Bist için ne diyorsunuz nereye kadar devam eder yada düşüşemi başlarız.
Çarşamba gecesi fed kararıyla dana nın kuyruğu kopacak,nasdag bu gece -4,17 yaptı.
ABD ekonomisinde küçülme var. FED yok faizi arttırım yok şöyle yaparım diyor. boş konuşuyor. resesyona girecek halleri yok. gayrimenkulde sıkıştırıyor. ben diyorumki ABD kendi derdinde. TC de enflasyon %70 bu hisselerin dolar fiyatını bırakalım. TL olarak %70 ve üzeri artması gerekiyor. yani hisseyi alsak, fiyatı hiç kıpırdamasa bile %100 artış olacak. tabi bu artışı görmek için elimizde hisse olması lazım :)
İnşallah başlık eski günlerine döner.
Regal üstadla myfinans üstadı okumak büyük keyf.
İnşallah websterda biran önce döner başlığına
Herkese merhabalar Webster amca
FED işi de bitti.
Yarın bist'te artı beklentim var bakalım tutacakmı.
ABD borsaları coştu şu anda.
Merhaba Sn.Regal,Yazınızı yeni gördüm.Yılını tam hatırlamıyorum.Doksanlı yıllardı .Burada şu anda usta olarak anılan bir kaç kişi ozaman çömez olduğunu hatırlıyorum.Bıkmış Brokır,sonperde,kahin daha nice benim usta olarak tanıdığım nikini hatırlıyamadığım insanlar vadı.Hisse net iki defa değişim geçirdi hatırladığım.
bu fon işi bitik hisse yapın.
bana daha weboyu sormkayın amk
Selamlar Regal üstad;
Webster üstadı bilirsiniz her zaman pozitif eğlenceli ve nezaket sahibi olmuştur.
Buradan ayrılmasının sebebi modlardan biri kendisini uyarmış, küfür vs yüzünden o yüzden artık yazmam ye mesaj atmış bana.
O mod her kimse kendisini özür dilemeye davet ediyorum böyle kaliteli bir insanı kaçırdığı için bana kalırsa hisse net kaybetti.
forumu bırakmaya karar verdim hem çoğu şeyi anlamıyorum hemde vakit çok alıyor çoğusuda yardım sever değil kırdığım ettiğim olduysa özer dilerim
bu başlık terkedilmiş, neden böyle oldu?
Sn webster bu gece itibarıyla forumda görülmüştür.
Kendisini sayfasına bekliyoruz.
Özledik valla.
tez vakit kürsü hazırlana o vakit, geleneksel ulusa seslenişlerini bekliyoruz.
emmi de gelsin ama...
Kürsü falan hazır da sayın dr webster kayboldu gene.:)
yatırım fonu portföyü yapmak lazım . çok acil
başlık dutluk olmuş
Oba uyaaaaaan
Merhabalar ustadlar
Su yonetici medwig kafayi takmisti bana sikildim gittim. Baktim forumun bana ihtiyaci var doneyim dedim
Umarim sarmaz yine.
Kritik donemdeyiz
Ya zengin olacagiz yada enaz 1 yil testere...secim cok kritik