Abi dun asagida fon topigi var
Adam yollamis evden video
Newstr adinda forumdas
Sana yemin ederim o kadar cay seker yag un vs bizim bakkalda yok
E noolcak
Kuflencek
Ne gerek var ya
Bu adamlar iyi borsa oynuyo
Masallah
Printable View
insanların aldıklarının 4 te 1 i çöpe gidecek, marketleri bir görsen 5 tane 30 luk yumurta alanlar mı dersin, 15 tane süt alanlar mı. bizim komşu halk ekmekten 50 tane sandwich ekmeği almış buzluğa koyacakmıs bize de tavsiye ediyor bitmeden gidin alın diyor.
Maske yada kolonya ariyorsaniz donanim forumdakiler asmis olayi herseyden haberleri var indirimler alkol oranlari yok isporol alkol kolonya karsilastirmasi falan kesin okuyun derim
https://forum.donanimhaber.com/coron...--142352153-37
Ekmekleri posete koymaya baslamislar. Alinabilecek en iyi onlemlerden biri....aslinda her zaman boyle satilmasi lazim....gecenlerde Reha Bey uyarmisti...alevden gecirin diye....
Reha Kayabilir [emoji3]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Polonya'da hükümet, daha önce el koyulan yarım milyon litre kaçak votkayı, koronavirüs salgınına karşı kamuya açık yerlerin ve toplu taşıma araçlarının dezenfekte edilmesinde kullanma kararı aldı.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Korkularımız farklılaşıyor. Gelişiyoruz...:)
Ekmeği sıcak sıcak plastik ya da türevi o şeffaf poşete koyunca ekmek oluyordu hamur...
Öyle hatırlıyorum.
Sonra krafta koymaya başladılar sanırım. Onun da ağzı açık.
damatta bu kadar bariz tik var mıydı..?
dün dikkat ettim adam resmen kıpışık olmuş, şahlanan ekonomi gözüne vurmuş..!!
Avustralya Dolarını takip eden varmı ?,dün 3.70,bugün peşi 3.90,şu an 3.85... döviz işiylen uğraşanlar diğer dövizlerede göz atsınlar,güvenli limanlardan biriside borsanın sert düştüğü yerde Yendir !!!
Bora bey, yine alanının çok dışına çıkmış, Reha GAYA nam adlı şahıs, buradayken bir de!:kmk:
Votkada özel imalat değilse alkol oranı % 40 tır, rakıda bu oran genel olarak % 47 kabul edilir, Altınbaş ve kulüp rakılarında bu oran % 50 idi, rahmet eylesin.:yes:
https://i.hizliresim.com/fJ6MJ0.jpg
Benim memneket genel olarak mikroptur, herhalde daha fazla mikrop saçmasın deye, hâlâ daha bizim burada poşetli ekmek satılıyor.:oleyo:
Virüs bitse önümüzde 1929 krizi var.Şu anda büyümekte olan nesil ve çalışanlar ne kadar şanssız.Resmen cehennem gibi oldu ortalık ve görünen o ki virüs ortalığı daha da dağıtacak.
pastane kafe ve firinlara ambalaj uretimi yapan birisi olarak ( kese kagidi poset ve karton kutu ) su kadarini soyleyecegim..bu ekmegin posete kese kagidina vb koyulmasi en son bakacaginiz sey..
arka planda calisanlarin tamami artik suriyeli turmenistanli vs..alayi temizlikten bi haber.. adam bi yandan hapsiriyor bi yandan ekmek yoguruyo..
bu ambalaj olayindan once firma sahiplerinin kendi temizlik hassasiyeti onemli..calisan adam hastaysa iyilesene dek gelme demesi lazim.
dusunun bir firinda saatte kac musteri para uzatiyor o ekmek veren adama..Adamin elinde eldiven... sana ekmegi uzatiyor sonra senden viruslu parayi aliyor.ayni eldivenle senden sonrakine yine ekmek veriyor...
Arkadaşlar affınıza sığınarak ....bir cuma gitti....bu vürüs kaosu ilerlerse ki ilerleyecek...
İki cuma daha giderse ....
Benim bildiğim 3 cuma kılınmadığı zaman dinden çıkılıyor sanırım....!!!!!!!!!!
Bir bilen...yada bilenler...!!!!!!!!
Siz asıl yakında tanı kitleri üniversitelere ve araştırma hastanelerine dağıtılınca görün tsunamiyi.Bu forumdaki tüm forumdaşları arkadaşım kabul ediyorum.Aklı olan acil durum dışında evden çıkmasın.Bu hastalık çok insafsız kolay bulaşıyor,mortalitesi çok yüksek ve neticede son döneminde boğulma hisssi yaşanarak ölünüyor.Acilen benim aklıma göre çinin yaptıkları yapılmalı.Sokağa çıkma yasağı falan acilen ilan edilmeli,yoksa italyaya dönmemiz işten bile değil.
Valla sanal manal buradakilerin hepsini arkadaşım kabul ediyorum.Konuyla ilgili daha evvel uyarılarda bulunmuştum.Gördüğünüz gibi haklı çıktım.Bize bulaşmaz türk geni şu bu safsatalarından acil moduna geçtik.Bizde halk cahil ,gençler bu işin boyutunu anlıyamıyor taşıyıcı oluyorlar.Bu iş çok kötü herkese aman ha diyorum.
Profesör Rault, deneysel tedaviyi kabul eden 24 hasta üzerinde klorokin ilacını kullanarak uyguladıkları tedavi sonucunda 6 gün içerisinde yüzde 75'inin virüsten kurtulduğunu bildirdi. Aynı sonuçlar Avustralya ve Hindistan'dan da gelmişti.
Turp dedi bunu, ama başkası da teyit edince, hadi hayırlısı demem lâzım, umarım etkili olur.
Klorakin dediğin sıtma ilacı her eczanede var.İşe yararsa zaten herkes kolayca kullanabilir.Ben eminim bizim hastalarda kullanmayı kabul eder.O klorakin işine ben pek akıl erdiremedim.Yeni bir ilaç değil ki.