TTE ICIN XUTEK TAKIP EDİLMİYOR MU
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
TTE ICIN XUTEK TAKIP EDİLMİYOR MU
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalar sudan ucuz oldu.Bugün bankaları silkeleyip durdular
Garanti yılın en düşük seviyesine 90 krş yakında.Ufak ufak alayım dedim ne desem verdi adamlar:)
Teknoloji hisseleri kriz öncesini geçti katladı gidiyor.Bist 99 binde ama teknoloji 130 gibi.
Pahalı olanmı alınır, ucuz olanmı alınır
Ucuz diye alıp aylarca sürünmek var.
Pahalı olanı alıp çakılırsa bakakalmakta var.
Hisse fonlar için,
Bankacılık fonları, bist 30 fonları, teknoloji fonları(TTE var zaten başkada yok), ortaya karışık yapan fonlar(bence bunlar daha başarılı) ABD hisse fonları(ABD endeksler düşüte fırsatmı var acaba) arasında dikkatli seçim yapmak lazım.
Yoksa en iyisi net %5 mevduatmı:)
hisse ve değişken fonlar riskli ben de aynı fikirdeyim zaten, onun için azar miktarda bulunduruyorum, bunların dışında az riskli ve mevduattan biraz daha iyi getirecek ne var diye bakınca kira ve özel borçlanma fonları olabilir diyorum ama bunlara da ne derece güvenilir emin değilim hele bu zamanda, borcunu ödeyemeyen şirket olur, iflas eden olur, olan bizim fonlara olur, bu sene fazla da riske girmemek en iyisi galiba.
Merhaba dostlar,
borsa yatırım fonlarındn GLDTRf ve USDTf fon grafikleri investingde göründüğü halde tradingviewde görünmüyor.Tradingviewde grafiklerini nasıl görürüz.
piyasa da kararsız kaldı öyle garip bir dönemdeyiz, önlemleri yavaş yavaş gevşetmeye başladılar ama ekonomilerin toparlanması kolay olmayacak, bir de bu gevşetmelerin sonucu ikinci dalga ihtimali yüksek görünüyor, bence de en iyisi riski minimuma indirip gerekirse eylüle kadar beklemek.
Vadeliler ekside, dediğim gibi TKF cazip hâle geldi yeni giriş için.
Zpe,ACC ve ydı düşünüyorum.fakat borsanın aşırı yükseldiğini düşündüğüm için mesafeli yaklaşıyorum. Sizin dediğiniz fiba'nın altın fonunu almayı düşünüyorum. Bu aralar altın düşecek gibi duruyor. Eğer önceki aldığım fiyattan daha düşük olursa tekrar girebilirim.
Zpg +0.06 getirmiş
ZPE-ZİRAAT PORTFÖY KATILIM ENDEKSİ HİSSE SND FONU
Eski fiyat 1.919605 Yeni fiyat 1.903904 -0.82
Şu an dolar alıp 7,5 - 8 TL olmasını beklemek mi yoksa borsaya girip 109 bin olmasını beklemek mi? Ben borsa derim. Hisse senedi fonları uygundur. 6,95 TL dolar hâlâ yüksek.
Fonların tahmini getiri oranlarını yazıyordu bir arkadaş, yazabilir misiniz acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EIC kuzumuz için yeni fiyatımız: 0,020338
EIB kuzumuz maalesef eksi yazmış. EIB için yeni fiyatımız: 0,065043
Ama bu liste acc'nin hisse görünümü, türevini şu anda anlayamayız.
Yani listeye göre acc'nin elindeki hisseler az düşmüş şu anda bunu anlıyoruz.
Yarın listeden gerçekte ne kadar saptığını göreceğiz o zaman türev işlemlerinin etkisini anlarız.Bugün % 7,5 türevi olmuş acc'nin
Türev etkisiyle acc yarın artıda getirebilir, daha fazla ekside
Kendisinin beni çok sinir etmişliği vardır, türevi tutturamadıklarında.
İlginc , yarin doviz alip direkt bond alayim bari
Banka hisseleri sadece bizde değil avrupadada dibe vurmuş.
Borsada işlem gören Avrupa bankalarının fiyatları krizden önceki rakamlarla karşılaştırıldığında onda birine inmiş durumda. Bankacılık endeksine göre bankaların fiyat/defter değeri rasyosu 0.31 ile tüm zamanların en düşük seviyesine düşmüş durumda.
Avrupa bankaları, alım satım işlemlerinden doğan milyarlarca euroluk kayıplar, gelecek kredi kayıpları ve bilançolardaki varlık değerlerinin düşürülmesiyle birlikte 2008 finans krizinden bu yana en çalkantılı çeyreklerden birini geçirdi. Ancak bu daha sadece başlangıç olabilir.
https://www.bloomberght.com/avrupali...atinda-2255464
Banka fonları için biraz daha beklemek lazım buna göre.
Eurobond fonlarını ilgilendiren bir haber
Swap işi olumlu ilerliyormuş.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-470269
Verilen bilgilere göre G20 ülkeleri başta olmak üzere yüksek dış ticaret açığı verdiğimiz ülkelerle görüşülüyordu. Piyasa uzmanlarına göre bu ülkelerin başında Japonya, Çin, İngiltere, Katar merkez bankaları geliyor. Bu ülkelerin yanı sıra Avrupa Merkez Bankası ile de görüşüldüğü yine uzmanlar tarafından dile getirilmişti.
Anlaşmalarla 50 milyar dolar seviyesinde bir kaynak girişi sağlanmasının Türk Lirası’na ve TL varlıklarına olumlu yansıyacağına dikkat çekiliyor.
Size yazmadim.fatihe yazmistim
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Swap işi olursa borsa da olumlu etkilenir diye düşünüyorum.
70 k. 8.5.20 de. Tcd fıd opb fno
Te3 ti4 dbp 7 adet 10 ar k dan degisken
Almistim.
12.5 de.hepsine satis verdim
Ne kar ne zarar kafa kafaya ciktim
Satmasaydim bugunku dususle zarar
Yazicakti.
Mrfatih sen bugun kvba ya girmistin
Ne yapti orana baktinmi pff den iyimi