Bedava kaldı aldık bakalım 3 yıl ömür bictim
Printable View
Bedava kaldı aldık bakalım 3 yıl ömür bictim
Kartonda 2+ yıl sürünmüştüm, şükür sonu iyi bitti, kurtuldum derken bu sefer de buna yakalandım. Kaderimde var herhalde diye düşünüyorum artık böyle uzun vade esir kalma halleri. YTD
Sizin durum daha iyi arkadaslar,bnm gıbı 10/12 yıl bekleyenler var bu kagıtta,karda mıyız,tabı ama zamana baktıgımızda dehset zarar,gecen sene 550 olan kagıt (bir kısmını kredı borcıu için satmıştım üzelerek)simdi 500 olamadı bıle ,altın,dolar nerde gectım onları gecen senekı sebze,meyve,kıyafet ücretlerı bıle kac kat katladı,bu karlı bı fırma,akılalır gıbı degıl….
+10 yıldır birlikteyiz subat4 hanım. Şirket 700 lerde 125 bin lot kote ettirme kalleşliği yapmasa fiyat çok farklı yerlerde olacaktı. Her türlü pisliğin başı şirket yönetimi, defalarca yazdım. Yıllardır beni yanıltmadı! Artık yazmadan küfrediyorum, lanet okuyorum...Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Bu hafta da bitti umut başka bahara mı kaldı Konya 1 alcar 2
Evet zaten asla kagıdına sahıp cıkan bı fırma olmadılar, 30/60 bandında da nerdeyse 6 yıl aynı kalleşliği yaptılar,bilançosu tarıhı zırve yaptıgında taban olan bır kagıttan bahsedıyoruz,bn pandemı dönemı dışında adam gıbı gıttıgını,tavan serılerını hıc görmedım,aynı dönem egeen ıle bunun arasında kalıp tavaıye uzerıne bunu almıatım kızımın altınlarını bozup,kızım yenı doğmustu 11 yası bıttı bu sene,çok üzülüyorum yaprıgım secıme,ama bnm borsa bılgım vs yok,arsa alır gıbı aldık unuttuk.Nasipppp….
Artık daha öncede söylediğim gibi, yeni giren ve her kim varsa tanıdık alın diyorum ve ben de öğrendim artık aralıklı al sat ballı kaymak şöyle 80 100 TL hiç fena değil. Ama tüm bunlar yatırım tavsiyesi değildir ha ona göre [emoji3]
Daha dün halka arz olan şirketler bedelsiz açıklıyor, (örn.klkım 115 milyon olan sermayesini 460 milyona çıkarıyor. Bizim zübükler 10 milyon sermaye ile devammmm) Alarko yönetiminin hiiiç umrunda değil. Adamlar sığ hisse ile küçük yatırımcı soyma derdinde. Allah bin b....lanızı versin. Sığınacak ağaç arkası bulamayasınız inşallah....
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Tradeci tahtacı köpeği hiç şaşırtmıyor. Ahlak fukara sı yaratık bunlar. Hepsi şirketin emrinde paralı ittt...
Adamlarda ticaret ahlakı yok, bildiğin hırsız....
Totem yapalım belki zıplarız
Boşa baskı bölünmeye en yakın bu satılan arsanin parasını en fazla iki sene daha tutar 2000 ilk hedefim
Alarko Carrier, Gebze’deki fabrikasında Carrier Avrupa’nın üst düzey yöneticilerini ağırladı27/07/2023 09:11:39
Alarko Carrier, Gebze’deki fabrikasında Carrier Avrupa’nın üst düzey yöneticilerini ağırladı. Carrier Avrupa Başkan Vekili ve Genel Müdürü Didier Genois, Carrier Avrupa Fabrika Operasyonlarından Sorumlu Gilles Donnat ve Carrier Avrupa Satış Direktörü Atallah Musleh’den oluşan ekibe hem fabrika hem de AR-GE ve üretimdeki yenilikler hakkında bilgi verildi.
Alarko Carrier Genel Müdürü Cem Akan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette Carrier Avrupa ekibine, Ar-Ge ve üretim ekibi tarafından ürünler ve üretim hatları ile ilgili yenilikler aktarıldı. Ayrıca, fan coil, klima santrali ve rooftop üretim hatları ve cihaz test laboratuvarları hakkında kapsamlı bilgi verildi.
Alarko Carrier Gebze Kompleksi, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde 60.000 m² alanda kurulu, 20.000 m² kapalı üretim alanı, 2.000 m² ofisleri, 2.000 m² test ve araştırma geliştirme binası ile sosyal ve eğitim tesislerinden oluşan modern bir kompleksten oluşuyor. Tesiste merkezi klima alanında; klima santralleri, çatı tipi klimalar, fan coiller, ısıtma ve soğutma bataryaları, su basınçlandırma alanında; dalgıç pompalar ve motorları, sirkülasyon pompaları ve hidroforların üretimi yapılıyor.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
çimsa 20 yıl sonra bedelsiz vermiş. %600
Layık olduğu yerde (çöp!!!) fiyatlanıyor. Sözde! sermaye, halka açıklık, dolaşımdaki lot sayısı bakımından eşdeğerleri 5-6-7 binlerde...(Bfren,egeen,konya ve yeni gelen poltk) Alarko kendine yakıştığı gibi cmbtn ve marshl (ömrü hayatı boyunca zarar açıklayan, çöp hisseler) ayarında görüyor olmalı ki sermayesi halen 2003 yılındaki 10.800 bin TL. Sözde!!! piyasada rakibi Daikin Türkiye sermayesi 1 milyar 100 milyon TL. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Vizyon mu[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Borsadaki fiyatlamayı görüp vizyonu sonra konuşalım!
