Zenginin işine geliyor bu vergi sistemi.
Değiştiremezler.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Zenginin işine geliyor bu vergi sistemi.
Değiştiremezler.
Petrol haberi
Bi de ayasofya da ezan sesini duyduk mu sırtımız yere gelmez.
Kısacası bunlar konuşuluyorsa barut bitmiş demektir. Başka söze gerek kalmaz.
2013 Ağustos dan gelen mega bir macd divergence var
Bugüne göre güzel bir şiir.
GELİN BİRLİK OLALIM
Gelin birlik olalım, yarın çok geç olmadan.
Gelin dirlik bulalım, vazgeçin öç almadan.
Nefreti yok edelim, gel sen de katıl bize,
İntikam eşkiyası sevgiyle gelir dize.
Yedi düvel elinden kim kurtardı bu yurdu?
Mehmetçik değil miydi Laz'ı Çerkez'i Kürd'ü?
Hangimizin ecdadı feda olmadı yurda?
Hangi bahçeden bir gül solmadı bu uğurda?
Asırlardır dinmedi bir bölücü ninnisi,
Aynı dinden değil mi Alevi'si, Sünni'si?
Bin kere lanet olsun Yezit denen deliye,
Muhabbetle bağlıyız Muhammed'e Ali'ye.
Geçin o sınıfları, geçin kardeşim geçin,
Barışta buluşalım, mutlu Türkiye için.
Düşman sevindirmenin ne alemi var şimdi?
Milletçe kenetlenip sarılmamız kâr şimdi...
Cemal Safi
( 1938 - 2018 )
Ya evde yoksan
Ah ah
5.68 kritik!
tabiatı kullanalım, tabiatta yeşil ot demektir, otun kurumuş hali saman sarı demektir, şuan endeks yeşil, yani ot renginde, bu renk bir süre sonra beyaza süte dönecek. süt veren canlı kesilmez, o halde kırmızı görülmemelisi gerekir.
Bu yazıyı bir astrolog falan yazsa ayakta alkışlanır, 1 milyon beğeni alır, ben yazdığımda deli deyip geçerler.
Yanlış anlamayın ama
Hepimiz kardeşiz zaten
Ya adem atadan
Ya da dinden
Yada karnından
Bize gereken adalet sanırım.
Yoksa kardeşler arasında hak hukuğa pek dikkat edilmez.
Mahşerde anne çocuğuna süt verirken elinden yere düşürecek ve dönüp çocuğu yerden tekrar kucağına alamayacak. Bu o anın bir tasviri yada anlatımı, o anın ne demek olduğunu göstermek için.
Peki şuan ne yaşıyoruz. Anne-bebek-süt bağından bir alt bağ olan öz kardeşliğin bitip tükendiği anı yaşıyoruz. Özetle kıyamet çok uzak değil.
Ortada bedava miller dolasiyor.
Araba 1 sene yurtdisina cikma yasagi gelmis. Airmilelarin suresi doluyormus. Bana da geldi bedava bir tane.
Havacillari alirim, ama ucakta mucakta ucmam dedim. Muahahaha. Bir tanesinden kurataramyacagiz ama zevk icin imkani yok koronalarin moronalarin arasinda.
Bizim kıymetimiz yakın olabilir.
Alemin kıyameti için sözüm olamaz.
Bu tacirler 2 haftadır kimin malını satıyor, her gün 1 milyon üstü, kendinde yoktu sanırım bu kadar.
ereğliden sonra isdemirde başladı gibi, sabah 6,96 şuan 7,11 oldu.
İnşallah bu da gider
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Kızıldağ size birkac hisse hakkında sorum olacaktı. Şuan elimde olan spor hisselerinden çıkmayı düşünüyorum maliyetlerimde düşükte. Şuan kafamda enka isDmr tskb bunlar sizinde takibinzde sanırım en mantıklısı hangisi
Libya olayından dolayı ENKA takibimde.
Libya' da başka mühendislik firması var mı?
yakışıklı bir endeks grafiği...
