UZUNCULAR İÇİN
https://resmin.net/images/2022/09/01/1.png
https://resmin.net/images/2022/09/01/2.png
Printable View
Arkadaşlar! Ege Gübre'ye konsantre olalım.Bırakalım Bfren ve Konya'yı.O hisselerini sayfalarında yazalım.Ege Gübre' nin tarihi günlerinde bilgi,belge ve öngörü varsa ,onları paylaşalım.Bütün vefakar ve cefakar yatırımcılara selam olsun.:ok::halay:
bizlere gına getiren gencer ve tahtacısı şimdi kıçı yanık itler gibi koşuyor ve şu 240 meselesi de daha önce söyledigim gibi sermaye artışından sonra çok dümenler çevirmek için öne sürülmüş bir şeydi ve umudumu 2 yıldır korudum hala da koruyorum bu piskopat borsada parmak ısırtacak noktalara getirmek için az kanımızı emmedi umarım sabrımızın mukafatını da verir özellikle aslanselim kardeşim çok terler döktü sabır için ona ayrıyetten hayırlı olsun dilegimi iletirim tüm ky dostlara hayırlı kazançlar
Tavanınız hayırlı ve uğurlu olsun . :ok::yahoo::halay:
Selamunaleykum ortaklar. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Çok ilginç bir durumdayiz. Ne burada ne Twitter da 2 gundur tavan olmasina rağmen şenlik yok.yorum yazan üç beş kişi var. Demekki o kadar dökülmüş ki ky kimse farkinda değil. Ky nin bu kadar uzak olduğu kağıt tavan gidiyorsa olay tamamen profesyonellerin eline geçmiş. Aslinda bu iyi birsey sayilabilir. Yükler atıldığına göre yol uzun olabilir
Haklı olabilirsiniz.
Yarın tavan olursa, pazartesi günü 84,5 tl den açılır.
Artık 20 liralık 4 tane 5 liramız olacak.[emoji23]
Bazıları 400 den aşağı bölünmez diyenler var farklı sitelerde.
Halbuki yarın son gün diye biliyorum.
Sağolsun miper hocam, hesaplara 7 eylülde gececek 6 eylül son bulundurma tarihi diye beni bilgilendirdi.
Ytd
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Salı günü 100 ümüz güler inşallah:)
Benim en çok merak ettiğim bölündükten sonra şu formasyonu ne yapacak..
https://resmin.net/images/2022/09/02...4b51599289.png
1 gram altına ulaşacak zaman kaldı mı ? Hayalimiz
Sabahınız hayır ola,saygıdeğer Ege Gübre yatırımcıları!!!:ok::halay:
Arkadaşlar! O nedir öyle? 326 lı fiyattan 308.10 ' a kadar serbest düşüş yaptı.Boşluk mu aldı ,yoksa mega silkeleme mi yaptı anlamadım?:whistling:
Borsa İstanbul A.Ş'nin 02.09.2022 tarih ve E-18454353-100.6-11019 sayılı yazısı ile şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği uyarınca kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı konusunda açıklama talep edilmiştir.
Şirketimiz
hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine
ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel
Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Tebliği'nin "Olağandışı Fiyat ve
Miktar Hareketleri " başlıklı 8. maddesine istinaden Şirketimizin
kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.
Saygılarımızla.
Yalanınız batsın.......:ok:
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi 05.09.2022
Ödeme Tarihi
07.09.2022 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
06.09.2022 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
KAP: [EGGUB ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Hak Kullanımı
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1059668 Hak KullanımıYapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
İlgili Şirketler EGGUB
05.09.2022 tarihinden itibaren hak kullanımı işlemleri nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek payların listesi aşağıdadır.
Sermaye Artırımı/Azaltımı
Pay Adı Pay Kodu Sermaye Azaltım Oranı (%) Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullanımı Oranı (%) Rüçhan Hakkı Kullandırma Fiyatı (TL) Sermaye Artırımı Karşılığı Verilen Payların Niteliği Açıklama
EGE GUBRE EGGUB 300,00000 Kaydi Pay
Ek Açıklamalar
-
aslanselim hocama yanlış bilgi vermişim....son gelen habere göre pazartesi bölünüyor....çarşamba yeniler hesaplara geçiyor...sanırım...
versin hocam versin tabiki de azçok tanıdık tahtacıyı.... 3 kademede vermiştim alış emirlerini zaten, 307.40-308.10 arasına, daha aşağıda 300.90-301.90 arasına daha da aşağıda 292-293 arasına yazmıştım. Sağolsun İlkini ve ikincisini verdi sonra 318-319 lardan geri verdik:) Aşağıdan alışlar sağlam olunca daha aşağıya vermedi demekki. Bakalım 280 - 290 arası boşluğu ne zaman kapatacak yada kapatacak mı? Zannedersem bölünme sonrasını 75-80 arası düşünüyor tahtacı...
307 : 4 = 76.75
Pazartesi açılış fiyatı
Bugün cok kıcık bir gün oldu.
Ahmet güven 306 üstü kapanış iyi dedi bakalım.
Ytd
Valla üstadım ben de cok güvenmesen de bazen dedikleri tutuyor..
Ben hicbirine göre hareket etmedim simdiye kadar.
Benim anladığım adam malda olunca başka, olmayınca başka oynuyor.
Hic kâr satışı yapmak nasip olmadı.
Tekrar almak istedigim kağitlarda bunu yapamiyorum.
Ytd
👍😂👍 aynen. simdi demir celikte kalanlara eziyet