorumlulukları vardır. Bunu atlattığımızda önümüzde bizi bekleyen daha güzel günlerin olduğunu görüyoruz. Sabır ve dua ile bugünleri aşacağımızı umuyorum.
Buda benden olsun.. eyyy Macron sizin paranız varsa bizimde duamız var.
Kızıldağ kardeş benim anlamadığım kim Satıyor bunu 7 milyon lot yahu 5 liradan sattı adama sormazlar mı 10 kuruş zarar ettin ki 700 bin TL zarar
AIRBUS ne olmuş öyle ya 140 eurolardan 50 euroya geldi...
O zaman bu bize kurulmuş bir düzen ki: mal gerçek mana da Mal aldığı da yok manasına gelmez mi gelir. O zaman kapitalist sistem tamamen sanal olmaz mı borsaların düşüşü de çıkışı da hikaye olmaz mı?
Üstadlar ya bu borsayı bir anda alacaklar herkes bakıp kalacak yada bir anda satacaklar biz yine bakıp kalacağız başka şıkkı kalmadı.
virüs yada borsa değerleri korkutmuyor, bugünden sonraki ticaret nasıl olacak konu bu. bakınız REİS ön konuşmasında biz üreten bir devletiz, avrupa bizden mal alacak dedi. yada buna benzer bir cümle kurdu, bence doğru değil, bugün öncelik bu olmamalı. dünya aksayan ticarete bir yöntem bulacak. dördüncü kez yazıyorum, senet satıp makarna alma dönemi içindeyiz, küçük yatırımcı birini kırmızı birini yeşil gördükce bu geçişi yapacak, ondan sonra borsalar yukarı gider.
666 ex ortak sesin soluğun çıkmıyor sağlığın afiyetin yerindedir inşallah :)
Tarihe bir not düşelim. 5.22 dem 58 kademe zararına 50 bin hissemi Halkbank almadı yine satamadık... inşaallah şu mahkeme sonucu 9.20 den kapanış yaparak 9.22 den de almadı diye yazmak nasip olur
napsın reis makarna bulgur mu dağıtsın.kıtlık krizi yok ki
çoğu şirket devlete geçecek bu kriz sonrası.
geçen yıl krizde millet yemeden gezmeden kesmediydi.
en canlı sektördü.
şimdi mekanlarda yeller esiyor.
Şu virüsü atlatana kadar 5 üstünde kalsın yeter psikolojik sınır altına inmeyelim
31 martta mahkeme olmasa satıp gideceğim o kadar bıktırdı. Mahkeme olumlu olursa belki piyasa değerine gelir de rahatlarız batık seviyeden çıkarız tek ümidim o. Dediğin gibi o zaman kadar buralarda gezse yetecek...