1.senaryo :endeks üst bandı deniyor ancak henüz yukarı kırmış değil.günün en yüksek değeri trend direnç değeri.
bu seviyelerde bir negatif uyumsuzluk olursa satış ihtimali yüksek.özellikle 5 günlük altı kapanış start almak demek.erken uyarı.
satış gelirse buna düzeltme derim ve muhtemelen hem yükselen trend alt bandı hem de 200 günlük değerlerin geçtiği 104800-105000 seviyelerini beklerim.
2.senaryo:herşey olumlu gider üst bandı geçer,ardından 113000 seviyelerinde birkaç gün dinlenirse bu sefer yeşil düşen trendi beklerim.117500-118000 yeşilden gelen direnç.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...4252cd1254.png
Bunu secbul kaçırmasın:
https://www.youtube.com/watch?v=YnnO92ctGAY
bankalara 10-15 kademe veya %4-5 tadında bir parmak bal çalındı, endeks 110 bine geldi. normalde 82 binden 110 bine gelmek için önce bankalar ve %60-70 yükseliş gelmesi gerekirdi, bunu yapmadan o %60-70'i aldı. 125 bin'e bankaları almadan gidebilir mi. alırsa bankaları ne kadar alır, güler ve rtbal cezadan sonra yeşile döndü, unutulduğunda geldiği yere kadar götürecekler, şikayet olmasın diye mi bankaları bir kaç kademe aldı. 110 bine gelirken almayanlar ve alıp satanlar aşağıdan mal alacak mı, almayı bekliyor mu, abd iç savaşın eşinde mi, döndü mü, iç savaş olmasın diye mi borsaları alınıyor. virüsün etkisi ne zaman görülecek. ikinci ceyrek tüpraş ne yapacak bir -2 milyar daha mı zarar açıklayacak. ereğlinin hurda fiyatları 230 dolardan 260 dolara niye yükseldi, trump çine yaptırım ne zaman uygulayacak, trump g7'yi g10 yapamadı, yoksa yeni g10 ları kendisimi kuracak. çok soru var, karmaşık ve çözümsüz. bir çucuk çekelim ama burada birden fazla çubuk var.
jmk girtlagina kadar halkdasin degil mi? Itiraf et sen de simdi.
Simdi degilse bile secbula kanip alip gagalandin Sulun tarafindan, degil mi???
Enigma, migrosu 1 yıl önce 130 lira gördüm, ama olmadı, taşıyamadık veya uzak kaldık, öyle bir grafik çiziyor ki, her kademe aynı, sürekli bayrak flama dikme peşinde, şuan 8-10 gündür 33-34 arası, perşembeye kadar tekrar bir direk gelir ve 40 lirayım der gibi duruyor, keza bim, pandemide kısa bir süre 43 gördü, şimdi 70 lira. 100 lira olmaması için bir neden yok. Bir özet, bir fikir ne olabilir diye düşünürken, "yükselenler prim yapanlar, yükselmeye prim yapmaya devam edecek " gibi duruyor. borsa kısmen sektörel bir konsolidasyon yeridir, bunu görmüyoruz, artık yapmıyor, seçilmişler ve itilmişler var. seçilmişlerin peşinden gidiyor.
Yakın takibimde ve bir lotum bile yok.
Secbula markaj uyguluyorum.
Alma niyetim var.
Bir bunu bir de teknolojiye yatırım yapan diğerini.
Dediğim gibi strese gelemem bu yaşta.
Eylül-Kasım arası alımlara başlarım.
Varsın biraz pahalı olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir, her işim patlaktır biliniz.
sonunda satış geldi.
1-2 kademe yukarıdan alırız izlemekte fayda var.
Çoban ıslatan gibi
Baba yorgun
doco hariç stopladım herşeyi abi.
özellikle trend üst değere dokunup hızlı şekilde 5 günlüklere kadar inişi sevmedim.
yarın ne yapacağını göreceğiz artık.toparlarsa değil bir iki kademe 10 kademe yukarıdan almaya razıyım.
gevşerse zaten alım aralığımı belirledim.
Akşama kadar 5.63 olan kağıt hale bak hayret yahu...
Bı haber gelisme mi oldu satış geldi tam gidiyor derken..
baba ne kadar yorgun da olsa bugünkü düşüş hareketini bankaları yarına ayarlamak içindi.
yarın bankaların öncülüğünde yükseliş beklentim var.