Çöp olarak devam. Alarko çöp şirketiyle gurur duyuyor! Sorsan Daikin Türkiye nin rakibi[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Rezil yaratıklar..
Ahlaksızlar, bugünlük soygunlarını tamamlamak üzere!
Hiç güven yok. Çapsız, adi hırsız oldukları için sıfır güven. 2017 de tarihinin en iyi yıllık karını açıkladığı gün, öncesinde hiçbir prim yapmamış hisseyi 38.xx TL den 31.xx TL ye taban yaptıran ve günü taban kapattıran haysiyetsizleri ASLA UNUTMADIK!
Standart karektersizce işlemler. Bıkmadınız, usanmadınız, doymadınız 20 yıldır. Aç yaratıklar. Gurur duy Alarco gurur duy!!!
Net Dönem Karı veya Zararı
12.539.506(6/2023)
-30.450.197(2.çeyrek)
42.989.703(3/2023)
3 ay zararına mı çalışmışlar...
Esas faaliyet karı (zararı)
160.724.353
6/2023 3/2023 12/2022
Yurtiçi Satışlar 1.739.773.339 866.304.047 1.907.255.324
Yurtdışı Satışlar 224.922.703 101.832.342 276.298.295
Şimdide bilanço pisliği! Yönetim yatacak yeriniz yok... Kötü bilanço mutlulukla!!! servis edilir!!! İyi bilanço bayram öncesi gece geç saatlerde zorla verilir.! Kötü Bilanço bilgisi ni önceden alan elemanları gereğini yaptı zaten bugün!!!
Hissenin sahiplerine sesleniyorum. Burada bulunan ky nin, şirketin devasaa!!! karlılığı için mi burada olduğunu sanıyorsunuz? Yıllarca zarar açıklayan, dolaşımda ki lot sayısı bununla eşit olan konya 5 binlerde şuan! Bu manyakça farkı gören hangi ky buradan gider? S.laklık yapıp sürekli trade yapacağınıza yukarı sürse idiniz, kimse kalmaz dökülürdü. Cehennemin dibine kadar giderdiniz. Bu saatten sonra buralardan mal almanız İMKANSIZ...Çevreme çok miktarda 50-100-200 lot aldırdım 300 lerde.(Yüzlerce kişiden bahsediyorum) Size iade rakamları min.3.000 TL!!!.
Toprağınız bile bol olmasın!!!
Bilançoyu önceden haber alıp 700 üstüne sürüp mali verenler 100 lira altından yerine koydu biz de baktık
Para yok olsa en az bir 100 lot daha atardım kenara bedava mal dağıttı 620 lira nedir
Bu arada bilanço pisliğiniz bizi kesmez, fabrikaya icra geldi, bina yandı, papua yeni gine kombi kullanmayı bıraktı!, artık klima da almayacaklar!, daş düşebilir, ayı çıkabilir vs.. olumsuz her türlü pisliğinizi sabırsızlıkla bekliyor ve DİKKATLİCE İZLİYORUZ!!!
Verin aşağı verin verin. Ebenizin damına kadar verin. 50-100-200-300 lot herkese aldırtıyorum. Mal dağınık nah toplarsınız! Enerjilerden çıkan bedelsiz beklentili hisselere kayacak. Böyle s.lakça tahta yapan birilerine hissenizi emanet etmek!!! Bravo Alarco....Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Ay sonu eylul basi gibi 700 alti dib olur. Bryat 1/2 oranini tuturabilirsek 1000 tl ye kadar gitmemiz olasi. Enflasyon muhasebesi bizden yana firmayi haber icin zorlayacaktir.
Elimdeki lotlari tasimaya devam ediyotum. Maliyet 300 kusurlerde. Ytd
Ha bu arada diğer çöp hisselerin işlem gördüğü fiyat 650 civarı şuan[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Bunlar çöp bile değil!!!
Bunlar kadar zavallı! bir grup yok bistte! Trade yapacam diye kaptırdılar lotları gelecek diye bir mendil açmadıkları kaldı. Bilmiyorlar ki o kaptırdıkları lotlar 100-200-300 lot, yüzlerce, binlerce kişide, dağınık... Sadece zaman kaybısınız!!!
4-5-6 binlerde emsallerini gören kimse size buradan hisse V E R M E Z....
Geri zekalıca baskılama hareketleri. Hala anlamadı mallar. O lotlar artık 1.000 değil, 3.000 den önce size geri gelmez!
400-600 bandı bitti. alış-satış fiktif... Kendin koy kendin al. Buralarda artık mama yok s.lak herifler! 1500-2000 bandını deneyin. BELKİ!!! mal gelir....