Kriterler belli derken birilerinin at koşturduğu şeyden bahsetmiyorum
yeri gelince patronun karşısına oturan müşterinin firmaya biçeceği değerden, patronunda o işletmeyi devredeceği değerden bahsediyorum.
Printable View
Kriterler belli derken birilerinin at koşturduğu şeyden bahsetmiyorum
yeri gelince patronun karşısına oturan müşterinin firmaya biçeceği değerden, patronunda o işletmeyi devredeceği değerden bahsediyorum.
emniş için
şunu dediğinizi hatırlıyorum dostum
''ya batak ya patrona ortak''
bu firmanın bir gün bu değerlere ulaşabileceğini aklınızdan geçiriyor olamazsınız
olsa tüm paranızı bu hisseye gömerdiniz.
Hayır ön görebiliyor firmaya bu değeri biçebiliyordum derseniz inandırıcılığınızı kaybedersiniz.
burçe de öyle p kartta öyleydi sizin gözünüzde
ikisininde 10 lira civarı pay değerleri vardı.
ikiside 3 liralarda gezerken, HAKLIYDINIZ
bende o fiyatlara gelebileğini düşünüyordum
ama ben benim kazanamayacağımı ön göremediğim için almamış başka hisseler peşinde koşmuştum.
Bugün bir ferahlık var üzerimde hayr olur inşaallah.
Benim de yüreğimde bir ağırlık; takımım yeniliyor. :Sad:
https://www.ensonhaber.com/gundem/bi...ni-tescil-etti
Nihayet bir güzel karar bir güzel haber.
https://www.ensonhaber.com/gundem/tu...asinindan-ovgu
Oluyor olacak allahın izniyle.
Nereden biliyorsun, samimi yazarım ama her zaman doğru yazacağım anlamına gelmez dostum.
Burası aleni bi yer.
Belki emniş hiç satmadım ...belkide hiç almadım.
Ya yada mesela pkart 30 TL ye burce 60 TL ye ,Gedza 160 TL ye gidecek yazsam.... Olursa öngörmüş mü olacağım.
mesela..
craps, pawnstar, svilengrad
Komutan....sen bari yapma.
Sana intema dedim, dobur dedim,durdo dedim, emniş dedim, burce dedim, pkart dedim, Gedza dedim...
Hangi fiyatlarda söylediğimide biliyorsun.
Daha ne diyebilirim.
Sen zoru başarıyorsun.
Sana son üç tahta daha yazayım , taşıyamasanda, almasanda...
Tümosan, dohol, işc....
Takip et.
Saygılar bol kazançlar
Görüneni, gösterileni, gösterilmek isteneni görme,
Bunu herkes görüyor.
ky nin yapacağı şey hisseyi topukta alıp tepede satmak değildir, dizde alabilip omuz seviyesinde satabiliyorsa ne mutlu ona.
ben gedzada saç baş yolarken
yapmayın etmeyin bu hisse bu fiyatlara verilmez derken haklı olduğum gibi sizde o söyledeğiniz fiyatları söylemekde haksızsınız
çok net.
gidermi gidebilir benim alacağım seviyeyi çoktan çeçti
satacağım fiyatlarada çok yakın.
görülmeyen bilinmeyen bir değer çıkar, arazisinde altın çıkar petrol fışkırır o ayrı şey.
dobraca
gedza için söylenilen rakam 2 milyara yakın piyasa değeri demek
altı üstü maximum 100 milyon ciro yapabilecek bir firma
sarkuysan
elimde yok!
yıllık 6 milyar ciro yapan koca bir dev onun piyasa değerine denk geliyor
hisse alırken pay değerine bakıp hisse alınmaz piyasa değerine ederine bakılır.
aksa
Yeni ürünlerimiz Acrylusion ve Armora ile müşteri iş birlikleri pazar, geliştirme çalışmaları sürdürülürken, farklı pazarlara yönelik ürün geliştirme çalışmalarımız devam etmektedir.
Didem Tunçbilek
İş Geliştirme Direktörü
28 eylül yeni değil.
İki ay önce, yıllık zirve değeri olan 8,19 TLyi gören AKSA hissesi, Eylül ayı başında ise 6,55 TLye kadar geri çekildi...
AKSA hissesi bugün 7,19 tl seviyesinde yüzde 2 primli olarak işlemlerini sürdüyor.
Bu seviyede dip yaptıktan sonra aybaşından beri yönünü yukarı çeviren ve yükseliş kanalına giren hisse Fibo %38,20 seviyesine denk gelen 7,18 TL seviyesini aşmak istiyor...
AKSA hissesinde, yükselişin sürmesi halinde 7,44 ve 7,67 TL direnç seviyeleri hedef konumunda bulunuyor.
AKSA hissesinde, geri çekilmeler görmemiz durumunda ise 7,02 ve 6,94 TL destek düzeyleri takip edilecek... (Ahlatçı Yatırım)
Destekler: 7,02 / 6,94 / 6,85
Dirençler: 7,44 / 7,67 / 7,80
Yorum Ekle
Aynı dilden konuşuyoruz, tek farkımız.
Sarkuysan ı 200 milyon TL piyasa değeri varken keşfedebilmek ve yatırımcısı olmak.
2 milyar TL piyasa değeri olduğunda keşfederek 20 milyar TL piyasa değeri olacağını beklemek değil.
Ben Gedza yı 50 milyon TL piyasa değeri civarında keşfettim, yatırımcısı oldum.
Ve beklentim, bu şekilde devam eder ise 420/470 milyon TL piyasa değerine Ulaşacağı.
Hayır abicim burada aynı dili konuşmuyoruz
gedza şu an yaptığı cironun yaklaşık 3 katı piyasa değerinde zaten
sarkuysan yaptığı cironun 1/3 piyasa değerinde (borcunu üzerine koyalım1/2)
nasıl aynı şey olacak?
Ha dersinizki gün gelecek gedza 6 milyar ciro yapacak
amenna.
yalnız ben o dediğiniz 3 haneli rakama göre yazmıştım. çünkü topiğinde teknikçi arkadaşlar da 3 haneli rakamlardan bahsediyorlar.
Ha artık şu pandemi döneminde bir çok hissenin saçma sapan rakamlara gittiğini hep beraber görüyoruz
olmaz diye bir şeyde yok vesselam, mesele gidip gitmeyeceği değil o fiyatları edip etmeyeceğidir.
şunuda unutmuş değilim yk başkanı 4.58 ,65 arası tüm malını sıfırlamıştı
aptal herif. benim malı satışımın baş sorumlusu odur.
arsan'ın patronun da 3.60 ta mal sattığı gibi.
ikisininde de beynimi yok anlamadım
neyin yk başkanı bunlar neyin patronu
açmı kalmışlardı.
https://www.ensonhaber.com/gundem/ab...karari-cikmadi
AB Liderler Zirvesi'nde Türkiye için yaptırım kararı çıkmadı
AB Liderler Zirvesi'nin Türkiye gündemli toplantısı sona erdi.
Türkiye için yaptırım kararı çıkmadı. AB liderleri Doğu Akdeniz konusunda Türkiye'ye diyalog çağrısını yineledi.
"TÜRKİYE İLE YAPICI DİYALOG İSTİYORUZ"
AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Türkiye ile yapıcı diyalog istediklerini, buna karşılık tüm seçeneklerin masada olduğunu ancak kullanmak istemediklerini söyledi.
hayırlı cumalar bereketli kazançlar herkeze